אבא שלי

שמים1

New member
אבא שלי ../images/Emo23.gif

השאיר אחריו מזכרת ערימות על גבי ערימות של שירים , הגיגים , מכתבים , אני ממיינת כעת את כל שיריו ומכניסה אותם לבלוג שנוא את השם חורז ולמקלעת שירתו באותו שם. אני קוראת את כל מה שהותיר אחריו , ומתגלים לי המון דברים שגורמים לי להחסיר פעימה.... מצאתי משהו מבדח בין כתביו.. אינני יודעת אם הוא כתב...בכל אופן זה שם בין כל שיריו.. מביאה לכם ...עם חיוך. כשברא אלוהים את אדם וחווה נתן להם אברי מין אך זה לא הלך ופרצה מריבה כי שניהם רצו את הפין. אמר אלוקים : אחביאנו בגן וזה שימצא את זה הקטן לו יהיה - והוא החתן... ואז.. ניצח אדם במשחק התופסת.. וחווה עד היום מחפשת.

Netta79

New member
../images/Emo140.gif

מעולה! כבר אמרתי לך שהיה לך סופר אבא , מגניב כזה ... איזה אדם מיוחד , כל כך כייף לקרוא אותו , תודה לך ! איזו שנינות , טוב עכשיו אנחנו יודעים שזה גנטי
~נטע

../images/Emo13.gif שמיים, עוד בבקשה... משהו מתוק

שהוא כתב... אשמח מאד לקרוא. המשך שבת טובה ורגועה לכולנו.

שמים1

New member
עיניי נשואות רק אלייך ../images/Emo79.gif

מאת אבא שלי חורז ז"ל .... מיום פגישתנו הראשון בצבא שערך הגולש וחיוך ביישני, עינייך סורקות בוהות להבא עיני נישאות רק אלייך. דרך חיים לא קלים בעיקר רעיה ואם אוהבת ממעל שומרת דואגת לכל היקר נוגנת בליבי בסער. עיניי נשואות רק אלייך גם אם לפעמים פוזלות לצדדים כהמחאה ללא כסוי אחלום על השקדים שבעינייך. בתלאות החיים בשבילים עלומים בימים של צרה וחדווה עיניי נשואות רק אלייך עם ים של אהבה. השיר נכתב לאימי .

שמים1

New member
מבזק אהבה ../images/Emo79.gif

מאת אבא שלי חורז ז"ל ידוע עלי שחרוזים אני אוהב והמוזה לעזר לי ביד רחבה בהשראה ורודה אני כותב שורות אלה לך עם מבזק אהבה לא לחינם מרננים בחוצות שליבי מתרחב לשמע שמך המצלצל עובדה , קלישאות אינן נחוצות בלי שאלות , ספר עם ובלי צל. לי , אבן חן , זה לא קומפלימנט בשטח מוכח ללא פרושים או חסר לכל בר דעת , תמים או אינטלגנט בתקשורת ברורה מעביר את המסר אהבתך לכל חי חובק יקום ונאמנה את לדיברה השישית ישרה מבלי ללכת בקו עקום ללא כחל או שרק , כנה , ממשית. היות ואדע את יוצאת חלצי כתבתי מחמאות מבלי להניד עפעף את כותרת אהובה לכל מאמצי קבלי זאת חתום , ולא להרים את האף. השיר נכתב לי

Netta79

New member
../images/Emo24.gif

שמים , אין לי מילים פשוט ... אני ממש מתרגשת ... מ-ק-ס-י-ם!!! והיי- לא להרים את האף
~נטע

שמים1

New member
../images/Emo24.gif

אני משתדלת
אבא כתב לי המון שירים מקסימים שכעת אני נחשפת אליהם לראשונה... אחרי מותו.

מרגש שמיים....

וואוו... מבזק של אהבה! מוכשר היה אבא שלך ... אין ספק! מקסים שמיים..

שמים1

New member
תודה פסי ../images/Emo39.gif

מילותיו מחממות כעת את ליבי כאשר עצוב לי.

שמים

קראתי את השירים ונהנתי לדעתיזה מקל על הכאב זכרון שכזה ובטח יש גם הרבה כתוב בכתב ידו וזו מזכרת מופלאה זו אפילו מין סוג של נחמה, או אנדרטה גם אבי השאיר אחריו זכרון לא בכתובים אבל גם כן זכרון ואני אפילו יכולה לצפות בו לפעמים וזה היה כל כך מזמן שנפטר , והוא כל כך חי וזה עושה לי טוב אני בטוחה שעל אף הכאב שלך עצמו הכתובים שהשאיר אחריו כל פיסת נייר מחזקים אותך ליאור

שמים1

New member
זה ממש כך אני ליאור ../images/Emo42.gif

אני מרגישה שהוא איתי , כאן , ליד השירים שלו שחבקו באהבה עולם. וזה מנחם אותי מאוד. תודה לך.

למעלה