אבא,אל תצביע ליכוד.

ramizzzzz

New member
אבא,אל תצביע ליכוד.

אני מדברת אליך למקום שכואב. אם יש אוכלוסייה שנפגעה בקדנציה הנוכחית פגיעה כלכלית חמורה מהגזרות של ביבי, מנהיג הליכוד, זה שאתה עומד לבחור בו - זה אתה. אתה הפנסיונר, אתה החלש, אתה העני. אתה וכל האוכלוסייה שנקראת מעמד נמוך (נמוך זה נימוסי מאוד). אתה ואני, אני שמכונה שכבת הביניים - והביניים שלי הוא מאוד בינוני.

ramizzzzz

New member
שאלה מעניינת...

אם הסקרים מראים שהליכוד בלי המרכז שווה עוד 5 מנדטים. אז מה עושים?- מעיפים את המרכז. ואם הסקרים מראים שהליכוד בלי נתניהו שווה עוד 10 מנדטים. אז מה עושים?

קישקאשת

New member
הקול הצף למה להתחזות לשם אחר ?

אתה כזה חלש אופי !? קדימה כנראה מתדרדרת עד כדי כך שאתהה חייב להתחזות. האתר של קדימה כבר סיפק לנו את הבושה והבנו עד כמה נמוך אתם יכולים לרדת !

ramizzzzz

New member
בוורמן- לנתניהו אין מילה

מועמד מפלגת העבודה לתפקיד שר האוצר לא חוסך ביקורת מתיפקודו של נתניהו: "לפני 10 שנים הבטיח ביבי שנהיה אחת מ-10 המדינות העשירות בעולם. עבר עשור וזה לא קרה, אבל הוא שב ומבטיח את אותה הבטחה" עוד בכתבה: הוא עשה דברים שלא היה צריך לעשות. הוא לא היה צריך לזרוק את הקשישים והחלשים לכלבים. היה מספיק כסף גם בלא החיסכון הזה. גם הקלות המס שעשה לשכבות המבוססות היו מיותרות. בנוסף, נתניהו מדבר הרבה על משקיעים, על סינגפור ועל אירלנד אבל היו מקרים שבהם שלחתי משקיעים לקבל סיוע ממשרד האוצר והם עדיין מחכים לסיוע. אצלנו נתניהו אמין בוורמן? ברוורמן אמר: "האשם העיקרי בשביתות הוא נתניהו, שיצר יחסי עבודה גרועים במשק. לנתניהו אין מילה, הוא אינו אמין ולכן פרצו שביתות".

yonatan87

New member
כשעושים רפורמות

קבוצה קטנה תמיד נפגעת, כשלא עושים רפורמות כולם נדפקים. מה לעשות שלנתניהו לא היה זמן לתקן את הפגעים שנוצרו מהרפורמות ובמקום זה בא במקומו מר אולמרט שמכהן בתפקיד כבר חצי שנה ולא תרך לעשות רפורמות ונוח היה לו לזקוף את ההתעוררות הכלכלית שנוצרה בזכות נתניהו לזכותו ומר אמיר פרץ הבוס של בוורמן עד עשכיו לא עשה כלום לטובת חברות כוח האדם ובמקום זאת בחר לטפח את עובדי חברת החשמל.

למעלה