אבא מקלל אותי....

אתה יכול להרגיע אותו - אתה אכן תמות

מתישהו, במוקדם או במאוחר. אתה יכול להציע לו בובת וודו, אם הוא ממש רוצה ברעתך, הוא בטח ישמח לנסות דתות אחרות, לא? הייתי רוצה רוצה לפרט מה אני חושבת עליו, אבל אני מוצאת שלקלל הורים זאת הפריבילגיה של בניהם בלבד. (אני מקללת את ההורים שלי כשאני צריכה להוציא עצבים, אבל מעצבן אותי שאחרים עושים זאת, אפילו אם אני מסכימה איתם) הוא קיבל ברכה מרבנים? מה המטרה בקללות האלה? מי בדיוק אמור להפיק תועלת ממותך? (יש כאן איזה משהו אופטימי: כשתמות, תמיד תוכל לחשוב ברגעיך האחרונים - הנה עכשיו אבא שלי ישמח, סופסוף אני עושה מה שהוא רוצה, הוא בטח יהיה מה-זה גא בי. :) מעניין מה יעבור עליו אם אכן תמות בדרך שהוא מתפלל עליך (בהנחה שהוא יחיה עד אז). האם הוא באמת ישמח או אולי הוא יתעורר מהסרט המזעזע שלו? באופן אישי, אני מאחלת לאנשים כאלה חיים ארוכים ומלאי סבל. יש כמה דברים שאתה יכול לעשות: 1. לתת לעיתונאי לשמוע את ההקלטה, לשם פירסום (זה יכול להיות אנונימי). 2. לפנות למשטרה ולהגיש תלונה על הרב (כי הוא הסמכות - נציג האלוהים עלי אדמות) 3. לפנות לרב ע"מ שיחזיר את אביך בתשובה שלמה לחיק היהדות. 4. לפנות לפסיכולוג ע"מ לאשפז את אביך בדחיפות. 5. להתקשר לאביך בכל פעם שעולה בדעתך ויש לך זמן ולדווח לו על רמת החמצן בגופך. (להשמיע לו את עצמו בהקלטה זה בונוס. וואחד בונוס!) 6. לקנות לאביך (כשמזדמן) מוצרים לאיזון נפשי, פרחי באך למיניהם, אבני מזל למיניהם, ספרי הדרכה להורים למינהם, כאלה. 7. לחזור בתשובה שלמה ולחזור הביתה, שם מחכה לך אבא שירביץ בך תורה (תמיד יש את האופציה הזאת) 8. ללכת לבריכות שיש בהן בנות יפות וצעירות (מעלה החמישה, למשל) 9. לעשות מנוי משותף (לך ולאביך) במכון איגרוף לשם הוצאת אנרגיות שליליות ועצבים (וחיטוב הגוף לך). 10. להגיד לאביך שישקיע את הזמן שלו בתפילות שתהיה מליונר, (לא שזה יעזור, אבל) ככה הוא אולי ירוויח מזה משהו. 11. תזכיר לו שאלוהים מצרף כוונות טובות למעשים ומחרבן על כוונות זדון. ואם כבר אז גם - גוררים עברה על ידי חייב, אולי כדאי שהוא יתחיל לבדוק את עצמו? 12. בובת וודו, כבר אמרתי, יש עוד הרבה דתות ואמונות עם מסורת של מוות בידי ה-(מלא את השם עפ"י הדת / האמונה), כולן אפקטיביות באותה מידה, אין לו מה להפסיד (חוץ מבנו). >ספל חמאה רוצה למות (שנים התפללתי, לא עזר)<

Rose81

New member
מה אתם לא מבינים?

