אבא או אמא?

אבא או אמא?

"אבא ואני הולכים כל שבת לחוף הים יש לנו פינה משלנו ואנחנו מדברים.. בלי לפגוע בכבודה של אמא- יש לי קשר עמוק יותר עם אבא, אני סומך עליו.." (מתוך דבריו של נער בן 16) עם מי מבין ההורים יש לכם קשר יותר חזק? במה מתבטא הקשר הזה? האם לדעתכם קיים המושג- אבא מועדף על אמא או הפוך?

מועדף? לוחושבת...

הקשר הוא אותו דבר בערך... [טוב, ברור שיש דברים שמספרים רק לאמא
] עם אמא זה בדר"כ "לפרוק ת'לב"... חחח... עם אבא זה יותר צחוקים ומריבות בצחוק... [הא, וגם לתכנן שטויות כדי לעבוד על אמא..
] סתם, סתם, אל תתיחסו..
אין לי כוח לענות נורמאלי..

בתי770

New member
תגובה:

עם האמא יותר עם האבא...במה זה מתבטא?בזה שהיתה איך שהוא אני מדברת שיחות על סתם נושאים..עם אבא זה קצר ולעניין!!!בטח שקיים המושג של אחד ההורים שיותר מעודף...לפחות אצלי...זה מאוד קשה לענות בגיל הזה..גיל ההתבגרות על שאלות כאלו!

לי יש קשר מאוד מיוחד עם אבא

במה זה מתבטא? כל יום שלישי הולכים יחד למסעדה ומדברים על כל הנושאים שבעולם =) עם אמא יש לי קשר בין אמא לבת.. היא יודעת הכל עלי.. אבל המיוחדות זה עם אבא :)

בתי770

New member
יוא זה נשמע חבל``ז איך

זה התחיל כול הקטעים של המסעדה?עם כול הילדים אבאשך הולך ככה? זה לא מעצבן לפעמים שאמא יודעת ה-כ-ו-ל?

איך התחיל..

תמיד היה לנו קשר מיוחד- יש אומרים, שבין אבא לבת הבכורה יש קשר מיוחד לפני שנה בערך רבתי איתו ריב גדול, והשלמנו ופתרנו את הבעיה במסעדה מאז כל שבוע אנחנו הולכים ומדברים על הכל :) ממ לא, לא מעצבן אותי שאמא יודעת הכל.. אנלא מסתירה מההוריםש לי כלום ונוח לי עם זה

סוריא

New member
נראה לי שפשוט

עם כל אחד מהם יש לי אופי אחר של קשר... לו לא היה לי אחד מהם, הקשר עם ההורים לא היה שלם. כל אחד והפן שהוא מביא איתו. וזה כל היופי. אין העדפה לחלוטין.

למעלה