אבא - הומו

• פותח הנושא Acct
  • פורסם בתאריך

Acct

New member
אבא - הומו

שלום, אני הומו, יחיד, ורוצה מאוד ילד - בין אם ילד משלי ובין אם לאמץ. אני בן שלושים, הזמן אץ לו וכבר חושבים על ילדים. מבחינת האימוץ ע"י יחיד - הבנתי שעל-פי החוק בישראל זה בלתי אפשרי, למעט חריגים. כמובן, אני לא עומד בתנאי החריגים. האם ישנה אפשרות חלופית לאימוץ ע"י יחיד, גם אם מדובר באימוץ בינלאומי על-פי חוק? מבחינת ילד משלי - אני לא כל-כך יודע איך עושים את זה..(ואני לא מדבר על הפן הפיזיולוגי). להתחתן על מנת להביא ילד ואז להתגרש - בעיני זו רמאות, לא אתי ולא מוסרי... יש ארגונים שעוזרים בתהליך של הולדת ילד? אודה להתייחסותכם :) חג שמח!

Master Stav

New member
ברוך הבא אבא לעתיד ...

חבר טוב שלי הביא לעולם יחד עם חברה לסבית עלידי הפרייה ילד מדהים הם בהסכם של מישמורת משותפת ...חתמו על כול המסמכים מראש והם מסתדרים אין ספק שמדובר בהליך לא פשוט מאחר ואני מני שתרצה בן זוג לחיים והיא תרצה בת זוג לחיים מה שיוביל ל4 הורים לאותו ילד .... צריך לקחת את כול הדברים בחשבון ....אולי הליך של אימוץ יחד עם בן זוג בחו"ל . נתנו לך הצעה לפורום הורות הומולסבית שאולי יוכלו לתת יותר פרטים ואני בהחלט חושב שזו הצעה טובה נשמחן לראותך בינינו בין םע כאב לעתיד ובין אם לאחר התהליך כאב במשרה מלאה

גרי רשף

New member
זה יתכן זה אפשרי

אימוץ בחו"ל אפשרי על ידי יחיד, אם כי הכרתי רק נשים שעשו זאת ולא גברים, ולכן אינני יודע עד כמה זה בעייתי מבחינת "הפרצופים" שהמערכת עושה. נסה לשאול בפורום אימוץ (74).

tudu

New member
הכרתי משהיא שעשתה ככה ילד

היתה לי שכנה בבניין, נחמדה ורווקה, שלא מצאה בן זוג והגיל התחיל להגיע ל40.. ומאד רצתה ילד, אבל לא בתוך חתונה - כי לא היה בן זוג. פגשתי אותה לאחר כשנתיים, והיא סיפרה שהיא מביאה ילד עם הומוסקסואל, שניהם יהיו הורים לפי איזו 'חלוקה' שהם הסכימו עליה. לא יודע אם זאת הכוונה שלך, כי שם ההורות של בן הזוג היא חלקית (כמו הורים גרושים)

גיתית6

New member
הולדת ילד

היי! קודם כל זה שאתה רוצה ילד כבר אומר עליך משהו.אדם טוב ואוהב .היום לרצות ילד זה לא מובן מאליו.מספיק לדפדפף בפורום נשים שלא רוצות ילדים כדי לראות. לגבי השאלה שלי כמו שכבר נרשם כאן הייתי מציעה 2 דרכים בארץ.בחו"ל אני לא מכירה כי לא ניסיתי. לעשות הסכם עם לסבית/סטרייטית לגבי הבאת ילד לעולם.יש כמה אתרי הכרויות לצורך זה: b.parent.co.il mychild.co.il מכירים שם ואם הכל מסתדר הולכים לעו"ד ועושים חוזה הורות. האופציה השניה היא פונדקאות.יש את זה בארץ אבל הבנתי שזה לא כל כך זול. בכל מקרה בהצלחה אני בטוחה שתהיה אבא מצויין.

עוד משהו....

אני בת לאבא הומו... הוא התגרש מאמא שלי וגילה את זה רק כמה נשים אח"כ... או לפחות זה צמה שסיפרו לי. אני לא אתחיל לדבר על כל הקשיים והשטויות האלה.... רק דבר אחד אני אומרת: אמרת שאתה לא רוצה להתחתן ואז להתגרש- ואני מסכימה איתך. אל תעשה את זה בשום מחיר שבעולם. לא עדיך לאמץ איזה ילד מסכן? מאשר לעשות אחד חדש....

למעלה