אבא..

ben 911

New member
אבא..../images/Emo69.gif

אבא הוא הילד הנוסף של אימא הוא זה שאימא דורשת ממנו לתת דוגמא לילדים אבא הוא זה שגר אצלנו, קם מוקדם וחוזר מאוחר הוא בביתנו דייר משנה. אבל הוא בהחלט שווה כל גרוש שהוא משלם אבא אוהב את אימא, אותנו והכי הרבה לישון אבא זה אחד שאוכל כל מה שאימא הכינה ובסוף עוד אוכל ציפורניים אבא הוא זה שחזק יותר אפילו משוטר אבא הכי מתרגז כשלא נותנים לו לשמוע חדשות ועוד יותר מתרגז אחרי ששמע אותן אבא אומר - שאם אימא לא הייתה מתחתנת איתו הוא בטח כבר היה היום חתיך, עשיר ורווק אבל אבא כל כך נחמד שלא אכפת לנו שיתחתן אפילו עם אימא שלנו אמא. אימא זה השם שאפילו אבא צועק כשקורה לו משהו אימא היא הראשונה שפורצת בבכי והראשונה שמנסה להרגיע אימא זו אחת שמעולם ועד עולם לא יהיה לה מה ללבוש אפילו אם הארון יהיה מלא עד מעבר לראש אימא היא זו שכואב לה יותר ממני כשאני מקבל מכה אימא היא זו שאבא פוחד לנסוע איתה כשהיא נוהגת למרות שהוא יודע שהיא נוהגת יותר טוב ממנו אימא היא זו שבטלפון אומרת "נו אז בואי נקצר" ואחרי זה עוד שעה לא מפסיקה לדבר אימא היא היחידה שיכולה - להלביש אותי, לדבר בטלפון, לאפות עוגה, לדבר אלי והכל באותו זמן ומבלי להתבלבל אפשר להחליף בית, שם משפחה אפילו ארץ ומין אך לעולם אי אפשר להחליף הורים.

בן../images/Emo140.gif

מתי אתה עובר לעבוד בפרסום , החתימות שלך משהו מאוד קריאטיבי אני ממש עוקבת אחרי החתימות שלך , מביעים תובנה וניסוח דברים בצורה מדהימה הנה אפילו הסטטיסטיקה מעידה שאנחנו לא ממרים להתחתן , אבל שמתחתנים יולדים 2.9 ילדים ויש עליה חדה ברוווקים בישראל , לא מתחתנים לפני גיל 30 , וכיום לא ממהרים להגיע למצבים ההלו של הורות, אז אבא ואמא זה משהו שלא מחליפים תשמרו עליהם טוב כי הם המצע הרך העוטף אותנו באהבה תמיד

אוף לאין לקחת אותי בן

הראש שלי המקום אחר השנה בכלל פחות סובלנית וסבלנית בכלל השנה הזו , פחות מוכנה להשקיע במשהו בחיים שלי , רק לאכול לישון וזהו , עיקר לא להיות רעבה או עייפה האמת בורחת לשינה המון , שם קל לי יותר , ובעיקר לישון ביום ולחיות בלילה לשוטט באינטרנט לא חושבת שהייתי ככה קוטרית וכעסנית כל חיי , המשבר שאני עוברת מלווה את כל תחומי החיים היתמות שינתה אותי לחלוטין , שאבא נפטר דבקתי באמא, שהיא נפטרה הפכתי להיות הילדה שהלכה לאיבוד מזלי שהדודות שלי לא עוזבות אותי ואחי גם מסתובב סביבי , מגשש ומנסה לעזור מה שהוא יכול הוא התחנן שאני אעשה מאמץ למצוא לי חבר שלא אשאר לבד, הואדואג , ומוגבל בעזרה , מאחר הוא עצמו חולה אבל עובד ומפרנס ווגם אבא לשפחה בת 4 ילדים , ו עכשיו נוספה לו ילדה מבולבלת שהוא היה רגיל להשען עליה ולא להפך לא חשבתי שהקשר עם אמא יכול להיות כה משמעותי , מסתבר שאמא היתה החברה הכי טובה וגם תחליף לבן זוג תמיד ברקע שקטה ותומכת בשקט , נותנת לי להיות עצמאית להוביל לאין שאני רוצה . , אוהבת המון .

למעלה