אבא עשיר , אבא עני...

alophind

New member
אבא עשיר , אבא עני...

"גל הרביעי", "בית ספר לעסקים", "לפרוש צעיר לפרוש עשיר" ... מי קרא ?! מה דעתכם על הספרים ?! יש באמת פוטנציאל ?

kapara co il

New member
רוץ לקרוא

היי תעשה לעצמך טובה ורוץ לקרוא. אי אפשר לתאר את חשיבותם של הספרים. בהצלחה לני

kapara co il

New member
אפילו לא קצת

מי שעיניו בראשו, והוא בעל עסק, יכול להפיק מהספרים הללו תועלת שעולה 1000 מונים על זבלונים כמו הנזיר שמכר את הפרארי. אשמח לפתח את הנושא אם זה מעניין אותך.

alophind

New member
דווקא היום קניתי את "בי"ס לעסקים"

שזה השני או השלישי בסדרה , so far so good...

osnatri

New member
זה מעניין אותי

האם הספרים האלו הם לא מסוג הספרים המנסים ללמד את הקורא התמים איך להתעשר ב- 10 ימים ושאר עצות שמכניסות כסף רק לכיסו של מחבר הספר?

kapara co il

New member
ספרי חובה

היי הספרים מסדרת אבא עשיר אינם קשקוש של פירמידה או "שלח לי דולר ואגלה לך איך להפוך בן לילה למיליונר" ניתן להמשיל אותם לספרי מדע פופולרי בנושא ניהול הנכסים שלך, קטנים או גדולים ככל שיהיו, וניהול העסק. הספרים עמוסים באין ספור רעיונות אמיתיים להשקעות, ניהול הכסף, ניהול העסק ועוד, ובין השורות מרתק לקרוא את התנהלותו של איש עסקים שהתחיל, התרסק כלכלית, והמריא שוב לגבהים, וחש צורך לשתף את כל העולם בתובנות המדהימות שלו. חלילה לא צריך לרחם עליו, הוא איש עשיר מאוד מאוד, והספרים מרתקים ומלאי השראה. בניגוד למשל לזבלונים כמו הנזיר שמכר את הפרארי, שהמחבר מעיד בעצמו שזה זבלון שמתאים לעידן הניו אייג', שבכל קניון יש חנות לקטורת ומוזיקת העולם, אז בטח יהיה ביקוש לחירטוט על עו"ד מצליח שעוזב הכל ומתפנה להריח את הפרחים. המחבר מעיד בעצמו שהוא קרא המון ספרי הצלחה אינסטנט מהסוג הבזוי, ופשוט עשה סלט מכולם ביחד. אבא עשיר, לעומת זאת, השפיע על מיליוני אנשי עסקים בכל העולם. תרצי - תעשי כמוהו, לא תרצי - לא צריך. מומלץ בכל פה. וכשתהיי מיליונרית בזכות הספרים, תזכרי מי המליץ לך עליהם ... לני

osnatri

New member
כפרה עליך

אני אסמוך עליך וארכוש לי את אחד הספרים ובהמשך אני אשמח לשתף אותך מחוויותי. תודה

yoni1977

New member
בתור מי שקרא את הספרים

אבא עשיר אבא עני לפרוד צעיר לפרוש עשיר והנזיר שמכר את הפרארי שלו אני חייב להגיש שני הזפרים הראשונים הם ספרים פשוט מהממים הם משנים לך את תפיסת העולם מלמדים למה לא נכון לסמוך על פנסיה ומלמדת (לפחות מנסה) איך לחשוב על כך שהכסף יעבוד בשבילכם ולא להיפך בקשר לספר האחרון (הנזיר) ממש לא עיניין אותי לפחות לא ברמה של חשבה מחודשת וכו' גם אני ממליץ על קריאת שני הספירם של רוברט קיוסאקי

גם אני נותן לכסף לעבוד בשבילי

והוא כל הזמן יוצא לעבודה...... ומתפטר

eig

New member
מומלץ לעיין בהם

חבורת הספרים הזו מאוד חשובה לעניות דעתי, לא שממש שקעתי בהם, אפשר להבין את המסר מאוד מהר. אבל בהחלט מומלץ לעבור עליהם, ועוד יותר מומלץ ללמד אותם בבתי הספר, הם הרבה יותר מועילים מלזכור פרק בתנ"ך. אולי החברה שלנו תהיה קצת יותר אחראית לגורלה הפיננסי ולא תבכה על מר גולה עקב שרי אוצר מושחתים. אבל לא משנה נסחפתי... בכל אופן, במקום לקנות את הספרים אני אישית ממליץ להירשם לספרייה העירונית הקרובה לביתך, מחיר מנוי שנתי לספירייה עולה כמעט כמו ספר אחד, ושם אפשר לקרוא את כולם. עלו והצליחו. ובעיקר ספרו חוויות של אחרי....

AKERA

New member
קרתי זה גדול

אני עד בצהל ו כבר בדרך לעסק השני שלי בהצלכה גם לך...

למעלה