אבא קנה לי גיטרה!

גילדורי

New member
אבא קנה לי גיטרה!

אבא שלי קנה לי גיטרה בס בגרמניה! סקיוור (טוב תצחקו חה חה חה, איזה הומו הגילדורי הזה!!) אבל אני שלם עם עצמי

גילדורי

New member
תודה רבה

אני הולך יש עסק שחור הקטע אם הביטחון העצמי זה העניין שאני שלם עם עצמי (שזה טוב) או זה שאני כאילו יורד על עצמי?

גילדורי

New member
דיסלקט

שעמרתי אם איתקבנתי ל-עם

mocko

New member
תתחדש גם אתה

אז איך המחירים של הגיטרות בגרמניה ?

ram liran

New member
תתחדש!!!!

מזל-טוב! בחרת לעצמך אחלה אחלה כלי (גיטרה בס, לאו דווקא הסקוויר הספציפית הזאת...
). Ram-bo

The Exorcist

New member
תתחדש

הבאס של סקיוואר מצויינות. כמובן שעם השקעה קטנה של החלפת פיקאפים הן יותר טובות
אבל עדיין תתחדש! ותמורפיוס, ההתנהגות שלך לא מראה לי שאתה אדם טוב, ההפך, זה גרם לי לרצות לחסום אתוך. שתתחיל להתנהג כמו בן אדם תשלח לי איי מייל.

גילדורי

New member
תודה

יותר זול שם , זה למה רציתי שאבא יביא לי משם. יש לי חבר שגר שם כמה שנים והוא אמר לי שכדאי לקנות שם. הגיטרה שם עלתה 1000 שח במקום איזה 2000 פה.

ram liran

New member
מצטער, אבל הבסים של סקוויר...

רחוקות מלהיות מצוינות. רחוקות שנות אור. הן אמנם יותר טובות מהגיטרות של סקוויר, אך זה לא הופך אותן למצוינות. שמעתי פעם משפט חכם על הבסים של סקוויר - אחרי שתרצה להתקדם לגיטרה קצת יותר טובה, הסקוויר שלך תשמש כאחלה מגש לכוסות, או לחלופין אחלה כלי עזר לניקוי פינות קשות לניקוי ברחבי הבית.
Ram-bo

adiels

New member
אבל למה אתה

מבאס את הבן אדם, הוא קנה גיטרה חדשה, תן לו להנות ממנה קצת, תן לו להשתפשף איתה, אולי בכלל לא יהיו לה פאקים? חבר שלי קנה באס סקוואיר לפני כשנה והפאק היחיד שיש לה זה שהפונציומטר השתחרר, וזו לא הייתה בעיה כזו גדולה לתקן, והוא נהנה ממנה מאוד.....תאמין לי ודרך אגב... קודם כל צריך לדעת לנגןטוב, אח"כ קונים גיטרה יקרה זה מה שחשוב

ram liran

New member
הדבר האחרון שאני רוצה לעשות

זה לבאס את גילדורי. תאמין לי. כבר אמרתי לו שיתחדש, ושגיטרה בס, כל גיטרה בס, זה אחלה כלי שבעולם. פשוט אמרו פה שהבסים של סקוויר מצוינות, מה שפשוט לא נכון, אז הרגשתי צורך לתקן. זה הכל. וברור שיותר חשוב לדעת לנגן, מאשר הכלי עליו אתה מנגן. אבל מה הקשר?
Ram-bo

מר רם היקר...

דבר ראשון, תהיה נחמד... אני לא הייתי נחמד בזמנו לספיידר ההוא בגלל שהוא כתב את ההודעה הכי מטומטמת שיש... אבל אני הייתי בוכה אם היו יורדים על הבאס שלי... טוב לא אבאס עוד את מר גילדורי... למכה ראשונה התחלתי עם גיטרה ששווה לגמרי לגמרי לתחת, slammer... זה הסקוויר של האמר... זה חרא.... היה לה צליל לא סביר (גם למרבה המזל לא איום, אבל הייתה מאוד חלשה...), צוואר לא ממש נוח ועוד מלא דברים לא נוחים, ולא טובים... זו הייתה הבאס הראשונה שניגנתי עליה... לאחר כמה חודשים ניגנתי על איזו סקוויר והיא נראתה לי אלוהית... אם הוא עוד לא ממש מכיר את הכלי, זה לא ממש משנה על איזו הוא מנגן, וגם זה הרבה יותר טוב לקנות בהתחלה זול... אם היה קונה משהו בומבסטי ומתחרט (למרות שלא נראה לי שיכול לקרות דבר כזה), היה הולך איזה שלושת רבעי מהמחיר (בהנחה שיצליח למכור בכ"כ הרבה כסף...)... רד ממנו... בסוף את הסלמר היקרה מכרתי ב-500 שקל, אחרי חצי שנה מסכנה שהייתה אצלי, ותאמין לי שהיו לי כמה דמעות לאחר שנעלמה... כעת אני חוסך ל500 שקלים ואז אפנה אל הקונים ואבקש לקנות אותה בחזרה... אני גם אצטרך למצוא את הטלפון של הקונים, אבל זה לא סיפור גדול.... טוב... יום טוב שיהיה לך... שלך, אני. שלי, אתה... וביחד, אהבה גדולה...

אני כמעט קניתי סקוויר...

אבל אז ראיתי את מציאת חלומותיי... דניאל כל כך שמח עד שביאסתי אותו ואמרתי שקניתי איזה חרא מסוים... לא זוכר איזה... הוא כמעט בכה בטלפון, ומשום מה עשיתי כאילו אני בוכה... תירוצי היה שכבר קנו את הגיטרה שלי, אבל אני אסתפק בזה... זה היה מצחיק... תתחדש בכל אופן...

גילדורי

New member
תקשיבו

בעיקרון לא התכוונתי לקנות סקוויר, רציתי או hamer או ibanez אבל מה שהיה שם זה סקוויר. עוד דבר, לחבר שלי יש גם גיטרה כזאת כבר הרבה זמן והוא מאד מרוצה ממנה, הוא אפילו מופיע איתה (יש לו להקה), למרות שזה לי נראה מוזר, כי אם כבר להופיע אז עדיף גיטרה באמת טובה.

led_dod

New member
לא כ"כ נכון...

אני גם חבר במועדון8 גיטרות בס סקוויר ואני מאוד נהנה מזו שיש לי... בקשר להופעות... אני מעדיף להופיע עם הסקוויר שלי מאשר עם הבס השנייה שלי (הופנר 63´) כיוון שעם הסקוויר אני יכול "להתחרא" על הבמה בלי להרגיש רגשות אשם וצביטה בכיס שאני הורס גיטרה יקרה יותר

למעלה