אאלה דירוג משפטים!

אאלה דירוג משפטים!

לחדשים\מי שלא זוכר- אני שמה משפטים משיריי סינרגיה, אתם מעתיקים אותם להודעה חדשה וכותבים על כל אחד מ1-5 כמה אתם מזדהים למשפט. אם משו לא ברור שאלו נא
יושב מלאך גבוה שעוד נותן בי כוח
כי נדפק המוח, אני שבור אני גמור
אני נקרע בין הרגל לבין עצמי
לכל אחד יש אהבות שאין לכם
עכשיו הבנתי שרק רע זה השליה
זה חוזר ומכה בי דיי נמאס
שנינו יחד נתגבר, לשכוח מהכל ומכולם
ואת עומדת ובוכה, עבר הזמן
האהבה הרגה אותי, הם הורגים אותי
וממשיכים לרוץ, ועוד מכשול בחוץ

שלומיתת

New member
עונה;]

יושב מלאך גבוה שעוד נותן בי כוח 2 כי נדפק המוח, אני שבור אני גמור3 אני נקרע בין הרגל לבין עצמי2 לכל אחד יש אהבות שאין לכם4 עכשיו הבנתי שרק רע זו אשליה4 זה חוזר ומכה בי דיי נמאס3 שנינו יחד נתגבר, לשכוח מהכל ומכולם3 ואת עומדת ובוכה, עבר הזמן 3 האהבה הרגה אותי, הם הורגים אותי 3 וממשיכים לרוץ, ועוד מכשול בחוץ 4

mayam15

New member
D:

יושב מלאך גבוה שעוד נותן בי כוח - 5 כי נדפק המוח, אני שבור אני גמור - 4 אני נקרע בין הרגל לבין עצמי - 5 לכל אחד יש אהבות שאין לכם - 3 עכשיו הבנתי שרק רע זה השליה - 2 זה חוזר ומכה בי דיי נמאס - 5+++ חח XD שנינו יחד נתגבר, לשכוח מהכל ומכולם - 2 ואת עומדת ובוכה, עבר הזמן - 3 האהבה הרגה אותי, הם הורגים אותי - 4 וממשיכים לרוץ, ועוד מכשול בחוץ - 5 אני פשוט כ"כ מזדהה עם השירים שלהם שזה מפחיד ><

D o R a S h A y

New member
אני! =]

יושב מלאך גבוה שעוד נותן בי כוח- 5 כי נדפק המוח, אני שבור אני גמור- 1 אני נקרע בין הרגל לבין עצמי- 5 לכל אחד יש אהבות שאין לכם- 5 עכשיו הבנתי שרק רע זה השליה- 5 זה חוזר ומכה בי דיי נמאס- 4 שנינו יחד נתגבר, לשכוח מהכל ומכולם-5 ואת עומדת ובוכה, עבר הזמן- 4 אבל לא עם המשפט הספציפי הזה... על משפטים אחרים מהשיר... האהבה הרגה אותי, הם הורגים אותי- 2 וממשיכים לרוץ, ועוד מכשול בחוץ-5

o r t a l i t

New member
אחח סינרגיה ../images/Emo99.gif

הפעם גמאני P: יושב מלאך גבוה שעוד נותן בי כוח ^0 כי נדפק המוח, אני שבור אני גמור ^3 אני נקרע בין הרגל לבין עצמי ^5 לכל אחד יש אהבות שאין לכם ^5 עכשיו הבנתי שרק רע זה השליה ^1 זה חוזר ומכה בי דיי נמאס ^2 שנינו יחד נתגבר, לשכוח מהכל ומכולם ^1 ואת עומדת ובוכה, עבר הזמן ^0 האהבה הרגה אותי, הם הורגים אותי ^1 וממשיכים לרוץ, ועוד מכשול בחוץ ^3

shusha05

New member
../images/Emo13.gif

4...=] כי נדפק המוח, אני שבור אני גמור
3 אני נקרע בין הרגל לבין עצמי
2..[?!] לכל אחד יש אהבות שאין לכם
4.5 !!! עכשיו הבנתי שרק רע זה השליה
3 זה חוזר ומכה בי דיי נמאס
3
4.5!!! ואת עומדת ובוכה, עבר הזמן
4.5 !!! האהבה הרגה אותי, הם הורגים אותי
3.. וממשיכים לרוץ, ועוד מכשול בחוץ
4.5 !! אין 5 השבוע...

