אארררר ../images/Emo46.gif
טוב, זה כבר מוציא אותי מדעתי! טוב, אז יומן חלומות אני רושמת כשיוצא לי, אני יודעת שזה רע, אבל אני לא מסוגלת כל יום למלא ארבעה דפים! לפני יומיים או שלושה אני חושבת שהיה לי חלום צלול, ואני פשוט לא מצליחה להיות בטוחה! ובגלל הקטע עם היומן החלומות אני גם לא זוכרת את כל החלום טוב כמו שהייתי זוכרת בתקופה שרשמתי כל יום. אז אני אשפוך קצת מה קרה ותגידו לי מה דעתכם, טוב? (נרגעתי קצת.
) אז ככה: בחלום שלי אני הולכת ברחוב, ופתאום הופס! נוחתת עליי הידיעה שאני בחלום צלול. טוב, היה מין "מעבר" בין החלום ה"מעורפל" לחלום צלול. דבר ראשון אמרתי לעצמי להירגע, למרות שלא היית ממש נרגשת, אבל ליתר ביטחון.
אח"כ אמרתי "הגבר צלילות" למרות שהצלילות הייתה גבוהה, שוב ליתר ביטחון. טוב. אני הולכת לי במעלה הרחוב, אנשים מסביב, הולכת, ומשם אני לא זוכרת הרבה. אני זוכרת שניסיתי לעוף עם דחיפה של הרגליים, מה שעבד בנסיון הראשון והיה מפתיע. אח"כ היה עוד חלק שבו עמדתי באמצע של קבוצת אנשים, והרגשתי איך הצלילות נעלמת - ועשיתי סחרור. (מה שהיה ממש מצחיק כי פחדתי לפגע בהם עם הידיים
) אחרי זה אני חושבת שזה הפך לחלום רגיל. ועכשיו, אני פשוט לא מצליחה להחליט אם זה היה באמת חצלול! וכבר קרה לי פעם שחלמתי שאני חולמת חצלול, וגם בחצלול הראשון שהיה לי אני די מפקפקת.. אז אני די מבואסת מכל העניין.
אז אמרו לי חברי פורום, מה דעתכם? האם יש שיטת פלא לבדוק האם זה חצלול או לא? סליחה על אי הנוחות ותודה על שיתוף הפעולה.
טוב, זה כבר מוציא אותי מדעתי! טוב, אז יומן חלומות אני רושמת כשיוצא לי, אני יודעת שזה רע, אבל אני לא מסוגלת כל יום למלא ארבעה דפים! לפני יומיים או שלושה אני חושבת שהיה לי חלום צלול, ואני פשוט לא מצליחה להיות בטוחה! ובגלל הקטע עם היומן החלומות אני גם לא זוכרת את כל החלום טוב כמו שהייתי זוכרת בתקופה שרשמתי כל יום. אז אני אשפוך קצת מה קרה ותגידו לי מה דעתכם, טוב? (נרגעתי קצת.