אבא בוגד באמא

ForTin

New member
אבא בוגד באמא

מה עושים כאשר הילדים מגלים שאבא בוגד באמא? ושהאבא לא ממש מנסה להסתיר זאת וזה רק עניין של זמן שאמא תגלה... ועוד שאלה, יש המלצות חמות כיצד ניתן "לכסח" את המאהבת? הבת.

g u r a

New member
תגובה ראשונה וישר מהבטן

לפי הניק שלך את בשנות העשרה שלך. אני הייתי תופסת מרחק !! ולא מתערבת!! נכון אלו אבא ואמא שלך ואת נמצאת במקום שממש לא נעים וטוב לך. אבל אין לך ברירה אלא לחכות שאבא יספר לאמא, או שאמא תגלה לבד..ובכל דרך שהם יבחרו-- --את איתם לטוב ולרע-----כמובן עד שתהיי ברשות עצמך ותוכלי לעזוב את הבית. ועוד דבר---לכסח את המאהבת---בשום אופן לא!!!! זו מדינת חוק ואוי לנו אם כל אחד ילך לפי צו ליבו.!!!!

g u r a

New member
לא התכוונתי שאני עונה ראשונה

אלא שזו התשובה הראשונה שעולה לי בראש לאחר קריאת הודעתך...

Miss פטל

New member
לא יודעת..

נראה לי שאין מקום להיתערב ביניהם. אבל זה מאוד תלוי במערכת יחסים שיש לך עם ההורים. האמת אני לא חושבת שיש תשובה אחת שנכונה לכולם. לכל אחד מתאים משהו אחר. את מכירה אותם הכי טוב ככה שרק את יכולה לדעת אם כדאי לך לספר.

לכסח לא

הילדים שלך צרכים את אמא שלהם ולא מאחורי סורג ובריח. אם את ממש חייבת לעשות משהו, דברים עם אביך. אל תספרי לאימך הניחי לו לעשות זאת. אך אם את צריכה לדבר עם מישהו זה רק איתו.

כ י ס ו ף

New member
גם אני חושבת...

שאת צריכה לשוחח עם אביך בגילוי-לב, לספר לו על תחושותיך ולברר בנוגע למצב שנוצר ויחסו כלפי האשה האחרת, וכן לגבי ההשלכה על מערכת היחסים בבית ובתוך המשפחה. לדעתי, שיחה כנה ורצינית ביניכם תקל על ההרגשה וחוסר הוודאות.

למעלה