אני ../images/Emo9.gif../images/Emo95.gif../images/Emo182.gif

5
כי נדפק המוח, אני שבור אני גמור
4
אני נקרע בין הרגל לבין עצמי
5
לכל אחד יש אהבות שאין לכם
3
עכשיו הבנתי שרק רע זה אשליה
4
זה חוזר ומכה בי דיי נמאס
5
4
ואת עומדת ובוכה, עבר הזמן
5
האהבה הרגה אותי, הם הורגים אותי
5
וממשיכים לרוץ, ועוד מכשול בחוץ
4 הרוב יצא בין 4-5

Torn Identity

New member
או... קיי. ../images/Emo6.gif

יושב מלאך גבוה שעוד נותן בי כוח - 2.
איפ המלאך מתחבא.
כי נדפק המוח, אני שבור אני גמור - 5.
אני נקרע בין הרגל לבין עצמי - 10.
לכל אחד יש אהבות שאין לכם - 3.
עכשיו הבנתי שרק רע זה השליה - 3.
זה חוזר ומכה בי דיי נמאס - 4.
שנינו יחד נתגבר, לשכוח מהכל ומכולם - 3.
ואת עומדת ובוכה, עבר הזמן - 2.
האהבה הרגה אותי, הם הורגים אותי - 100.
וממשיכים לרוץ, ועוד מכשול בחוץ - 5.

dolev442

New member
עונה

יושב מלאך גבוה שעוד נותן בי כוח: 3 כי נדפק המוח, אני שבור אני גמור: 5 אני נקרע בין הרגל לבין עצמי: 4 לכל אחד יש אהבות שאין לכם: 2 עכשיו הבנתי שרק רע זה השליה: 3 זה חוזר ומכה בי דיי נמאס: 4 שנינו יחד נתגבר, לשכוח מהכל ומכולם: 1 ואת עומדת ובוכה, עבר הזמן: 3 האהבה הרגה אותי, הם הורגים אותי: 5 וממשיכים לרוץ, ועוד מכשול בחוץ:4

D:

יושב מלאך גבוה שעוד נותן בי כוח- 2 כי נדפק המוח, אני שבור אני גמור-3 אני נקרע בין הרגל לבין עצמי-4 לכל אחד יש אהבות שאין לכם-3 עכשיו הבנתי שרק רע זה אשליה-4 זה חוזר ומכה בי דיי נמאס-3 שנינו יחד נתגבר, לשכוח מהכל ומכולם-3 ואת עומדת ובוכה, עבר הזמן-4 האהבה הרגה אותי, הם הורגים אותי-4 וממשיכים לרוץ, ועוד מכשול בחוץ-4

Hen Ohana

New member
שלייי

יושב מלאך גבוה שעוד נותן בי כוח - 4 כי נדפק המוח, אני שבור אני גמור - 4 אני נקרע בין הרגל לבין עצמי -2 לכל אחד יש אהבות שאין לכם - 2 עכשיו הבנתי שרק רע זה אשליה - 4 זה חוזר ומכה בי דיי נמאס -5 שנינו יחד נתגבר, לשכוח מהכל ומכולם - 5 ואת עומדת ובוכה, עבר הזמן - 4 האהבה הרגה אותי, הם הורגים אותי - 4 וממשיכים לרוץ, ועוד מכשול בחוץ - 4

