אבא יקר ויפה שלי

איריס39

New member
אבא יקר ויפה שלי

הגשם לא מפסיק לרדת וכל כך קר בחוץ הדמעות זולגות ושוטפות את הכאב וכל כך קר בפנים. הימים ארוכים הלילות לבנים וקר והגשם? הגשם ממשיך לרדת מרווה את הצמחים ואת האדמה הרעבה שטמנתי בה אותך אבא כדי שתצמח ותלבלב ליד אלהים. ואולי? אולי הגשם אינו מביא עמו ברכה? אולי הגשם - דמעות של מלאכים אשר ביחד איתי שואלים את אלהים למה? נכתב ב"שבעה" על אבי שרק יצא לפנסיה כדי להתחיל ולכבוש את העולם, והוא בן ה 68 שמת בחטף.

thesurvivor

New member
../images/Emo16.gifכן הקור חודר לעצמות

קור פתאומי חודר לעצמות , אפילו שבחוץ חם יחסית . הכאב אינו יודע גבול . הגעגועים רק מתגברים עם הזמן . הזכרונות מציפות . הרגעים היפים שבילית עם אביך . פתאום עולם השאלות ? רגשי -האשמה ? חוסר-ההבנה הכל צף במוח ומפיץ אותו .

DANAAB1

New member
היי...

את אומנם דיי גדולה ממני... בדיי הרבה שנים... ואולי אביך נפטר... קצת יותר מבוגר מאבי... ואת... ההית קצת יותר גדולה ממה שאני ההיתי... אני אומנם ילדה.... בת 19... בטח את חושבת לעצמך... למה אני כותבת ילדה... אז ככה... מאז שאבי נפטר... ההיתי ילדה... בת 14... מאז... נשארתי הילדה של אבא... מה שרציתי לומר לך... שאת מין חברה שכזאת... חברה.. או בת משפחה... איך שאת תחליטי לקרוא לזה... במערכת הזאת שנקראת... מוות של קרוב לצערי... אין אדם שלא חווה מוות של אדם קרוב... אין יום שלא מתים לנו אנשים... תמיד אמרו לי להתגבר על הכול... וניסיתי... אני מנסה... בעזרת הכתיבה שלי... אני כותבת מכתבים בלי סוף... לאבא שלי... ואני רואה שגם את כותבת... קראתי את שכתבת... וכול כך הזדהתי איתך... אבי נפטר בערב גשוםםם... גשום מאוד! בשיא הקור... שסיפרו לי על כך... ביליתי בחוץ... ו... ו... ראיתי את הגשם... כ... אלוהים בוכה... בישבילך זה מלאכים... נתדבר על כך... גם כשזה מאוד מאוד כואב... דעי לך... שהוא תמיד איתך ושלך... יש לי פרפר ... שמסתובב לי... שבכול מקום שאני רק נמצאת... הוא שם... גיליתי שהוא אבא שלי... חפשי גם את... פרפר או כול דבר אחר... ותראי שמישהו שומר אליך שם למעלה בי ביי אחות למשפחה.. ענקית... את מוזמנת תמי לשלוח לי... גם... מכתבים

איריס39

New member
לדנה

כניראה שלא משנה בת כמה את, תמיד תשארי הילדה של אבא. הקשר המיוחד הזה רק מתחזק עם השנים כאשר את כבר לא ילדה קטנה אלא אישה בוגרת, אשר ניתן לדבר איתה על תחומי עיניין משותפים. והחתך הפיתאומי הזה כל כך כואב, קצת מגליד ומיד שוב מדמם. נשארו רק זכרונות והרבה אלבומי תמונות... ואלבומי התמונות כמו עלי זכרונות השומרים בתוך ספר חיים שלא ישובו עוד....

JOE22

New member
הלוואי שגם אני הייתי יכולה לכתוב

לאבי מכתבים,אחרי שנתיים אני לא כ"כ מסוגלת כי זה נראה שאני מסרבת לקבל את זה.אולי שני מכתבים ושיר אחד רשמתי ,פוחדת להיזכר במוות האכזרי. והנה השיר שאני הכי אוהבת שתמיד יהיה מוקדש לאבי ז"ל: written by Madonna ------------------------- I can't stop thinking of you The things we used to do The secrets we once shared I'll always find them there In my memories But this heartache isn't going anywhere In the public eye I act like I don't care When there's no one watching me I'm crying I will always have you, inside of me Even though you're gone Love still carries on Love, inside of me I keep a picture of you Next to my bed at night And when I wake up scared I know I'll find you there Watching over me When my world seems to crumble all around And foolish people try to bring me down I just think of your smiling face And I'm flying You'll always be inside of my heart Inside of me I will always have you, inside of me Even though you're gone Love still carries on Love still carries on I will always feel you You'll always be inside of my heart I'll always have you inside of me I will always have you

למעלה