אארררר

• פותח הנושא t@li
  • פורסם בתאריך

t@li

New member
אארררר ../images/Emo46.gif

טוב, זה כבר מוציא אותי מדעתי! טוב, אז יומן חלומות אני רושמת כשיוצא לי, אני יודעת שזה רע, אבל אני לא מסוגלת כל יום למלא ארבעה דפים! לפני יומיים או שלושה אני חושבת שהיה לי חלום צלול, ואני פשוט לא מצליחה להיות בטוחה! ובגלל הקטע עם היומן החלומות אני גם לא זוכרת את כל החלום טוב כמו שהייתי זוכרת בתקופה שרשמתי כל יום. אז אני אשפוך קצת מה קרה ותגידו לי מה דעתכם, טוב? (נרגעתי קצת.
) אז ככה: בחלום שלי אני הולכת ברחוב, ופתאום הופס! נוחתת עליי הידיעה שאני בחלום צלול. טוב, היה מין "מעבר" בין החלום ה"מעורפל" לחלום צלול. דבר ראשון אמרתי לעצמי להירגע, למרות שלא היית ממש נרגשת, אבל ליתר ביטחון.
אח"כ אמרתי "הגבר צלילות" למרות שהצלילות הייתה גבוהה, שוב ליתר ביטחון. טוב. אני הולכת לי במעלה הרחוב, אנשים מסביב, הולכת, ומשם אני לא זוכרת הרבה. אני זוכרת שניסיתי לעוף עם דחיפה של הרגליים, מה שעבד בנסיון הראשון והיה מפתיע. אח"כ היה עוד חלק שבו עמדתי באמצע של קבוצת אנשים, והרגשתי איך הצלילות נעלמת - ועשיתי סחרור. (מה שהיה ממש מצחיק כי פחדתי לפגע בהם עם הידיים
) אחרי זה אני חושבת שזה הפך לחלום רגיל. ועכשיו, אני פשוט לא מצליחה להחליט אם זה היה באמת חצלול! וכבר קרה לי פעם שחלמתי שאני חולמת חצלול, וגם בחצלול הראשון שהיה לי אני די מפקפקת.. אז אני די מבואסת מכל העניין.
אז אמרו לי חברי פורום, מה דעתכם? האם יש שיטת פלא לבדוק האם זה חצלול או לא? סליחה על אי הנוחות ותודה על שיתוף הפעולה.

LucidGuess

New member
הכי טוב זה להתעורר ממנו...

השיטה הכי טובה ליבדוק את זה חלום צלול היא להגביר צלילות כל כמה זמן ולישמור כל החלום על צלילות גבוהה, מה שאני עושה זה להגיד לעצמי כל כמה זמן "אני חולם! זה חלום צלול! כדי שאני לא אשכח בטעות והחלום יהפוך לחלום רגיל... ואז כשהחלום הצלול ייסתיים את ישר תתעוררי בלי לאבד את המודעות העצמית, פתאום הכל יחשיך ותמצאי את עצמך במיטה, כך תיזכרי אותו מצויין ותדעי מיד אם היית או לא היית מודעת בתוך החלום. לי נשמע שבאמת ידעת שזה חלום, אבל כל הכיף זה להתעורר ישר עם סיום החלום הצלול ולא להמשיך לישון כי אז זוכרים הרבה פחות... Lucid

t@li

New member
תודה ../images/Emo13.gif

בקיצור, מה שאתה אומר זה להשתדל מאוד להישאר בצלילות גבוהה במשך כל החצלול, ואז פשוט להתעורר ממנו ולזכור אותו יותר טוב. נכון נכון?
השאלה היא.. איך חצלול נגמר? ככה פתאום? או רק אם אתה מחליט..?

LucidGuess

New member
בדיוק ככה!

דבר ראשון להשתדל לישמור על צלילות גבוהה לאורך כל החלום הצלול, ככה גם תיזכרי אותו הרבה יותר טוב כשתתעוררי וגם את תהני ממנו הרבה יותר, בשביל זה מומלץ שכל כמה זמן תזכירי לעצמך "זה חלום צלול! אני חולמת עכשיו!" כל החצלול תעשי את זה זו שיטה מעולה! כל כמה זמן תיפקדי "הגבר צלילות!", מדיי פעם שפשפי קצת ידיים כמה שניות זו בזו. במקרה כזה החלום הצלול ימשיך עד שתתעוררי ממנו בשלב מסויים, כך הוא יסתיים, הלוואי שכמו שאמרת חלום צלול היה מתסיים רק כשאת מחליטה! אם זה היה אפשרי אז אנשים היו נשארים שעות בתוך חלום צלול! אבל למרבה הצער זה לא אפשרי וחלום צלול לא נימשך בדרך כלל יותר מ - 45 דקות. חלום צלול מסתיים בכמה אופנים - 1. הצלילות באיזה שלב מתחילה לרדת עד שהיא נעלמת והחלום ממשיך כחלום רגיל... ולא בטוח שתיזכרי אותו בכלל כשתתעוררי... 2. החלום הצלול מסתיים לפי החלטה שלך ( את רק צריכה לרצות להתעורר וזה יקרה בדרך כלל ) וכך תיזכרי אותו מצויין כי תוך שניה תתעוררי במיטה בלי לאבד את המודעות העצמית שהיתה לך בחלום, ותיזכרי אותו מעולה ממש כמו משהו שעשית לפני כמה שניות. 3. תישמרי על צלילות גבוהה לאורך כל החלום הצלול ( משפשפת ידיים, מזכירה לעצמך כל כמה זמן שזה חלום, וכו´... ) ואז בשלב מסויים החלום הצלול פשוט יסתיים ותימצאי אותך במיטה ושוב תיזכרי אותו מעולה כי השניה התעוררת ממנו בלי לאבד את המודעות העצמית אפילו לרגע. זהו בינתיים, Lucid

t@li

New member
טוב, נשתדל

בעצתו של מנהל הפורום הנכבד אני אחזור לנהל יומן חלומות (זה באמת נורא נחמד לזכור את החלומות שלך, אם חושבים על זה
) ובעצתך לוסיד החביב, אמשיך להזכיר לעצמי שזה חלום לאורך כל החלום.. תודה שוב
לילה טוב, וחצלולי פז

t@gel

New member
שמעתי שמי שמנסה ומתאמץ יותר מידי

הראש מתחיל להשתגע ועלולים להתחיל סיוטים הקשורים בעבר.. אמת?

למעלה