אבא שלי המתוק....

אבא שלי המתוק....

יומיים לפני זה היינו כולנו אצל סבא וסבתא, הורים שלך. כל המשפחה הייתה, וכרגיל, אתה היית הציר של הפגישה המשפחתית הזאת. ישבת על הספה הקבועה שלך בסלון, עם הסיגריה הנצחית שלך, וסיפרת בדיחות וצחקת. החלפנו בינינו הומור שהיה מובן רק לשנינו, כמו שהיה מאז ומעולם. וכולם אמרו כמה שאני העתק אופי מושלם שלך. וזה לא פלא... מהרגע שנולדתי, הבת הבכורה שלך, היה בינינו קשר מיוחד. ואז, יומיים אח"כ, ב-2 לפנות בוקר, שלחת לי 3 הודעות לסלולרי, לאחל לי מזל טוב. תמיד היית הראשון שאיחל לי. זה היה אמור להיות יום יפה, רציתי לצאת ולחגוג אז היומולדת ואת הסילבסטר, אז הלכתי לישון עם חיוך על הפנים, מחכה כבר לבוקר של היומולדת. 5 שעות אח"כ, התעוררתי מהצילצול של הטלפון. הייתי בטוחה שזה אתה שמעיר אותי כדי להגיד לי כל מה שכתבת בהודעות בלילה, בקול שלך. אבל זה לא היית אתה. זה היה אח שלי, הבן שלך, שהתקשר להגיד שאתה כבר לא פה. ואז אמא ואני נסענו במהירות מטורפת אליכם הביתה, כשאני עדיין לא מבינה מה הולך פה... נכנסנו אליכם, והאמבולנס של מדא היה שם, עם הצוות שדיבר אלי ואני לא טרחתי להקשיב. ישבת על הספה שלך, ונראית כמו שתמיד אתה נראה כשאתה נרדם על הספה. כל כך שליו.... וכל האנשים מסביב מרעישים ולא נותנים לך לישון... יום אח"כ, אחרי הלוויה, אנשים דיברו עלי... איך אני יכולה להיות מאחורי כולם, לא לעמוד עם המשפחה, איך אני מסוגלת להתרחק כאילו שלא אכפת לי... אבל אבא, רק אתה היית מבין את זה. רק אתה הכרת אותי מספיק טוב. רק אתה יכולת לדעת שאני לא רוצה להיות שם לא כי לא אכפת לי... אני לא רוצה להיות כי אני לא מסוגלת לראות איך מורידים אותך לבור קר וחשוך, איך זורקים עליך אדמה, איך שני הבנים שלך, התאומים שלך, היו צריכים לקרוא קדיש על אבא שלהם. לא יכולתי לראות ולשמוע את כל זה. כל מה שרציתי באותו רגע היה לקפוץ לתוך הבור הזה, ולהישאר איתך לתמיד. הדבר היחיד היציב בחיים שלי. ועכשיו, 3 שבועות אחרי, אני פה כותבת לך את מה שלא תקרא לעולם. מאלצת את עצמי להיות חזקה בשביל כולם, כי ככה חינכת אותי. לא להישבר, תמיד להמשיך. ונראה לי שאני מאכזבת אותך, כי אני כן נשברת. הייתי רוצה להמשיך לחיות, להגשים כל מה שרצית בשבילי, וכל מה שרצית לעצמך ולא השגת. תמיד אמרת לכולם שאני הנסיכה שלך, שאת כל התקוות שלך אתה תולה בי. אבל אבא, אני מצטערת, כי אני לא יכולה לעשות את כל זה. כבר אין לי את המוטיבציה. אין לי בשביל מי. בשביל מה לי ללכת ללמוד, להביא תארים ולהצליח, אם ממילא הבנאדם היחיד שהיה מעריך את זה, כבר לא איתי....? אבא, אל תכעס עלי, אבל אני מתכוונת להצטרף אליך בהקדם האפשרי. תמיד היינו צמד - חמד, ועכשיו רק חצי מאיתנו נשאר. והחצי הזה לא רוצה להיות לבד, מוקף באנשים עם כוונות טובות שלעולם לא יבינו אותו. החצי הזה, למרות כל מי שמסביבו, מרגיש עכשיו לגמרי לבד. החצי הזה רוצה להצטרף אל האבא שלו, שהוא לא רק אבא ביולוגי, אלא חשוב יותר... הוא אבא רוחני. אבא שנתן לחצי הזה את כל התכונות הכי טובות ומוערכות שאפשר לתת. עכשיו לחצי הזה לא נשאר כלום בעולם, והוא מתכוון להיות אנוכי ולא לחשוב על אף אחד אחר. אבא... אני אוהבת אותך. תמיד אהבתי, ותמיד אוהב. נתראה בקרוב, במקום הרבה יותר טוב מהמקום הזה.

BooBee

New member
את יודעת, גם אני לא מבינה מהחיים

כמה מדויק הניק שבחרת לך. מתוק ותמים, כמו הכתיבה שלך. קראתי והתרגשתי מהמילים שלך. אני מבינה שזה מאוד טרי וכל תחושה היא עוצמתית ומטלטלת... גם אני עברתי את התקופה הזו, המיוסרת, המקהה, המשתקת... כולנו כאן, בפורום הזה בגלל התחושות האלה, סיפורי המוות האישיים של כל אחד ואחת מאיתנו.. תשארי פה, תכתבי, זה מטהר את המוח. שולחת לך חיבוק עוטף, רויטל.

