אבא שלי

אבא שלי

שלום לכולם וחג שמח !!! ------------------------- אבי היקר, 63, אינו חש בטוב כרגע. אתמול ב - 22:00 הוא הלך לישון והתעורר ב - 13:40 בצהרים. אבי הוא בנאדם שלא אוהב לישון בכלל. גם בחופש וגם ביום שבת הוא מתעורר מוקדם. מאז שהוא התעורר הוא שתה שלוק מים שדחפתי לו בכוח וחזר לישון. מדברים איתו והוא לא עונה ולא מגיב. אתמול בלילה (או יותר נכון מתי שהוא לפנות בוקר) נשמע חבטה. אימי קמה וראתה אותו על הריצפה. היא עזרה לו לקום ולקחה אותו לשירותים. מסתבר שזה לא היה רצונו והיא החזירה אותו למיטה. יש לו ליד המיטה אוכל ושתייה אבל הוא לא נוגע בכלום. כאשר הוא התעורר ב - 13:40 הוא התיישב ליד TV. דחפתי לו מים והוא שתה שלוק בכוח וחזר למיטה בעזרתי. הדבר היחידי שהוא אמר זה : לא. כאשר רצינו לקחת אותו לבית חולים. מה לעשות????

amitzahavi

New member
אז ככה...

אי אפשר לדעת דרך ההודעה שלך מה יש לו כי אתה הצגתה נתונים כללים בלבד... רצוי מאוד לקחת אותו לבית חולים שלא יחמיר מצבו חס וחלילה... אם אין ביכלותך להעביר אותו לבד לבית חולים מומלץ להרים טלפון למגן דוד ויבוא צוות שיביא אותו לבית החולים בריא ושלם וגם יעזור לך להוריד אותו אם הוא לא משתף פעולה... אין בכאלה דברים זמן לחכות כי כשלא שותים למשל יש סיכון של התיבשות ואז כבר זה ניהיה למצב חירום. מומלץ לפעול כמה שיותר מהר תרגישו טוב וחג שמח עמית

MdaMen

New member
תיקחו אותו לרופא\בי"ח או שתזמינו

אמבולנס, זהו לא המקום לייעץ ולאבחן. שירגיש טוב!

הבעייה היא כזאת

אבא שלי שותה המון כמו מספר אנשים ביחד ביום - אנחנו בטוחים שהוא הולך להתייבש אבל הוא נלחם איתנו. אם יבוא אמבולנס הם לא יכולים להילחם איתו בכוח - להקשיב : מאז ומעולם הוא אאאאאאאאאף פעם לא הקשיב לאף אחד בכל להזמין??????????

החלטה סופית

בכל מקרה עוד שעה או 4 שעות הוא ירגיש אותו דבר רק יותר רע. אני לוקח אותו לבית חולים. תודה רבה לך. שיהיה לך חג רק של חיוכים וצחוקים.

החלטה סופית

בכל מקרה עוד שעה או 4 שעות הוא ירגיש אותו דבר רק יותר רע. אני לוקח אותו לבית חולים. תודה רבה לך. שיהיה לך חג רק של חיוכים

החלטה סופית

בכל מקרה עוד שעה או 4 שעות הוא ירגיש אותו דבר רק יותר רע. אני לוקח אותו לבית חולים. תודה רבה לך. שיהיה לך חג רק של חיוכים

Cervantes

New member
לא מזמינים אמבולנס לאדם שלא מעוניין

לא מזמינים אמבולנס לאדם שלא מעוניין בכך.

למעלה