אבא מקלל אותי....

אבא מקלל אותי....

היום בשעה 17;12הפלפון שלי מצלצל ומי על הקו?אבא שלי בכבודו ובעצמו וככה בלי לשאול אפילו מה נשמע,אך עובר תקופת המבחנים, אך ההרגשה,[ואך הולך לי עם בנות...] מייד הוא מתחיל,שרוליק, אני רוצה שתחזור הבייתה ותדע לך שאני מתפלל שתמות וכך הוא ממשיך אם אתה לא חוזר אלי עד יום שלישי הבא אם תשובה שאתה חוזר אני וכל המשפחה נתפלל שתמות ואתה תמות והוא ממשיך עם ההבל שלו אם אתה לא תחזור אלי אתה תמות אני לא מסכים שיהיה לי בן חילוני לא, הוא צועק לי ואח"כ הוא הוא אומר שהוא מסכים שאני יחזור ויהיה מודרני! והוא מסביר שהכוונה שאני יגלח את הזקן ואפילו שהוא מאוד מקפיד גם על זה אווי,באותו רגע התפוצצתי מצחוק,מה הוא חושב שיש לי בראש את כל השטויות שלו ושהתפתחו ביהדות במהלך הדורות מה,אני מפגר?וכך במשך כ20 דקות הוא מקלל ואומר לי אני מבטיח לך שאתה תמות והוא ממשיך אני יודע שאתה עומד להתגיס לצה"ל ואני אומר לך אתה תמות בצבא כי אני וכל המשפחה כולה נתפלל שתמות ולא תחיה והוא ממשיך אני יודע שאתה עושה המון עבירות עם בנות ואני יתפלל ויצום כדי שתמות ואתה תמות ,כך בלי בושה,אבא מקלל בן הצלחתי להקליט אותו משך דקה בקולו אך שהוא אומר לי את הקללות שלו וכך כ20 דקות הוא ממשיך והוא עוד חושב שאני יפחד ואני יחזור אליו עם תשובה חיובית, דתי קיצוני שכזה,[כמה שקיצוניות דתי מסוכנת] והוא ממשיך,קיבלתי ברכה מהרבנים שאמא לא תצטער על מותך עד שבועיים מיום שתתפגר, וכך תוך כדי שהוא מקלל אני הכנתי את הבגדים והלכתי לי לבריכה המעורבת אווי, לא היו שם בנות יפות וצעירות ,חבל, אולי זה בגלל אבא שלי והקללות שלו, טוב, אז אני ילך מחר בשבת ואולי יהיה ,

אם יש לך כזה אבא, טוב שעזבת אותו

זה המשפט שאמרה לי אשתי כשקראה את הההודעה הכל כך עצובה ומקוממת שלך. אני מסכים בכל לב. האגדה על אהבת הורים ודם סמיך ממים ועוד כל מיני שטויות אינה רלבנטית בכל מקרה. כמו שיש אבות שמכים באכזרית את ילדיהם, ובדרך כלל גם את נשותיהם וכמו שיש אבות שאונסים את בנותיהם יש גם הורים כמו אביך. הוא נשמע לי נואש מאד ולרגע חשבתי שהוא אולי אפילו היה שיכור כשדיבר איתך אבל שום יאוש (שניתן להבינו) לא מצדיק התעללות נפשית כזו. אני מניח שאביך משוכנע שהוא עושה זאת מתוך אהבה אליך כי הוא חייב להציל את נשמתך אבל זו אינה אהבה. אהבה משמעותה לקבל את הילד כמו שהוא ובלבד שהילד לא מתאכזר להוריו או עושה פשעים חמורים כמו אונס או רצח. אגב, מה היחס של אמך אליך? האם היא לפחות עדיין אוהבת אותך ?

נכון וצודק אתה.

ובקשר לאמא שלי היא עדיין אוהבת אותי ובודאי שהיא לא מקללת אותי

rigoletto111

New member
סגולה: תגיד לו שגם אתה מתפלל שימות

ביחד עם אלוהים המפגר שלו ושייחנק, ותראה שהוא יעזוב אותך .

תחזיק מעמד

אתה מתאר מעמד ממש קשה. אי אפשר בכלל לתאר כמה גודל העוולה כאשר אבא מקלל את הילד שלו. מכבסת המילים לא תעזור כאן. שיהיה לך שבת שלום.

