אבא שלי

יום.

New member
אבא שלי

לפעמים יכול להרוג אותי עם הבורות וההמופביה הדבילית שלו

likud1

New member
אמירות הומופוביות נשמעות

מכל כך הרבה אנשים, כל כך הרבה פעמים וגם אותי זה מרגיז. אפשר לשאול מה הוא אמר?

זהו, שהוא לא יכול להרוג אותך

כבר כתבתי פה פעם שהומו או לסבית שגדלים בבית של הורים הומופובים - דומים למשפחה נאצית בה אחד הילדים מגלה פתאום שהוא יהודי. קשה מנשוא, בלתי נסבל, נורא ואיום. רק חשוב שתיזכרי, תמיד ובכל מצב, שטפשות ורוע לב של אחרים - אפילו הם ההורים שלנו, לא אומר עלינו כלום. זה לא אנחנו - אלה הם. וגם, אסור לשכוח עד כמה רעה ומסוכנת ההומופוביה, ככל סוגי הגזענות, ושיש תמיד לדכא אותה עד עפר וללחום בה עד שתסתלק מעולמינו. קבלי

יום.

New member
לא צריך להגזים

למרות שאני באה ממשפחה נאצית (נו, אזרחות גרמנית) אני עדיין לא חושבת שיש מקום להשוואה הזאת ההורים שלי תמיד יהיו ההורים שלי ואני תמיד אהיה הבת שלהם דבר לא ישנה את זה. גם מבחינתם. רק שי ההורים שלי הם גם בני אדם ולפעמים הם פוגעים

מכיר את התחושה

ולא רק בהקשר ההומואי. אבל למדתי לחיות עם הגישה השונה של ההורים שלי, למרות שלעיתים זה גובה ממני המון עצבים ותסכול, תוך ידיעה שהאופציה- התרחקות מההורים היא הכי גרועה. אין תחליף למשפחה (למעט מקרים מאוד חריגים כמו התעללות וכד`).

dkey

New member
מסכים לחלוטין

קיבלתי משהו באימייל אתמול שהוא כ"כ נכון: כיצד אנו רואים את אמא שלנו גיל 4 : אמא יכולה לעשות הכל... גיל 8 : אמא יודעת המון... גיל 12 : אמא לא יודעת הכל... גיל 14 : ברור, אימא גם את זה לא יודעת. גיל 16 : אמא שלי?, היא ענתיקה... גיל 18 : הזקנה?, היא לגמרי מחוץ לתקופה... גיל 25 : טוב, משהו היא יודעת... גיל 35 : לפני שאנחנו מחליטים, אולי נתייעץ עם אמא? גיל 45 : אני שואל את עצמי מה אמא הייתה חושבת על הבעיה הזאת?... גיל 65 : הלוואי והייתי יכול לשוחח עם אמא. הורי הם החברים הטובים ביותר שלי.

בתור מי שעברה כבר את ה-45

אני ממש מזדהה
רק מקווה שגיל 65 לא ייראה כך, והם עוד יהיו איתי.

יום.

New member
האמת?

גם בגיל 22 אני חושבת לעצמי "לפני שאנחנו מחליטים, אולי נתייעץ עם אמא?"

likud1

New member
../images/Emo45.gif אמא היא כל יכולה

אני חושב שלא היו תקופות רבות בחיים שלי שלא סמכתי על ההורים שלי. תמיד התייעצתי איתם על כל מה שאני עושה, חוץ מיעוץ לבוש מאבא
אני אמנם לא מחובר לסינור של ההורים, אבל כן יש להם נסיון והם אנשים חכמים מאוד, כך שאני תמיד רוצה לשמועמה יש להם להגיד כשאני מתלבט.

dkey

New member
האם הוא לא יודע עליך?

בעצם מעולם לא הבנתי איך את מגדירה את עצמך... בכל אופן, כשהורים לומדים על ילדיהם, ההומופוביה משתתקת.

יום.

New member
לא, הם לא יודעים

אני דו וברור לי שברגע שהם ילמדו את זה אלי, צורת המחשבה תשתנה עד אז ארר!

למעלה