מר רם היקר...
דבר ראשון, תהיה נחמד... אני לא הייתי נחמד בזמנו לספיידר ההוא בגלל שהוא כתב את ההודעה הכי מטומטמת שיש... אבל אני הייתי בוכה אם היו יורדים על הבאס שלי... טוב לא אבאס עוד את מר גילדורי... למכה ראשונה התחלתי עם גיטרה ששווה לגמרי לגמרי לתחת, slammer... זה הסקוויר של האמר... זה חרא.... היה לה צליל לא סביר (גם למרבה המזל לא איום, אבל הייתה מאוד חלשה...), צוואר לא ממש נוח ועוד מלא דברים לא נוחים, ולא טובים... זו הייתה הבאס הראשונה שניגנתי עליה... לאחר כמה חודשים ניגנתי על איזו סקוויר והיא נראתה לי אלוהית... אם הוא עוד לא ממש מכיר את הכלי, זה לא ממש משנה על איזו הוא מנגן, וגם זה הרבה יותר טוב לקנות בהתחלה זול... אם היה קונה משהו בומבסטי ומתחרט (למרות שלא נראה לי שיכול לקרות דבר כזה), היה הולך איזה שלושת רבעי מהמחיר (בהנחה שיצליח למכור בכ"כ הרבה כסף...)... רד ממנו... בסוף את הסלמר היקרה מכרתי ב-500 שקל, אחרי חצי שנה מסכנה שהייתה אצלי, ותאמין לי שהיו לי כמה דמעות לאחר שנעלמה... כעת אני חוסך ל500 שקלים ואז אפנה אל הקונים ואבקש לקנות אותה בחזרה... אני גם אצטרך למצוא את הטלפון של הקונים, אבל זה לא סיפור גדול.... טוב... יום טוב שיהיה לך... שלך, אני. שלי, אתה... וביחד, אהבה גדולה...