אבא - מורה...

Juli11

New member
אבא - מורה...

יש לי בעיה... אבא שלי מורה. הוא קיבל הצעת עבודה בבצפר שלי, ובגלל שהמורה שהייתה לנו פרשה לפנסייה הוא ילמד הקבצות א', כלומר אותי. הוא שאל אותי כמה פעמים מה דעתי, לפני שהוא אמר משהוא לבצפר... מחר הוא צריך להחזיר תשובה.... זה יהיה פאדיחות, אבל כיאילו אבא שלי הוא בסדר כזה, מצחיק וזה הוא מורה טוב, אבל אני לא רוצה להיות אגויסטית.. ולהגיד לו שלא יקבל ת'עבודה... מה דעתכם?...

בית הספר מודע לזה?

זה לא אתי שאבא שלך ילמד אותך, גם אם הוא הבן אדם הכי מוסרי שיש.

ניסיתי לחפש את החוק

שאסור להורה ללמד את הילד שלו ולא מצאתי (יכול להיות שחיפשתי במקומות שלא נכונים..), אבל הנה קישור לאתר משרד החינוך אולי את תמצאי http://cms.education.gov.il/EducationCMS/Units/Zchuyot/HasifriaHatziburit/kikar_atarim/Chukim_takanot_Vetzavim.htm ועוד קישור על עובדי הוראה http://www.gov.il/FirstGov/TopNav/Audience/ATeachers/ אבל את שואלת בכלל מבחינה חברתית, את לא רוצה שהוא ילמד אותך או שאת מפחדת מה יגידו עלייך?

Baroola

New member
לדעתי את צריכה להסביר לו בדיוק

מה הקטע ולמה את חוששת ואני חושבת שהוא יבין את זה כי זה די ברור.. ואת בטוחה שהבצפר יודע את זה? בגלל שטכנית אסור שהורה ילמד את הילד שלו.. אבל לפעמים זה מגניב שהורה הוא המורה שלך :p

אהה איך ההרגשה שלך

מצד אחד זה נותן לך מוטיבציה להחוכיך שאת תלמידה טובה בלי קשר לאבא שלך מצד שני מצפים ממך להיות טובה ואני בטוחה שמתשהו ישהו יחשוב ''שהציון בגלל אבא שלה''.אגב זה אסור.. בהצלחה

Sophieee

New member
-->

תשמעי,אם לך אין בעיה עם זה ואת פשוט לא רוצה בגלל מה שהאחרים יחשבו וכאלה, אז שימי זין על כולם.מה אכפת לך בכלל מה הם חושבים? אבל תעשי מה שבא לך. ובכלל, לפי מה שידוע לי זה בכלל אסור. נו,זה שהורה ילמד את הילד שלו.בבי"ס הכוונה.

sapirosh92

New member
אממ..

לדעתי הוא לא יכול ללמד אותך.. כי זה לא אתי.. ואם הוא כן.. אז פשוט בכיתה תתנהגי בנורמליות.. כאילו מה אכפת לך מה יגידו.. את חושבת שיש לך אחלה אבא לא? אז מה אכפת לך מה הם חושבים... אישית אם אבא שלי היה מורה.. בשיעורים שלו הייתי הכי מופרעת.. למה שלא יחשבו שאני שמה משהו על זה שזה אבא שלי.. כי סה"כ בבצפר הוא עוד מורה.. ובבית הוא אבא שלי. תבקשי ממנו בכיתה שיתנהג אליך כמו כל אחד... ושבבית יתנהג אליך כמו אל הילדה שלו.. שתעשו הפרדה.

אממ...

אני חושבת באופן כללי שזה די מגניב... אבל יש לזה צד שלילי- כשאמא שלי למדה בבי"ס, אבא שלה היה המורה שלה. הציון הכי גבוה היה 5 אבל היא קיבלה במקצוע 4, למרות שהיא קיבלה כל הזמן במבחנים 5. כשהיא התלוננה על זה אמרו לה שזה בגלל שלא רוצים שיראה כאילו פרוטקציות... תחשבי על זה...

גם אמא שלי ידיד שלי מלמדת אותו

וזה נחמד,באמת רק הבאסה זה שהוא לא יכול להסתיר ממנה מבחנים וכל הבאסה הזה מצד אחד זה ידרבן אותך ללמוד במקצוע הזה ומצד שני אין לך מה לחשוש,זה אבא שלך

למעלה