אאממ... שיער בפי הטבעת?....

אאממ... שיער בפי הטבעת?....

מגלחים?!... זה לא מגרד?... או שמשאירים?!... (אם יש...) הייתה לי שיחה על זה עם חברה, היא בדיוק שאלה אותי, וחשבנו על זה.... אאמממממ....

כן.... ../images/Emo4.gif באמת נשמע מגרד מאוד.

העיניין הוא שחבר שלי אוהב את האיזור.... ולא יודעת, קרה לה משהו דומה ודיברנו על זה. והיא חושבת להוריד..... ואני לא יודעת מה להגיד לה

אני חושבת.

שיש דברים שאסור לגעת בהם... אם חבר שלך אוהב אותך הוא יאהב את פי הטבעת שלך אם או בלי שיער... ואני יוצאת מכלל הנחה שאי אפשר לקלוע בו צמות... אני באופן כללי אומרת שכל האיזור הזה - חבל להתעסק איתו... הוא יודע לשמור על עצמו יפה מאוד.

ארטימיס

New member
אני עצמי ואנוכי../images/Emo3.gif

למה שהיא לא תגלח שם? מה הקשר בדיוק לזה שאם חבר שלה יאהב אותה אז לא יהייה לו איכפת אם יש שם שיער או לא... למה חבל להתעסק עם האזור הזה? אני חושבת שדווקא שם הכי לא נעים כשיש שיער.. הכי טוב לגלח.

אלוהים ישמור

יש לך מושג כמה זה ייגרד אח"כ? למה לגלח שם? מי רואה את זה? זה גם לא מפריע לשום דבר. יש שם שיער מסיבה. חבל להתעסק עם זה סתם.

ארטימיס

New member
אני אישית..

בעד להוריד!! זה לא מגרד עד כדי כך.. אולי בפעמים הראשונות.. חפיף מתרגלים! הכי יפה, אסטטי, נוח זה חלק! בלי שיער :/

ToryMaster

New member
אגב שעווה!

פעם ראשונה בכל החיים שלי שעשיתי שעווה (ברגליים), וזה אפילו לא כאב
.

ToryMaster

New member
בכלל לא כואב

ממש הופתעתי. כלומר, זה כואב, אבל לא מספיק אפילו בשביל לגרום לי להגיד אאוץ'.

גאה בך!!

כל הכבוד
זה אכן לא כואב.. הכאב הזה נמשך אולי רבע שניה ולפני שמספיקים להרגיש אותו הוא כבר נעלם.. האמת אני אפילו נהנת מזה

למעלה