אבא שלי מעצבן אותי

CrAzY PeRsOn

New member
אבא שלי מעצבן אותי

אתמול הוא היה עצבני(אני חושב שאחותו משגעת אותו). הוא אומר שאני יותר מידי במחשב והוא אמר לי לסגור אותו, אז אמרתי לו שאני במילא הולך לישון תכיף ושאני משאיר אותו פתוח כי אני מוריד משחק, והוא אמר לי שהשארתי אתמול(שזה שלשום של היום) והוא לא מסכים שוב. עכשיו זה לא קשור לכסף או משהו הוא פשוט אומר שאני "מכור" ושאני באקסטזה עם המחשב. אני הסברתי לו שאני מחכה כל היום שההורדה תתחיל לי והיא בדיוק אמורה להתחיל בשעה הקרובה, הוא מגעיל ולא מתחשב אמר לי שלא אכפת לו ושאני אסגור. אני צעקתי ולא הסכמתי ואז הוא אמר לי שיש לי דקה לסגור את המחשב או שהוא יסגור לי אותו לחודש, אני התווכחתי ולא הסכמתי אז הוא סגר לי(ההורדה שלי
). בקיצור היום הוא מצלצל לי בצהריים ואומר לי "אני מזכיר לך שאתה לא נוגע במחשב". אתם קולטים???? הוא רוצה שאני לא אגע חודש במחשב, הוא בנאדם דפוק! אני לא אתסדר יום בלי המחשב אז הוא רוצה חודש? הוא נמאס עלי! ואפילו אין סיבה ל"עונש" הדבילי הזה! הוא סתם היה עצבני והוציא את זה עלי עם הפרניציפים שלו! הוא אמור להגיע עוד חצי שעה ואז אני צריך לעזוב את המחשב עד מחר שהוא שוב בעבודה(הלוואי שישלחו אותו לשנה לתאילנד לעבוד שם).

maayan15

New member
חחח....

אממ....שהוא עובד תעשה מה שאתה רוצה על המחשב ותשאל אותו מה הקטע שלו? ולמה הוא לא רוצה שתשחק במחשב?

CrAzY PeRsOn

New member
זה לא מצחיק.

הבעיה שלו זה שהוא אומר שאני יותר מידי במחשב. אז הוא אתמול בא עצבני ומוציא את זה עלי, אומר לי לסגור, אני לא רציתי כי לא הייתה שום סיבה מוצדקת. אני הלכתי לישון ורציתי להוריד משחק, מה הבעיה של האידיוט? הבעיה שלו זה שהוא אומר שאני "מכור"(מי אומר מכור בימינו?) ושאני באקסטזה עם המחשב והוא דווקא מכריח אותי לסגור, בלי להתחשב שאני מנסה כבר כמה ימים שלמים להוריד את המשחק הזה וסוף סוף הצלחתי!!! אידיוט שיטוס לתאילנד וישאר שם...

CrAzY PeRsOn

New member
תשובות.

אין לו שום דבר עם תאילנד, אני סתם אוהב את השם ואת הרעיון שהוא יעבור לשם לשנה, או לארצות הברית או לא יודע לאן העיקר לא פה
להסביר לו שהוא אידיוט? הוא אידיוט הוא לא יבין ויחשוב רק על עצמו. ואת לא מכירה אותו ברגע שהוא מחליט משהו(זאת אומרת שאני לא אגע במחשב חודש) אי אפשר לשנות את דעתו. ואני לא מתכוון עכשיו להתגנב חודש שלם, כי הוא גם יכול לגלות בלי בעיה ואז אני באמת אהיה בלי מחשב חודש!

*neta*

New member
חודש בלי מחשב??

בהצלחה ! אין אני לא רואה אותי שלושה ימים בלי מחשב, וגם אמא שלי מתלוננת כל הזמן שאני מול המחשב, אבל מה המחשב לא פוגע לי בלימודים, ולרוב הוא עוזר, אז היא מבינה..

maayan15

New member
אני פשוט לא שואלת...

אני ילדה טובה ומכורה למחשב...ואמא שלי יודעת שאני בחיים לא יידבר איתה אם היא תגיד לי לא לדעת במחשב... חוצמזה שבחיים לא קיבלתי עונש- אמא שלי ואבא שלי לא ממש מאמינים בזה...ואני ילדה טובה שלא מגיע לה עונש...בערך...

*neta*

New member
אמא מעיפה אותי מהמחשב

בתירוצים כמו בואי לאכול, תצאי עם הכלבה וכ"ו, אבל לאמא יש סיבות, רוצה את המחשב לעצמה

איך אני מבינה אותך...

גם אבא שלי יש לו ראש בלטה... שחבל על הזמן, אתמול הוא אמר לי שיש בר מצווה לאיזה ילד שהוא הבן של אחות של הסבת שלי נראה לי ואני בכלל לא מכירה את הילד המסכן הזה, אז ישר אמרתי שאני לא באה ואז הוא התעצבן, אין לי מושג מאיפה זה בא לו, והחליט שאני לא נוגעת במחשב עד להודעה חדשה! איזה מעצבן הוא יימח שימו מה הקטע שלו?? זה כולה בר מצווה!!!

אוי קרה לי אותו דבר

תנסה לדבר עם אמא שלך ולהגיד לך מה קרה ואז תבקש ממנה לדבר עם אבא שלך, או שתבקש ממנה עצה איך לדבר איתו. רק אל תתבייש לבוא אליו ולדבר איתו על זה!!! כי אם תתבייש הוא יעשה את זה עוד בהמשך!!

למעלה