זה לא קשור לדת בכלל.אבא סתם לא יודע להיות הורה, מתוסכל ומסכן בעצמו, רוצה לשלוט בבן שלו. ישראל, פשוט תתעלם ממנו, אל תענה לו לטלפון. באיזה שהו שלב ימאס לו והוא יפסיק. תן לו להרגיש שהוא משחק בקאקא עם עצמו, ואתה כבר מזמן יצאת משם. הוא רוצה לנצח אותך וזהו. אם אתה רוצה שזה יגמר- אל תנשה לנצח, כי אתה משטף איתו פאולה.צא מזה, אל תענה לטלפון כשהוא מתקשר, אל תבקר אותו.אל תעשה כלום, רק ככה תנצח. אם לא, אתה פשוט תתן לו לטרטר אותך כל החיים. תאמין לי הוא לא יפסיק, כי הוא בן אדם משוגע, ובדם שלו לנצח בכל מחיר. כמה שזה נשמע משוגע, זה הטבע של בן אדם הלא מודע. זה הפסיכולוגיה של כולנו. ורק מי שיודע לשלוט בעצמו ולא באחרים יהיה מאושר. אז אל תהיה כמוהו- תשלוט בעצמך, ולא באחרים. מאחלת לך בהצלחה. ROSE.

מקללך ארור ומברכך ברוך.

ואתה תמשיך לך עם הבחורות ואל תתן לקללות הנחמדות האלה להשאר בין זוג האוזניים. וסתם לאבא שלך יעוץ ממנו וחד פעמי אני אתן לו את זה חינם (כן מושיק) ברגע שאתה נלחם עם הילד שלך אתה רק נותן לו זריקות של עידוד וחיזוק בדרך החדשה שלו. לפרטים נוספים צלצל אלי ואם תקלל אותי גם קצת זה יהיה נחמד. וואלה הרבה זמן לא קיללו אותי! חנן? (!@#$%^$%&*^&%)

gurs

New member
../images/Emo46.gif גם בעלי מקלל את הילדים......

......ואותי זה מאוד מעצבן! הוא גם איחל להם למות. אמרתי לו שילמד לרסן את עצמו, או שילך למישהו שיעזור לו לעשות את זה. זה לא פיתרון לקלל את הילדים אם הם מעצבנים אותנו (גם אותי הילדים לפעמים ממש מעצבנים). אני ממש שונאת את הקטע של הקללות. למזלי המישפחה של בעלי תומכת בי ומדברים על זה המון עם בעלי. בני הבכור כבר לא מסמפט את בעלי ואני אמרתי לו שהוא הולך לאבד את כולם עם ההתנהגות הזו. לצערי אין לי בשבילך פיתרון. אני חילונית, והאמת? אותי יעציב אם ילדיי יחזרו בתשובה, אבל לעולם אני לא אאבד אותם. אם זו הדרך שהם יבחרו בה, אני אתמוך בהם. ולך - המון הצלחה!

tam27604

New member
,תגובה לקללה של האב

חמוד. אל תפחד אני איש בטחון לשעבר כל כך הרבה קללו אותי ולא קרה לי כלום. רק להוכיח לך התפוצצה לידי מזוודת נפץ של 50 ק"ג חומר נפץ נהרגו לידי 3 אנשים ולי לא קרה כלום אפילו לא שריטה קלה. אז אל תפחד..

יש צד שני למטבע../images/Emo70.gif

אני לא בא בשום פנים להצדיק את האב, אבל אני מוכרח להגיד שאני לא כעס עליו אלא מרחם עליו. הסכימו איתי שיש משהו לא שפוי בתגובתו, הוא אכול צער ולא רואה את השכל שנמצא מרחק שניה מהפה שלו. תחשבו גם על הקשיים שהוא עובר, בחברה סגורה כמו זו שהוא נמצא בה זה הרס לו את השם שלו, בשטיבלך הוא מתבייש להסתכל לחבר שלו בעניים ובטיש הוא בטוח שהרבה מביט אליו בעניים זועמות. הבנות שלו ימצאו שידוך צולע פיסח וגידם בעבור העבירה הנוראה שאח שלהם יצא בשאלה. אני לא כועס על האבא הזה, ולא על האבא שלי, ולא על כל פרט ופרט בתוך החיה הזאת שנקראת הציבור החרדי. אני מרחם על המסכנים האלה שנפלו בשבי החיה הרעה הזאת ואינם יכולים להביט על החיים מתוך שפיות ומתוך המבט הפרטי שלהם. אני כואב על זה שבעבור "חטא" של הבן שלו הוא צריך לסבול. אני כואב עלזה שהוא מלא נקיפות מצפון על הלא יוצלחיות שלו. אני כואב על זה שהוא מתכחש באופן לא טבעי לרגש הכי טבעי שלו- רגש האבהות. אז לפני הכעס עליו, אנא הקדישו לו רחמים.

למעלה