חמודה

קשה לקרוא את הדברים שאת כותבת. גם חושבת, שכל מה שאכתוב לך עכשיו על החיים שנמשכים אחרי, על הטעם שחוזר.. לא יצליח באמת לגעת. כי קשה לראות הדברים האלה אחרי 3 שבועות ולהאמין בהם ולדעת שזה מה שיקרה גם לך. וגם הרצון להרים ידיים ולוותר ולא להמשיך יותר, מוכר. את יכולה לדמיין את עצמך, נניח בעוד שנתיים, שמחה וצוחקת מכל הלב?

MOOKMOOK

New member
כל כך כואב

אני קוראת את ההודעה שלך והכל חוזר אלי : הדמעות, הכאב המשתק, הרצון ללכת אחריו.... אבל בשביל זה אנחנו פה: להקשיב ולתמוך ולעזור להמשיך הלאה אני רוצה להמליץ לך להציץ למקום שלי עזר כל כך...הפורומים של סהר (אני מצרפת לך קישור לפורום צעירים שלהם) שם יש אנשים נפלאים שרק רוצים לעזור. יש להם גם אתר וצ´אט בו אפשר לקיים שיחות אישיות... לי הם עזרו לצאת מהבור בלי תחתית... שולחת לך חיבוק חם mookmook

noor נור

New member
אכן, ימים נוראיים עוברים עלייך,

וכואב מאד לקרוא את שכתבת, אבל כמו שתיארת- אביך חינך אותך להיות חזקה, להמשיך הלאה, ובטח לא כמו שכתבת למעלה ש"אני מתכוונת להצטרף אליך בהקדם האפשרי"...את זה בטוח שהוא לא היה אוהב, היה רוצה לראות אותך נלחמת, פונה לעזרה באופן דחוף, ויפה שעה אחת קודם!!!! החיים יפים, חבל.

bertap

New member
המילים לא נכתבות

רק דמעות יורדות בלי מעצור איתך באבלך ושולחת לך הרבה חיזוקים

liat1953

New member
../images/Emo7.gif.....

ניכר הקשר האוהב בינך לבין אביך תישאי אותו איתך לאורך כל הדרך. ביום מן הימים כשתקימי משפחה תעניקי להם את כל מה שקבלת בחום ואהבה מאביך.... מבינה כמה קשה לך עכשיו, לכן אשלח לך מכל הלב
ענק ועוד
הרימי ראש והמשיכי קדימה למרות הקושי הנורא. ליאת

יולי63

New member
אולי זו אפשרות שאת כן מבינה?

זה נורא,קשה ומכאיב וכל כך לא צפוי אבל האם זה מה שאב רוחני כל כך עצום כמו שאת מתארת היה רוצה למענך? אני יכולה לחשוב על להושיט לך יד, לחבק אותך מלב אל לב ולהגיד לך שטוב שאת אוהבת, זכית ואבא שלך זכה. באותה נשימה יכולה לנסות להבין אותך כי אני מחכה שאמא תצא מבית החולים. קטונתי אך אולי ייטב לך אם תערסלי את הכאב, תתני לו את המקום שהוא מבקש ואל תניעי עצמך להחלטות חפוזות. המילים שלי נכתבות בכפידה רבה בשיא העדינות שיכולתי כי כאבך מציף את חדרי ליבי. הלוואי ותוכלי למצוא מקום בינות הכאב להבין שזה לא מה שאב מאחל ורוצה מביתו, שאוי לה לאם שאת עוללה עליה לקבור חלילה.לא אומרת חלילה שעליך לפצוח בחיי הוללות אך חלילה לך מלזלזל בחיים שאביך הנפלא כה השקיע בכדי שיפרחו וידמו לו. באחד מהסרטים שראיתי לאחרונה אח הסביר לאחותו שההורים תמיד איתנו - אנחנו בשר מבשרם - יצירת פאר שלהם ומכאן, הורינו תמיד איתנו. בכל המלל הזה מקווה שרחשי ליבי מובנים לך. מאד איתך יולי

זהות

New member
תבכי ...

תבכי ,תבכי .... תשחררי ותשתחררי .... היה לי עצוב לקרוא אותך , הצפת לי את האובדן שלי , למרות שעדיין נמצאת בתוכו . לא אכתוב לך קלישאות על השרדות , אף על פי שהקלישאות כולן נכונות אבל את לא פנויה להקשיב להן וזה טבעי . רק שימי
, כולנו כאן חווים אובדנים שונים ובכל זאת אנחנו כאן, על האדמה ולא מתחתיה . מתיסרים , מתגעגעים , כואבים , מתחבטים , תוהים , טועים ... אבל כאן.

JOE22

New member
זה בסדר ליפול מתוקה,גם אני הייתי

בהתחלה חזקה ,אבל נשברתי,גם אבא שלי היה כל עולמי,גם אני הרגשתי שבלי אבא שלי אין טעם לחיים יותר. אז נפלתי,שקעתי במשך 3 חודשים,מנותקת,סגורה בתוך עצמי,אפילו המשפחה שלי,האחים של אבא שלי לא הצליחו לתקשר איתי,לא דיברתי אפילו,הייתי בעולם אחר...וכן עד היום גם אחרי שהרמתי את עצמי אני עדיין רואה את החיים ריקים,אבל אני יודעת שאבא שלי היה רוצה שאני אמשיך לחיות,לא למות,אני מגשימה את כל מה שהוא רצה וזה עושה לי טוב,זה מחזק. הוא תמיד יהיה איתך,בכל מקום,צופה בילדה שלו מלמעלה,שומר עליה... אל תרימי ידיים,אני בטוחה שהוא לא היה רוצה בזה כמו שאבא שלי לא היה רוצה בזה. ואני חיה עכשיו בשבילי ובשבילו

למעלה