אבא שבשמיים

יהודי להיום

עם קצת תסבוכים. ועליך אמר צ`ה וואגרה שהמהפך נולד רק על ידי רגש ואהבה חזקים.,.. אז תגביר את השכל בקצת מעל הרגש ו..... ואם לא תעשה כך אז פידל קסטרו גם אמר משהו שהמהפך אינו גן של שושנים אלא המאבק בין העתיד לעבר. (אומנם שני המשפטים לא כל כך קשורים) אבל המסר שבהם יכול איך שהוא להתפרש.

שומר 23

New member
כופר ! חזיר !

יחוס עליך אב הרחמן.. וישיב לך את דעתך הצלולה במהרה.. אמן..

סזצ

New member
ידידי

אתה יהודי מי יגרום לך להאמין? אחדמדינג`אד נשיא איראן... חבל שהוא צריך להזכיר לך שאתה יהודי. איזה עוד אומה מאיימים עליה בגלוי בהשמדתה? חבל שאתה גורם שזה מה שקורה.

סזצ

New member
בעצם...

אחמדינג`אד לא מזכיר לך שאתה יהודי הוא בחסדי שמים לעת עתה אומר שהוא לא נגד העם היהודי אבל הוא המקל שנשלח משמים לאיים עליך שיש שכר ועונש הקב``ה לא יתן לכם לנצח לדור בארץ הקודש ארץ ישראל אינה מקיימת עוברי עבירה וכל שכן לא עוברים להכעיס. אז יש ארך אף אבל גם אזהרות שיבוא זמן שמידת הדין תתבע והקב``ה לא לעולם יאריך אף! רשעים מהפכים אפילו את מידת הרחמים לדין רח``ל. לצערנו כל כך הרבה פוקרים ולהכעיסניקים יש אצלנו בעם הקדוש, תחזרו בתשובה תחזרו לכור מחצבתכם לפני שיהיה מאוחר!

הודעה סתמית משהו...

מצלצל כמו טרול. או סתם חולצומי. אני ממליץ לכל בעלי הרגש החם לשמור על כוחותיהם.

הפעם אף אני תמים דעים איתך

קשה לי להבין מה עומד אחר הודעה סתמית זו ? ולא נראה לי שמישהו ניסה לכפות את אמונתו עליו עד לכדי יציאה בהכרזה זו ללא תועלת

חחח.. מה את אומר?

אם אתה לא מבין שבכדי לבנות עולם כזה חייב להיות ממציא, וגם לאחד מפגר כמוך חייב להיות בורא.. אם כן אתה לא שווה יחס בכלל, את לא שפוי, אתה לא לרמה של הפורום.. אז למה בכלל הגבתי לך? אווף!

למעלה