אבא ובת

floppy disk

New member
כיף לראות אתכם משתפרים במקביל :)

ואגב, היוקו גרי שלך טוב מאוד, והיה אפילו יותר טוב אם היית מכניס עוד קצת את האגן פנימה.

ganbarimasu

New member
../images/Emo51.gif

אבל לצערי בגשוקו שהיה לנו בפסח סובבתי את הברך, והאורטופד חושש שזהו קרע במיניסקוס. בינתיים אני בפיזיוטרפיה אבל אם זה באמת קרע במיניסקוק אני חרד לכך שלא אוכל יותר להתאמן...!

MarkOfKain

New member
מכיר את ההרגשה...

...גם אני עברתי פציעה דומה (קריעת מיניסקוס + קריעה חלקית של הרצועות בברך) ואסור היה לי להתאמן במשך שנה וחצי...
אבל תודות לפיזיותרפיה אינטנסיבית וגישה חיובית (בעיקר הגישה) חזרתי WITH A VENGENCE, והיום אני מתאמן כ- 4 אימוני לחימה בשבוע + 5 אימוני כושר. אל חשש, אפשר להתמודד עם פציעות אם רק נזהרים ולומדים לעבוד במסגרת המגבלות.

ganbarimasu

New member
זה מאד מפחיד אותי...

גם כך חזרתי להתאמן לפני שנתיים אחרי שבמשך 15 שנים לא התאמנתי, וזה היה לי מאד מאד קשה (אני כבר לא בן 18 וגם לא רזה במיוחד היום...), וזה עדיין קשה. אני חושש שאחרי שנתיים הפסקה מאונס כבר לא אוכל לחזור להתאמן בכלל. וזה מפחיד אותי משום שתמיד אהבתי קראטה והוא בדם שלי והרעיון לבלות את חיי בלי קראטה מזוויע אותי...

NetaSher

New member
נצל"ש- סרטון של אחיינית שלי לומדת ארניס מג'ון

מצטערת על הנצל"ש, אבל זה חמוד להפליא לראות את הדור הבא מתאמן בדברים שאנחנו עושים. הרזולוציה גרועה והקול עוד יותר, אבל זה בהחלט מעלה חיוך. כל הכבוד לבת שלך!

NetaSher

New member
בת כמה הבת שלך?

אני כבר מחפשת לעדן שותפות לאימון...
כמה יוצא לך לאמן אותה? או שהיא בחוג?

ganbarimasu

New member
בת 7 הקטנה

והיא מתאמנת פעמיים בשבוע באותו המועדון שאני מתאמן בו... מדי פעם אני קצת מאמן אותה לבד, בדרך כלל בשבתות, אבל לא הרבה. יש לה מספיק שני אימונים בשבוע

ננדין

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif היא יותר טובה ממני../images/Emo70.gif

איזה קפיצה חמודה יש לה שהיא מגנה מ12...

NetaSher

New member
כן... ../images/Emo47.gif

ג'ון כל הזמן צחק עליי שהיא קולטת דברים יותר מהר ממני... אם זה היה השעור הראשון שלה, מה יהיה כשהיא תלמד את זה ברצינות אני תוהה...

MarkOfKain

New member
תתחיל לקפץ וגם אתה תשתפר...

...אולי עדיף שלא. חבל ליצור חוויות טראומטיות אצל החבר'ה החדשים.

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אני עוד בשוק שאמא הרשתה לכם להתאמן איתה בסלון
היא לא צעקה הרהיטים...הרהיטים...??? אותנו היא מוציאה לגינה! סרטון מקסים של עדן - נולדה להיות לוחמת
וכל עוד את לא מעלה את הסרטון שהיא מכסחת את הילדים שלי, אני מרוצה
כל הכבוד לאחיינית שלי

NetaSher

New member
התשובה פשוטה ../images/Emo186.gif

זה היה בנובמבר והיה קר מידי בחוץ... האמת...שיש לי גם את הסרטון הזה, אבל עשיתי חושבין בראש והגעתי למסקנה שלשים אותו בפורום יכול לעלות לי בחיי
אז למה סתם להסתבך עם אחותי? למרות שעידו החזיר לה ובטיימינג טוב! בגלל זה היא עברה להרביץ לנדב שעמד שאנן ולא העלה בדעתו שיש מכונת כיסוח בדרך אליו....

NetaSher

New member
הו שלום!

לצערי לא יצא לי להגיע בגלל כל פעילויות הסמינר שהיו לנו...אבל אני מאוד רוצה להגיע יום שישי הזה - אז נתראה

למעלה