אבא תרנגול

קרודיו

New member
אבא תרנגול../images/Emo4.gif

האם אתה רואה אותי כשאני רואה אותך האם אתה מבחין אצלי בין עצב ושמחה גרים באותו הבית ורוצים לצאת מכאן כל כך זרים וכל כך קרובים איש גדול ואיש קטן אבא תרנגול איך אתה יכול לא לשאול דבר ולדעת את הכול כמה גבוהה תהיה החומה עד שלא יעבור בה שום שיר כמה עוד זמן אתה חושב שנשאר לנו להכיר יצאנו אחד מתוך השני אז למה שלא נדבר כל כך לא רציתי אותך מורה אני רציתי אותך חבר אז אבא תרנגול... למה אני צריך לנחש למה את מצפה למה כל מה שיש לי לומר מתפוצץ לי בתוך הפה כמו אבא תרנגול...

000שירה000

New member
גם לי יש שיר על תרנגול!!!

אצא לי השוקה תרנגול קטן אקנה לי התרנגול: קו קו קוריקו קו! הוא יזמר עד אור הבוקר. אצא לי השוקה כלבלב קטנטן אקנה לי הכלבלב: האו האו התרנגול: קו קו קוריקו קו! הוא יזמר עד אור הבוקר. אצא לי השוקה חתלתול קטן אקנה לי החתלתול: מיאו מיאו הכלבלב: האו האו התרנגול: קו קו קוריקו קו הוא יזמר עד אור הבוקר.

falou

New member
אפשר להעתיק שירים לא על תרנגולים?

שירים שלא נכתבו ע"י ליברלים מגעילים שיתלו בגרדום במהרה בימינו כמו יהונתן גפן?

קרודיו

New member
לא רק תרנגולים! ויהונתן גפן...

הוא אחלה ומבריק לפעמים אבל לפעמים הוא ממש אדיוט....

falou

New member
טוב נו, זה סוביקטיבי...

חוצמיזה שהוא ביסקסואל.

falou

New member
לא מבחינת ההלכה.

אבל לאדם נטול ערכים ואמת פנימית, אדם סובייקטיבי, זה באמת לא משנה.

falou

New member
מה נכון? או שאתה רוצה מדינת הלכה

או שלא. אין באמצע ואין פחות או יותר. משכב זכר (כמו זה שהתנסית בו) הוא אסור. נקודה. זה שמאן דהוא גם אוהב לשכב עם נשים לא ממש משנה. לגבי השחתת החברה, הביסקסואל הרבה יותר מסוכן משום שהוא יכול להיות גם נשוי + ילדים. שומו שמיים, כמעט נורמלי. וזה הבנאדם שאת השירה שלו, את הרוחניות שלו אתה מעריץ. צטט, צטט, צטט... אמת פנימית גדולה יש לך...

קרודיו

New member
בכוח אתה גורר אותי לויכוח

השחתת החברה שאני מתכון זה שגבר צריך אישה בישביל להמשיך את הדורות וברגע שגבר נמשך לגבר והיחסים ממוקדים בנהנתנות נטו זה השחתה. ואמרתי לך הרבה דברים אסורים מהתורה גם אכילת בשר וחלב אבל אני לא אהרוג כל מי שעושה את זה כי מעבר לאיסורים יש בתורה עוד יסוד מאד חשוב שהוא הבחירה החופשית כי אם אין בחירה חופשית אין התמודדות אם היצרים והתאוות. שאני מתכון למדינת הלכה אני מתכון לדברים בסיסיים שנותנים צביון למדינה. אני מתכון לאסור מצעדי גאוה שמעניקים למדינה צביון חולני, לאסור מכירת חזיר במקומות ציבוריים, פתיחת מקומות ציבורים בשבת וכד'. אני לא מתכון לחדור לאנשים הביתה ולפרטיות ע"י חוקי כפיה! קרודיו

000שירה000

New member
פלו- אני רואה שאתה נהנה מהויכוח

לא פחות מקורדרוי. אתם שניכם פשוט ניזונים אחד מהרעל של השני, הא? אם אתם נהנים מלהציק אחד לשני- תחזרו לפורום ממנו הגעתם ותמשיכו לרכל שם על נטיותיו של יהונתן גפן, או לפחות תדבקו לשרשור הקודם, שם זה ממילא יצא כבר מכל פרופורציה.

falou

New member
אני מאוד נהנה

יש לי חיבה אמיתית לקורדרוי. אומנם הפאשיזם שלו בנאלי אבל הניסיונות הכושלים שלו להתחיל עם בנות באינטרנט ע"י "משיכה בצמות" ממש משעשעים. בכל מקרה אם יש כאן מנהל הוא ימחק את השרשור בכל מקרה, בשל חוסר רלוונטיות, ואני מתנצל על אי הנעימות.

קרודיו

New member
אני דוקא מכיר בנות שאוהבות את זה..

שמושכים להם בצמות ... אבל אתה מפריח נוצות..שכחתי..

קרודיו

New member
רק בגלל השם שלך..

רק בגלל השם שלך אני לא מסוגל לכעוס עלייך, יש לי חולשה לשם הזה שירה. ואני לא רציתי לפתוח ויכוח רציתי לעשות תחרות תרנגולים!!

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo6.gif

באמת תהיתי לעצמי אם מישהו מכיר את כל המילים של השיר הזה...

1234aaa

New member
גולשים יקרים:

תתרמו שקל אחד ושירה תוכל להיות כמו כל הילדים!!

קרודיו

New member
תרנגולת כחולה

איילת במיטה, איילת חולה, איילת חולמת על תרנגולת כחולה. תרנגולת כחולה, יפה, נהדרת, בין העצים באה, עוברת. "תרנגולת כחולה, תרנגולת כחולה, קוראים לי איילת, ואני קצת חולה". "לכן לך הבאתי סלסלה עם תותים, מתוקים מתוקים, טעימים טעימים." "תרנגלת כחולה, תרנגלת כחולה, אכלתי, אבל אני עוד חולה." "לכן לך הבאתי מיץ מיוחד - מיץ פירות ריחני יש לי בכד." "תרנגלת כחולה, תרנגלת כחולה, שתיתי, אבל אני עוד חולה." "לכן לך הבאתי שלושה סיפורים על בן מלך יפה שדוהר בדרכים." "אמא, הוי אמא, אני לא חולה, כי באה אלי תרנגולת כחולה. הביאה היא לי סלסלה עם תותים ומיץ ריחני ושלושה סיפורים." תרנגולת כחולה, תרנגולת כחולה, ביקרה את איילת, והיא לא חולה

1234aaa

New member
אולי די?

אם היה איזה עניין "להתווכח" [אם אפשר לקרוא לזה ככה] על האדיאלוגיה שלך ,מה שאתם עושים עכשיו [וזה לא רק אתה..] זה להפוך את הפורום למזבלה.. לא חבל?

קרודיו

New member
צודק

בגלל זה פתחתי שרשור חדש אבל פלו רודף אחרי לכל מקום ומזנב בי מה אני יכול לעשות?

למעלה