אבא שלי הלך הבוקר לעולמו.. 4 חודשים ו20 יום אחרי אמא.
J jud1001 New member 27/3/05 #1 אבא שלי ../images/Emo16.gif ../images/Emo41.gif הלך הבוקר לעולמו.. 4 חודשים ו20 יום אחרי אמא.
ד ד ר ו מ י ת 1 New member 27/3/05 #2 משתתפת בצערך העמוק../images/Emo16.gif כל כך עצוב וקשה לאבד את שני ההורים בזמן כל כך קצר. שלא תדעי יותר צער
משתתפת בצערך העמוק../images/Emo16.gif כל כך עצוב וקשה לאבד את שני ההורים בזמן כל כך קצר. שלא תדעי יותר צער
A agibagi New member 27/3/05 #3 JUD משתתפת בצערך../images/Emo16.gif אין כמו הורים אהובים, לא תדעי צער יותר
R ronymp New member 27/3/05 #5 משתתף בצערך ../images/Emo16.gif הוא היה חולה או שרק מחסור אישתו האהובה דרדרה את מצבו שלא תדעי עוד צער - לאבד את שני ההורים בפרק זמן כזה קצר ..... רוני
משתתף בצערך ../images/Emo16.gif הוא היה חולה או שרק מחסור אישתו האהובה דרדרה את מצבו שלא תדעי עוד צער - לאבד את שני ההורים בפרק זמן כזה קצר ..... רוני
N nis25 New member 27/3/05 #9 אני משתתף בצערך ומבין את הכאב הגדול, גם אבי נפטר לפניי 6 שנים בגיל 59 הייתי בסך הכל ילד בן 20, נכון שהייתי צעיר?
אני משתתף בצערך ומבין את הכאב הגדול, גם אבי נפטר לפניי 6 שנים בגיל 59 הייתי בסך הכל ילד בן 20, נכון שהייתי צעיר?
ט טומי* New member 27/3/05 #13 ג'ווד מה עוד אפשר לומר ../images/Emo16.gif שאחרי זמן כל כך קצר לאחר לכתה של אמא, גם אבא נפטר. יהיה זכרו ברוך! משתתף בצערך!
ג'ווד מה עוד אפשר לומר ../images/Emo16.gif שאחרי זמן כל כך קצר לאחר לכתה של אמא, גם אבא נפטר. יהיה זכרו ברוך! משתתף בצערך!
J jud1001 New member 28/3/05 #17 תודה לכם "הונגרים" יקרים שלי..../images/Emo41.gif תודה שיש לי אתכם.. המילים החמות.. החיבוק מכל הלב.. שבכל פעם כשאני גולשת לתוך "פורום תרבות הונגריה"... אני בעצם ממשיכה את הורי.. את הטעמים.. את השפה.. את החיוך ההונגרי.. את התרבות המוכרת כל כך.. תודה לכולכם..
תודה לכם "הונגרים" יקרים שלי..../images/Emo41.gif תודה שיש לי אתכם.. המילים החמות.. החיבוק מכל הלב.. שבכל פעם כשאני גולשת לתוך "פורום תרבות הונגריה"... אני בעצם ממשיכה את הורי.. את הטעמים.. את השפה.. את החיוך ההונגרי.. את התרבות המוכרת כל כך.. תודה לכולכם..
ג גלי® New member 28/3/05 #16 ג'וד אהובה.... שולחת לך ../images/Emo24.gif חזק ומנחם של השתתפות בצערך...