לא נורא, אעשה לך מי שבירך

עכשיו ברצינות גמני קילל הרבה פעמים האבא, אתה יודע אבא שלי רב, וקרוב אל אלוהים, אמר אמר לפני שעזבתי הבית לפני שנה "לא יהיה לך יום טוב אחד , לא בעולם הזה ולא בעולם הבא" בלה בלה אז מיד הלכתי לאיזה באבא , והוא ערך לי איזה לחיש-סגולה אח"כ הוא אמר לי "מותר לך מותר לך מותר לך"

R a c h e

New member
אביך לא יודע שהקללות לא עובדות עליך

מהרגע שיצאת אתה לא בעסק הזה..... ואתה הרי יודע שכאן, כולנו, רק מברכים (אם קיימת אצלינו ברכה...) ומאחלים לך טוב. תהיה חזק! אנחנו איתך!
רחל

midiman

New member
אל תהיה ברכת הדיוט קלה בעיניך.

שרוליק היקר, אני וכל בני משפחתי מאחלים לך את כל הטוב שיש בעולם, שתוכל להנות מהעולם וללמוד ממנו, ולבער את חשיכת המוות הזו ואת רשפי השנאה שיש באנשים החשוכים האלה שלוקחים את העולם אל הגהנום הפרטי שלו. שרוליק יקר שלנו, אנחנו אוהבים אותך, ותומכים בך לכל אורך הדרך, ביתנו תמיד פתוח בשבילך, ואתה יודע שעל כל הפשעים של החשוכים האלה תכסה האהבה שלנו. אוהב אותך. <תקבל מסר לפרטי מי אני>

ידו בכל

New member
בלתי נתפס

ישראל יקר, שקוראים הודעה כזו, פשוט יושבים בכיסא ליד המחשב ומקבלים שיתוק. אתה חייב להבטיח לעצמך שתבנה לעצמך חיים אחרים ושלא תיתן לאביך לקלקל לך. אני כל כך שמח בשבילך שאתה לא שם ואני כל כך שמח שאמך היא אדם אחר. תהיה חזק וכולנו איתך ב 100 אחוז.

אבא גאה

New member
ישראל יקר

עצוב לי כ"כ לקרוא את ההודעה שלך כאבא לילד, לא ברור לי איך אפשר לומר דבר כזה לילד שלך ואין זה משנה מה הסיבה. אני לא מאמין כלל אבל יכול להבטיח לך שאם יש השגחה מלמעלה של יצור תבונתי - אין סיכוי שאב שמקלל את בנו במוות יזכה ולו לשניה אחת לנחת. זה שאבא שלך עדיין מקלל אותך זה רק הוכחה ש"אין אלוהים" כי אם היה - כל זה לא היה יכול לקרות. מחזק את ידיך.

אלוהים גם רוצה שתמות ?

האבא הזה שלך שאל אותו ? עם כל התורה שלו זה החטא הגדול ביותר שהוא יכול לעשות.

לא מבינה את התגובות של כולם.

מה אתם כל כך בשוק כאן? כך כל ההורים מתנהגים אחרת לא היו צריכים את הפורום הזה. זו כנראה תופעה נורמלית וזהו.

grwa

New member
תרי זוזי לשרוליק ולכל הילדים החמודי

יש לי 3 ילדים מגיל 3-10 ואני לא מתנהגת אליהם אף פעם בכזו קיצוניות. מי שמחבר את תורת משה עם קיצוניות הוא קנאי צר מוחין שאין לו יראת שמים. אלה שחושבים שהם אלוהים בודאי שלא נותנים מקום לבורא האמיתי בתוך חייהם. רבותי לא להתיאש מהדת בגלל הורים חולי נפש וקנאים. אני לא זוכרת את הפעם האחרונה שאלוהים ביקר אצלי ואמר לי "כך תעשי" או "כך אל תעשי". מי כמונו יודעים ש70 פנים לתורה. בואו נבחר בדרך האהבה ולא בדרך האיבה. גילה

כן כן יופי.

אז זה לא אמור להיות כך ולרוב האנשים זה לא כך (כן, בטח) אבל לדעתי לפחות 70 אחוז מההורים של הכותבים בפורום הם לא כ"כ נחמדים אחרת הם לא היו צריכים את הפורום ו או את הלל. אני לא בטוחה שאני אוהבת את התגובות המצטדקות האלו. החיים בזבל וזהו. זה לא ישתפר לא ישתנה אולי המזל שלך ישתנה ואולי לא. חוץ מתגובות של מוצי פוצי ו"אני בחיים לא היתי עושה כך לילדי" אף אחד לא יעשה כלום בנידון. הורים ימשיכו להיות מניאקים וילדים ימשיכו לסבול. כל מה שישתנה זה השמות של הילדים.

לא נורא.

סתם רגיל. קצת מעצבן ומעציב אבל זהו. בכלל לא נורא. אנשים ממשיכים הלאה גם אחרי שמקללים אותם.

למעלה