אבא עושה בושות

m i c h a l i

New member
אבא עושה בושות

לא, הפעם לא מדובר באבא של יסמין
בגלל מקום העבודה שלי ושעות העבודה אני כמעט ולא מגיעה לתוך בית הספר או לכיתה עצמה. אנחנו נפרדות בבוקר בשער בית הספר וזהו. היום הצטרפתי כהורה מלווה לכיתה של בתי להצגה "אבא עושה בושות" . ההצגה עצמה היתה נחמדה אבל החוויה האמיתית היא להצטרף לכמה שעות למורה ולילדים האחרים בכיתה. מאד מעניין לראות את האינטרקציה ביניהם. זה מתחיל בבוקר טוב לכולם ומיד אחר כך סבב של יציאה לשירותים. מסתבר שכווווולם צריכים פיפי על הבוקר חחח. אחר כך הבחנתי שהם לומדים בקבוצות . והיא על תקן משליט הסדר והשלום בקבוצה שלה שרובה ככולה מורכבת מבנים. היא עצמה יושבת ליד תלמיד שהוא עולה חדש וכמעט לא יודע עיברית בכלל. בהתחשב בעובדה שהיא תלמידה טובה המורה הושיבה אותה כדי שתסביר לו וכאן הכל הולך: תנועות ידיים/פנטומימה/קריאה לילד אחר שיתרגם ... אני כל כך גאה בקטנה גדולה הזו. היא הסתובבה בכיתה גאה ומאושרת שאמא שלה הצטרפה אליהם היום (ועוד נתנו לי להקריא לפניהם קטע מההצגה חחחחח אוי הבושות חחח...) אני מניחה שזה אחד היתרונות שניתן למצוא בעבודה תובענית כמו שלי שהיא במשמרות (גם ערב, גם שישישבת)... ימי החופש האלה הם אוויר לנשימה בשביל שתינו. היא רצתה שאני אשאר איתה גם לשאר היום אבל אני כבר מילאתי את מכסת הלימודים שלי

s h o o s h a

New member
בחזרה לבית הספר

באחת החזרת אותי שנים רבות לאחור, בזמן
וכל כך היטבת לתאר את מה שקורה, את מה שמרגיש, את הגאווה שלנו בילדינו הכל כך מוכשרים. ואודה, רק לך, בשקט בשקט, בסודי סודות- אני כל כך מאושרת להיות כבר אחרי השלב הזה
תהני לך מהילדה, מהזמן יחד, תנצרי לך כל רגע ותחרטי אותם על לוח הלב, אלו ילוו אותך תמיד. שוש

a44

New member
ומהצד השני של המתרס...

הטבת לתאר מיכלי את שראית היום, ובעיקר את האושר של ביתך שזכתה באימה, כמלווה... אצלי בכיתה יש הגרלה לפני יציאה לטיולים, כי בדר"כ מס' ההורים שרוצים ללוות גבוה ממס' המקומות האפשריים... משום מה, אלו אותם הורים, וצר לי על הילדים שהוריהם אף פעם לא מתלוים - זה כ"כ תורם לילד/ה. לצערי, גם אני כהורה, לא יכולתי להצטרף לבנותי כשלמדו ביסודי, (וכעת, כשהן בחטיבה ובתיכון, הן ממש לא רוצות אותי כמלווה!
) בשל עבודתי...מקווה שאעשה זאת עם פעוטתי.

מרגנית2

New member
איזה יופי מיכלי

מרגש לקרא. אני גם הייתי מוזמנת לטיולים של הכיתה. וכל פעם כשבתי באה עם ההזמנה חשבתי שזה לא יכול להיות. איך היא רוצה אותי שם. אני זוכרת איך אני לא הסכמתי שאמי תבוא לשום מקום! התביישתי בה.. זה מאד יפה שהקטנה עוזרת לילד עולה חדש. שלי מקדישה שעתיים בשבוע לשבת עם ילדה מהכיתה ולעזור לה בהכנת השעורים. המורה יזמה את זה וכולם מרוצים. היא נשארת עם הילדה אחרי בית ספר והן מכינות יחד את השעורים וגם משחקות ומפטפטות...

למעלה