אבא שלי...לזכרו..

robbi53

New member
אבא שלי...לזכרו..

אבי נפטר ז"ל.לא נמצא איתנו יותר.איך מתגבר? חי אותו וירטואלי בעזרת "אתר זכרון". תמונות זה הסטוריה ונוסטלגיה.. הכנתי מצגת של חייו.

BooBee

New member
שלום רובי ../images/Emo39.gif

תנחומיי על מותו של אביך. קראתי עכשיו את עמוד הזכרון שהכנת, מהמילים שקראתי הוא נשמע איש בלתי רגיל, חזק ומיוחד. אתה שואל איך מתגברים? אין תשובה נכונה, אין תשובה אחת, כל אחד בוחר בדרך שהכי מתאימה לו. יש כאלה שמדברים ויש כאלה ששותקים, יש כאלה שבוכים ויש כאלה שעושים דברים אחרים, ויש כאלה שעושים כל מה שכתבתי, ויש כאלה שעושים רק חלק, וכל דרך היא נכונה עבור כל אדם... בהזדמנות הקרובה אני אצרף את הלינק לעמוד הקישורים של הפורום(עכשיו יש איזו בעיה טכנית ואני לא יכולה להכנס לממשק הניהול שלי). ברוך הבא לפורום הצנוע והמרגש שלנו, אתה מוזמן להשאר, להקשיב, ולשתף. אם בא לך אתה מוזמן לספר לנו מה שלומך ואיך אתה מרגיש. שיהיה קל, רויטל.

robbi53

New member
לחיות עם התמונות כאילו..

דרכי היא לדמיין שהוא עדיין איתנו אך בלתי אפשרי לנגוע בו.. לכן בניתי את ה"מצבה הוירטואלית"..התמונות מספרות את ההיסטוריה. מכפר קטן למחנות ההשמדה ,העליה ארצה ונתינת חלק ב-4 (ארבע!!)מלחמות.. ואל אף זאת הקים משפחה ועסק..כל הכבור לו.. האם ראיתם את התמונות? בקליק על השנים נפתחת מצגת של תמונות ...

למעלה