אבא של נעם - שבת שלום

מאמאסאן

New member
אבא של נעם - שבת שלום

כדאי אולי להזכיר, וגם שמצטרפים חדשים ידעו, אודות הכנס המתקרב ובא, בדביר. כי לי למשל יש, שתיי כוסות בירה יפות, שאשמח להביא לאיש כוסות הבירה, ועוד דברים שאני אוספת כבר, מכל פינות הבית, לחברים אחרים, יש כבר תקליטים, מחזיקי מפתחות, שטרות ומטבעות, והיד נטויה. רציתי להוסיף - הקטרפילר מאד יפה.

בבקשה!

צודקת מאמאסאן: גם לחברים החדשים וגם לותיקים שכבר יודעים אבל אולי שכחו לרשום ביומן, הנה הקישור להודעה המרגשת והמשמחת על הכנס הקרב ובא. שבת שלום לכולם.

1yaeli

New member
ואני....

אגיע על תקן הנהגת של מאמסאן. מחווירה למראה כל האוספים הנהדרים שלכם כאן, ולא מעיזה כלל להציג ת'אוסף שלי, אגיע ועוד איך....עם מאמאסאן כמובן...

יעלי, את לא יכולה לעשות לנו את זה.

לפחות ספרי לנו מה את אוספת. אין מה להחוויר - כל אחד במקומו, וכל אחד עם האוסף שלו. אנחנו הרי בכלל לא מתחרים זה נגד זה, להיפך. אם יש לך אוסף מעניין - אפילו אם הוא נורא קטן, נשמח לשמוע ולעזור לו לגדול.

1yaeli

New member
אבא של נעם....

עכשיו, אבל ממש על אמת, אני מה זה נבוכה. קטונתי לעומתכם...

1yaeli

New member
ועוד איך....../images/Emo105.gif

מתה עליהם, על הצפרדעים כמובן...

בּני

New member
תקליטים? ../images/Emo99.gif

זה אולי גם הזמן להזכיר את האתר של הפורום, אומנם אין בו הרבה אבל יש בו טבלה של החברים בפורום ופירוט של האוספים שלהם. מרפרוף קצר אני רואה שחסרים שם הברה מהחברים החדשים, אז כל מי שרוצה להוסיף את פרטיו לרשימה, מוזמן לשלוח לי מסר עם הפרטים כפי שהוא רוצה שיופיעו.

dan the man

New member
גם אני שומר את הכל במגירה קטנה

כמה מעטפות בולים כ50 כרטיסי ביקור גלויות ועוד הרבה דברים מעניינים.. אני מתכוון להגיע בהרכב מלא מאוד...

למעלה