אאממ... שלום??

mya 6

New member
אאממ... שלום??

ש/לום אני מעיין וכמו שאתם רואים, אני חדשה: יש לי בעיה: אני לא בדיוק יודעת אם אני מכורה אבל אני כול הזמן רוצה להיות באינטרנט.. למרות שאני לא יכולה.. אני נכנסת כול יום בשבע ואם אני לא נכנסת זה מאוד מציק לי כול היום..

ברוכה הבאה מעיין - אם אחת ההבנות

של ההתמכרות שלנו לנט הוא חוסר השליטה שלנו ודחף בלתי ניתן לשליטה להיכנס לרשת אז יתכן שאת מכורה...

מזלה שהיא יכולה להתחבר רק בערב

אם זה רעיון של ההורים שלך, אל תלחמי בהם, תקבלי את זה, ככל שתיחשפי פחות עכשיו לרשת יהיה לך יותר קל לא לההפך למכורה.

e-magine

New member
ברוכה הבאה (בלי סימן שאלה) מעיין

אני מציע שתנסי את המבחן העצמי להתמכרות, תמצאי אותו בקישורי הפורום, אני מקווה שהלינק עובד, אם לא עובד, תעשי חיפוש בהודעות של amiak מהשבועיים האחרונים ותמצאי. אגב, פעם ראשונה שאני רואה שלום עם סימני שאלה ולא בפורום אקטואליה

גם אני עשיתי שוב את המבחן

וזאת התוצאה (מעתיקה לכאן): לעיתים די תכופות את/ה חווה קשיים בעקבות השימוש הרב באינטרנט. כדאי לקחת בחשבון את השפעת האינטרנט על חייך.

אני לצערי הרב כבר לא צריכה שום מבחן

בשביל לדעת מה עומק גובה ורוחב ההתמכרות שלי לאינטרנט ותדעו לכם שעכשיו שאני בבית כל היום וכאילו "מותר" לי זה ממש מעצבן אותי שזה שורף לי את כל היום כי יש לי המון דברים לעשות שמחלימה יכולה לעשות אותם ואני לא עושה בגלל הנט הארור הזה

למעלה