אאני חדש תעזרו לי

• פותח הנושא dot15
  • פורסם בתאריך

dot15

New member
אאני חדש תעזרו לי

ממצב? תשמעו יש לי בעיה אני אל יודע עם אני נשמך לנשים או גברים או לא יודע מה!! אני ממש במצב נואש!!!! תעזרו לי מה עליי לעשות? בתודה!

nickey

New member
זוהי החלטה שלך,

אנו לא מחליטים בשבילך, אתה צריך לשבת עם עצמך ולעשות קצת חושבים... למה או זה או זה? מה רע להימשך לשניהם בו זמנית? שוב, זוהי החלטה שלך ואף אחד לא יגיד לך מה אתה צריך לאהוב.

Sonata Of Tears

New member
הנה עיצה גברת

לך תתנסה אם בן ,לך תתנסה אם בת אוקי ..אולי אתה בי סקסואל? אתה לא צריך להיות נואש מזה..יש המון בנים,בנות בי סקסואלים מבין? חוץ מזה,נדלקת על בן כאלו? אולי זה גם משהו שיעבור לך..כלומר..רק אותו אישית.ואולי לא!.. טוב..אם תלך מי יזיין אותי ככה,מי יתקע אותי בסוף היום

BabyGirl 4 Ever

New member
../images/Emo65.gifברוכה הבאה../images/Emo79.gif../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

אני לא יכולה לעזור אבל אני יודעת לברך

TwelveEyes

New member
../images/Emo124.gifהמדריך לגילוי הזהות המינית!

הגעתם למכון פורום גאווה צעירה לגילוי הזהות המינית. הנכם מועברים כעת לשירות האוטומטי שלנו לגילוי המיניות שלכם. שירות זה מובא בחסות קהילות תפוז פורומים, והאות ס'.
(מחרוזת שירים של עופרה חזה)
שלום, הגעתם לשירות האוטומטי של פורום גאווה צעירה לגילוי הזהות המינית. נא הקישו את הגובה שלכם ולחצו סולמית. ... להתחלת המבחן, נא לגשת לבית הדואר הקרוב לביתכם ולתרום ממיטב כספכם לעמותת "יוון איז פאן", המממנת טיולים ליוון לדנה ורביב. ... להומוסקסואלים - נא להקיש 1. ללסביות - נא להקיש 2. לביסקסואלים - נא להקיש 3. לביסקסואליות - נא להקיש 4. לטרנסג'נדרים - נא להקיש 5. לטרנסג'נדריות - נא להקיש 6. לטרנסים בלגנים אונץ אונץ - נא להקיש 7. לדודו פלוס - נא להקיש 8. אם אינכם בטוחים במיניותכם - נא להקיש 9. ... הקשתם 9. אינכם בטוחים במיניותכם. חה, חה. הנכם לוזרים. חה, חה. אנא ענו על השאלות הבאות: האם אתם אוהבים בנים? הקישו 1 לכן, הקישו 3 ללא, הקישו 0 לקבלת לילה עם דודי בלסר בשביל להחליט. ... אנו מצטערים, אך מר דודי בלסר קשור למיטתה של דנה ואינו יכול להגיע לטלפון כרגע. האם אתם אוהבים גם בנים וגם בנות? הקישו 1 לכן, הקישו 3 ללא, הקישו 7 לקבלת לילה נוסף עם דודי בלסר. ... אנו מצטערים, אך מר דודי בלסר קשור מתחת לשולחן המנהלים של רביב ו... (קולות גניחה רמים).. אהמ, כן, אינו יכול לגשת כרגע לטלפון. האם אתם אוהבים בנות? הקישו 1 לכן, הקישו 3 ללא, הקישו 6 כדי לשמוע את דודי בלסר גומר. סתאאאם. איזה קטעים איתכם. הקישו 8 לתרומה נוספת לעמותת "יוון איז פאן אין דה סאן ווית' א נייקד מאן אנד וומאן." ... אם הקשתם 1 לשאלה הראשונה ו-3 לשאלה השנייה: ת'הומו. אם הקשתם 3 לשאלה הראשונה ו-1 לשאלה השלישית: ת'סטרייט. אם הקשתם 1 לשאלה הראשונה ו-1 לשאלה השנייה: ת'ציפי שביט. סתאאם. ת'בי. תודה שהשתמשתם בשירותי פורום גאווה צעירה לגילוי הזהות המינית. על מנת לסיים את השיחה, נא להקיש 4. לקבלת עוד לילה עם דודי בלסר, נא להקיש 5. ... אנו מצטערים, אך מר דודי בלסר מאושפז בבית החולים. הוא סובל ממחסור בזרע, כאבים בפרקי ידיו מאזיקים וחולשה פיזית כתוצאה ממאמץ רב. הרופא המטפל מעריך כי מר בלסר לא יוכל ללכת ישר או לשבת בחודש הקרוב, לכן המערכת מציעה לכם לצאת מסרטים. *ניתוק*

TwelveEyes

New member
../images/Emo45.gif

לא חשבתי שמישהו יעלה על זה. קבל לילה עם דודי בלסר על חשבון הפורום

גם אני רוצה!!

דנה אני אתן לך הכול כדי לבלות איתו לילה! *מבט מפתה*. ולא, אין לי כסף לטיול שלכם ביוון...

resputin

New member
רע רגע רגע, לכל כפויי הטובה..

משתעשעים אתם כן, אבל מה עם עמותת "יוון איז פאן"? הקופה נשארה ריקה, אנשים- מי יממן לדנה ולי את הטיול? יאללה, להזרים המחאות ומספרי כרטיס אשראי לתיבת מסרים שלי
.

resputin

New member
ת'אמת יכול להיות שהמפגש הבא יהיה

בתשלום.. שתייה ראשונה בחינם (
לאבי)...

למעלה