אבא נאלץ להיעדר...

סמדר בנ

New member
אבא נאלץ להיעדר...

אושיקו לא יהיה עד הערב - ביקש שאשים הודעה כי אין לו אפשרות טכנית לפתוח הודעות. אל תתגעגעו יותר מדי - הוא ישוב במהרה.

mikca

New member
מה לא ../images/Emo35.gif יש לנו נסיבות מקילות|חייל

../images/Emo9.gifראינו אתמול מה קרה.

כתוצאה מהטעויות.(בוקר=בור) ומה לעשות ועוד איך יש לך נסיבות מקלות. סתאאאאאאאאאאאם...

mikca

New member
מזתו'מרת לא להתגעגע ../images/Emo35.gif הוא גם

לא בא וגם רוצה שלא נתגעגע

mikca

New member
אצלי החבל מפוצל שווה בשווה. אה,

איזה ילדה טובה של אמא ואבא
היתה לי הרגשה ששוב יתחיל כאן שרשור הזוי, בכייף, זה סימן שכולנו רגועים או ההיפך. איך אני נזהרת לא לעשות שגיאות כתיב, מי יודע לאן זה יוביל.

לי אין טענות לשגיאת הקלדה שלך

נהפוכו! בכלל, אני משתדלת שלא יהיו לי טענות. בתור פולניה, שגם אמ-אממא שלה פולניה - זה די קשה, כידוע לכם. היה יופי. כולם נהנו. ואני? אני ישנתי כימו תינוקת. מה רע?

mikca

New member
גם לי אין טענות לשגיאות שלי,

אבל אח"כ אתם חוגגים עליהן בלילה כשאני ישנה ומפסידה את כל הכייף. סחטיין, בוקר טוב
גם אני הולכת לישון - על המקל של הספונג'ה.

מיקה תזהרי להרדם על מקל של

ספונג'ה זה מסוכן. את עלולה להחליק ולהתעורר חלילה.

mikca

New member
../images/Emo6.gif המקל ישן כל כך חזק שלא הצלחתי

להעיר אותו, אז אני מנמנמת קצת במטבח וקצת בכביסה ובאתי לכאן להתעורר.

oshiko

New member
../images/Emo11.gifBig Brother is Watching You

לגיחה קצרה. אבל אחר כך באמת נוסע ומתחבר חזרה אינשאללה בחצות. תתנהגו יפה, כי אמא תספר לי הכל על ההתנהגות שלכם ...

נראה לי שההצגה נמשכת ?

תגידו לכולנו המחשב בורידים בכל מקום ובכל פינה ? אל תשאלו מה קרה ? יש לי ישיבה ואהיה בלי מחשב 3 שעות תמימות!!!!!! מי מחלץ אותי מהסיפור העגום? וקבלתי היום מחמאות על סיום מתן הציונים וקבלתם את כל הקרדיט על העזרה שלכם.אז לחתי לכם

mikca

New member
לכבוד:

ראש הישיבה שלום רב, הנדון: 3 שעות תמימות..... הנני מבקשת להודיעך כי הגב' אילתית 2 עלולה ללקות בקריז קשה עקב התמכרות לא קלה. אי לכך, לא תופיע היום לישיבה. בכבוד רב, הרבנית הראשית ישיבת "תפוז"

mikca

New member
הוא אמר שהוא חוזר ב 24.00 ? איזה

מזל, אני כבר בחרופ אדיר

למעלה