אאמ, היי D=

Rotem La

New member
אאמ, היי D=

אני קוראת סמויה כאן כבר בערך חודשיים-שלושה, ופשוט לא היה לי כוח להירשם :) אז אני חולה ונשארתי בבית אז ניצלתי ת'זמן חח אאז, אני רותם בת 15 מראשון . מעריצצצצצצה את fall out boy כמובן , ומכירה את רוב השירים בע"פ
שיהיה יוםם מושלם

Rotem La

New member
נצל"ש תרגום חח

שעמם לי אז תרגמתי את Golden , אבל משום מה זה לא הוסיף לי את התרגום לשרשור תרגומים שם o_O [ " ההודעה לה הגבת נמחקה כרגע . מסיבה זו לא ניתן להכניס את הודעתך לפורום " ] נו, חבל לזרוק D= Golden / מוזהב כמה אכזר הוא החוק המוזהב כשהחיים שחיינו הם רק מצופים זהב ידעתי שאורות העיר היו חזקים מדי עבורי לחשוב שאני נשאתי קרטים [של זהב] כדי שכולם יראו וראיתי את אלוהים בוכה בהשתקפות של האויבים שלי וכל המאהבים שלא היה להם זמן בשבילי וכל האמהות מגדלות את ילדיהן להתרחק ממני לשונות בשקע של חלומות חשמליים היכן ששפכי [שפכים של ביוב] הנעורים טבעו בניצוצות גיל העשרה וידעתי שאורות העיר היו חזקים מדי עבורי (חזקים מדי עבורי) לחשוב שאני נשאתי קרטים כדי שכולם יראו (שכולם יראו) וראיתי את אלוהים בוכה בהשתקפות האויבים שלי וכל המאהבים שלא היה להם זמן בשבילי וכל האמהות מגדלות את ילדיהן להתרחק ממני ולהתפלל שלא יגדלו להיות כמוני ...

ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif ../images/Emo60.gif

ירדן,14,מרכז..:]] השתלבות/התמכרות נעימה!..

sharon XD

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif

שרון 13 מהמרכז.. השתלבות מהירה/נעימה

Fall Out Inbar

New member
ברווכהה..../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

ענבר, 12 וחצי מהדרום.
התמכרות/השתלבות נעימה ומהירה!

ברוכה הבאה! ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo118.gif

עדן,12,צפון. השתלבות נעימה וכיפית!

Fall Out Liel

New member
ברוכה הבאה לפורום 1612!../images/Emo168.gif

ליאל,16,מרכז. השתלבות/התמכרות נעימה
!

Rotem La

New member
תוווודה לכולם D=

אגגב, חייבת לשאול- נכווון שBrand new כלככככככך טובים ?! בלי כמובן להעפיל את FOB שהם ה- להקה :)

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif ../images/Emo101.gif

אני טל, בת 13 וחצי מקריית שמונה
השתלבות נעימה

למעלה