אבא שלי בן 47

זה בסדר אבא שלה ../images/Emo9.gif

We love you
למוזיקה אין גיל! וכמו שמסתכלים עלינו (הצעירים) קצת מוזר כשאנחנו קונים את האלבום של the mamas and the papas ככה יסתכלו קצת עליך בהתחלה אבל היי! א. תעשה רק מה שאתה חושב לנכון ואל תשים לב למי שלא מקבל אותך כמו שאתה ב. מי הם שיגידו לך לא לבוא? ג. אמממ גם ברי כבר בן 40+
ככה שאתה לא היחיד בגיל הזה
ועכשיו באמת אם אתה רוצה ללכת והדבר היחידי שמפריע לך הוא שאנשים יצחקו עליך שם אז אני אומר לך שתלך! פשוט תתעלם מהצחוקים אם לגלות לך סוד, אז זה אך ורק בגלל שהם נבוכים ולא בגלל שיש לך חור במכנסיים או שנתקע לך משהו בין השיניים ובינינו כל אחד ואחד מהילדים שיצחקו עליך היה מת שאבא שלו יבוא איתו להופעות אז סע ותעשה לך חיים

סבבה

גם יש מי שישלם להןפעה וגם מתלונן... ברי אוטוטו בן 46 כך שאבא שלך יכול להרגיש בנח

אפשר לברך את בואך?../images/Emo8.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

ברוכה הבאה
מקווה מאוד שתהני כאן עמנו בפורום
שיהיה לך לילנ מקסים ונפלא
מהמשפחה החדשה

יומולדת שמח

אושר ואושר בריאות ושמחה סליחה על ההידחפות בשרשור לא קשור
אבל אם כבר עסקנו בשמחה.. גם לי היה יומולדת זה עתה (עיברי)

יאאא תודה רבה ../images/Emo9.gif

איזו מתוקה את
תודה תודה
אני חושב שהולך להיות לנו כייף ביחד

MUSIC FOREVER

New member
איזה כיף לך!!!

אני הייתי מתה שאבא שלי יבוא איתי להופעה של ברי!!!!! אבא שלה, לך, תהנה, ושים (אתה יודע מה) על כל אלה שזה לא נראה להם!!! אתם תעשו כיף חיים!!!

the don1

New member
אני פגשתי את אבא ...

של חבר שלי בהופעה של ברי והבנאים... ואמרו לי שאבא של ידידה שלי גם היה שם אבל לא ראיתי אותו.

קניידעל

New member
אני הלכת עם המורה שלי לפיזיקה

להופעת מחווה לפינק פלויד (אם כבר מדברים על זקנים בהופעות רוק)

קניידעל

New member
ואגב, אבא של נטוסים

לך להופעה מוזיקה זה לא עניין של גיל רק תתרחק מהבמה עצמה (זה טיפ לכל מי שהולך להופעה של ברי, ההופעה די ארוכה ויש המון קפיצות, בסופו של דבר יוצאים עם ברכיים נפוחות וכאבי בטן)

giba70

New member
הדון, אתה חדש פה? ../images/Emo24.gif

אם כן ברוך הבא!
אם לא, אתה כנראה לא כותב כאן מספיק... מקווה שתהנה כאן.

אתמול בהופעה

באה מישהי שאני לא יודע בת כמה היא אבל אני מניח שהיא לפני צבא והיא באה עם אמא שלה(או דודה או סתם ידידה בוגרת מאוד) והן ישבו מוקדם על הריצפה ליד הבמה כמו כל הילדים מהפורום מהאתר של ברי... חוץ מזה שהיו שם לא מעט אנשים בני 40 פלוס ששמו בבירה שלהם מים

נכון

הבחורה עם האמא עמדה שני מטר לידי, אמא שלה נראתה חלק מהזמן כאילו היא הולכת לחטוף שבץ... אבל הילדה עמדה שם והסתכלה על ברי בעיניים גדולות ונוצצות.

אממממ.... רוצה למלא טופס אימוץ../images/Emo35.gif

לא, סתם... דווקא ממש טוב לי עם ההורים שלי
ואני לא מחליף... סורי אבא של נטוסים

ענת1986

New member
../images/Emo9.gifהלוואי שאבא שלי היה שומע ברי....

במקום ברי הוא מעדיף לשמוע מוזיקה יוונית וערבית (?) שזה גם טוב אבל לא מספיק...
בכל מקרה- הוא אבא שלי ואני אוהבת אותו
בנוגע לאבא שלך- הוא לא צריך להתבייש בגיל שלו! הוא צריך להיות גאה בטעם הטוב שלו במוזיקה! לך איתה להופעה!

למעלה