אבא שלי

סוזי28

New member
אבא שלי

אבא שלי היקר נפטר לפני 10 חודשים לאחר מחלה קשה, גם אחי נפטר לפני כשנתיים מסיבוך, אמא שלי ממש תלושה ולא מוצאת את עצמה, מדברת הרבה על ללכת בעקבותם, היא די צעירה 68 אבל לא מעוניינת בקרבה של אף אחד, אני מאד טרודה, כואבת ומודאגת יש לכם איזה רעיון להחזיר אותה לחיים, אולי קבוצה שהיא יכולה להצטרף אלייה אולי אלמנה בגילה שמחפשת חברה? היא גרה ברעננה אשמח לכל תשובה, עזרה, כיוון תודה

תנחומי בת כואבת

הייתי במצב שלך , לקחתי את אמי שלי ז"ל למתנ"ס שכונתי ושם היה פעילות לנשים בגילה , התעמלות והרצאות היו שם אלמנות כמוה והיו גם נשים נשואות וגרושות והמרכזת שלהן לקחת את כולן לפעילות של התעמלות כל בוקר ומדי פעם בערב להרצאות וגם סיורים ופעם בחודש לחמי יואב אז לפניך 2 דרכים להגיע לעובדת סוציאלית מקומית להבין על פעילות לאנשים ונשיים בגילה ולשיחות עם העו"ס של ביטוח לאומי המטפלת באלמנות ואלמנים שתעזור לה בסדנאות יש להם נסיון בעזרה לאנשים ונשים אחרי האובדן הראשוני את הרעיון לקחת את אמי למתנ"ס נתנה לי העו"ס מביטוח לאומי שיהיה בהצלחה

סוזי היקרה

אני בעצמי בתהליך של "ריפוי עצמי " ,עקב פטירת אישתי ז"ל ,גם היא נפטרה ממחלה קשה וארורה שנה ועשרה חודשים מתמודד ,עם הרבה הצלחות ,אבל גם עם נפילות לא פשוטות את בצדק מוטרדת ממצבה ,היא אבדה שני אנשים מאד יקרים ,זה "לא הולך ברגל " את כאחות שכולה ,בטח שלא קל לך לעודד אתה ,כי אולי את בעצמך צריכה עדוד אשמח לשוחח ולעזור במדיה ושתרגישו צורך אני מתכתב ומדבר עם הרבה אלמנות ומעודדים אחד את השני ,מן קבוצת תמיכה וירטואלית גם זה יכול לעזור כתובת הדוא"ל שלי : [email protected] תחזיקו מעמד ,פה באתר תקבלו את כל התמיכה שזקוקים לה בברכה חיים חיים

כמה התגעגעתי

כייף לראות אותך פה , תבוא לעיתים קרובות בטוחה שיש לך עוד מילים טובות לפזר גם בפורום מה שלומך אתה? התגעגעגעגעגעתי מאד

הי נסיכה / מלכה

תודה על הכמה שורות התחלתי לעבוד אחרי שנה וחצי יובש / אין לי כמעט זמן לנשום ( ברוך השם ) עוסק במכון וייצמן בחקר כל מינה בקטריות ושאר "החיות מחמד " ( חי-דקים ) מאד מענין ומלאאאאא אתגרים ,שלא כל יום פוגשים אותם בטח שלא שוכח אותך ,ראית כמה זמן לא הייתי פה ,בגלל סיבות טובות ממשיך להתמודד ,קצת יותר קל ,אבל גם אחרי שנתים יש נפילות קטנות "על הפנים " ,אז צריך לקום בכח לחשוב על היקרה שלי ז"ל ,ולהמשיך ( היא אהבה אותי בגלל זה שתמיד קמתי ,כאשר נפלתי ,והקמתי גם אחרים ,כמו בטירונות .... ) בסוף אגיע לדרגת קצונה ,אבל הדרך ארוכה עד אז ...... עוזר להרבה אנשים ,כי זה עוזר גם לי .. עכשיו רץ לעבוד ,כי מחכים לתוצאות עד סוף חודש נובמבר . תשמרי קשר נשמה טובה חיים

../images/Emo24.gif

שמחה לשמוע וחסר לי השבת שלום שלך שהעיר אותי כל ששי בבוקר שמחת החיים שלך היא משהו שצריך להערית נשיקות לנכד ולנכדה המתוקים בטח גדלים מהר , ומפנקים את סבא בהמון אהבה , כיחא הוא סבא מיוחד

סוזי28

New member
תודה רבה אנשים יקרים

הבעיה עם אמא שלי שהיא לא מעוניינת בכלום ! כל יום אני מנסה להזיז אותה להניע אותה לעשות דברים, להתנדב, לעבוד, לשמוע הרצאות להתראות עם חברות והיא לא רוצה חברות מתקשרות אליה היא לא מחזירה טלפונים, היא רוצה להשאר במיטה אני יודעת שזהו מצב דכאוני ולוקחת אותה לפסיכולוגית והיא גם מקבלת כדורים לשיפור המצב רוח לא קל - הייתי מאד שמחה אם היתה נכנסת לפורום כאן אבל אין מצב היא לא מתקרבת למחשב מקווה מאד לשינוי לטובה כלשהו שבנתיים לא נראה באופק שיהיה לכם קל באשר הנכם

yamkachol

New member
../images/Emo201.gif משתתף בצערכן.

כל הכבוד לך על ההתמודדות. יתכן והייתי שוקל להפנות אותה לעזרה מקצועית, כמו פסיכולוגית, עו"ס, ובנוסף לפסיכיאטרית - משום שמדברת הרבה על ללכת בעקבותיהם.

ליגה76

New member
../images/Emo24.gif

כל הכבוד לך על הדאגה לאמא. תעודדי אותה לצאת לפגוש אנשים כי לא טובה הבדידות. אמא שלי התאלמנה בגיל 44, ניסינו לדחוף אותה להכיר מישהו אבל היא לא הסכימה והיום היא מתחרטת. היום היא לבד בבית, כמה מאמצים שאנחנו עושים כדי להיות איתה זה אי אפשר כל הזמן וכל לילה. כדאי מאוד שתלך לעזרה מקצועית כמו פסיכולוגיה, פרחי באך וכו'...

למעלה