shirlosh128

New member
קבלו <ד"א אני חדשה =]>

יושב מלאך גבוה שעוד נותן בי כוח|| 5 כי נדפק המוח, אני שבור אני גמור || ממ.... באיזה מקום המוח שלי בהחלט נדפק... אבל אני חיה עם זה יופי =] אז 3 אני נקרע בין הרגל לבין עצמי || אממ 3 לכל אחד יש אהבות שאין לכם || לגמרי 5 עכשיו הבנתי שרק רע זה השליה || אין לי מושג.... זה חוזר ומכה בי דיי נמאס || 5.... ההרגשה הכי מוכרת בעולם שנינו יחד נתגבר, לשכוח מהכל ומכולם || 5 3> ואת עומדת ובוכה, עבר הזמן || 3 לא ממש מזדהה האהבה הרגה אותי, הם הורגים אותי || 5 וממשיכים לרוץ, ועוד מכשול בחוץ || אממ... 2.... למה אני מרגישה כמו קלוד דדיה =\ ??

עדישוקה

New member
(=

יושב מלאך גבוה שעוד נותן בי כוח 1 כי נדפק המוח, אני שבור אני גמור 3 אני נקרע בין הרגל לבין עצמי 5 לכל אחד יש אהבות שאין לכם 1 עכשיו הבנתי שרק רע זה השליה 4 זה חוזר ומכה בי דיי נמאס 3 שנינו יחד נתגבר, לשכוח מהכל ומכולם 2 ואת עומדת ובוכה, עבר הזמן 5 האהבה הרגה אותי, הם הורגים אותי 1 וממשיכים לרוץ, ועוד מכשול בחוץ 1

loolilo

New member
../images/Emo3.gif

יושב מלאך גבוה שעוד נותן בי כוח - 5 כי נדפק המוח, אני שבור אני גמור - 5 אני נקרע בין הרגל לבין עצמי - 5 לכל אחד יש אהבות שאין לכם - 3 עכשיו הבנתי שרק רע זה השליה - 2 זה חוזר ומכה בי דיי נמאס - 5 שנינו יחד נתגבר, לשכוח מהכל ומכולם - 4 ואת עומדת ובוכה, עבר הזמן - 5 האהבה הרגה אותי, הם הורגים אותי - 5 וממשיכים לרוץ, ועוד מכשול בחוץ - 5 חח הזדהיתי ב5 כמעט עם כולם.. :)

אללה

יושב מלאך גבוה שעוד נותן בי כוח 1 כי נדפק המוח, אני שבור אני גמור 5 אני נקרע בין הרגל לבין עצמי 5 לכל אחד יש אהבות שאין לכם 5 עכשיו הבנתי שרק רע זה השליה 1 זה חוזר ומכה בי דיי נמאס 5 שנינו יחד נתגבר, לשכוח מהכל ומכולם 5 ואת עומדת ובוכה, עבר הזמן 5 האהבה הרגה אותי, הם הורגים אותי 5 וממשיכים לרוץ, ועוד מכשול בחוץ 2

תבין כ"כ קשה לי לראות אותך נישבר.

עונהההההההההההההההה: יושב מלאך גבוה שעוד נותן בי כוח= 4 כי נדפק המוח, אני שבור אני גמור=3 אני נקרע בין הרגל לבין עצמי=2 לכל אחד יש אהבות שאין לכם=4 עכשיו הבנתי שרק רע זה השליה=4 זה חוזר ומכה בי דיי נמאס=5 שנינו יחד נתגבר, לשכוח מהכל ומכולם=5 ואת עומדת ובוכה, עבר הזמן=2 האהבה הרגה אותי, הם הורגים אותי=5 וממשיכים לרוץ, ועוד מכשול בחוץ=5

שלי../images/Emo13.gif

3 כי נדפק המוח, אני שבור אני גמור
4 אני נקרע בין הרגל לבין עצמי
5 לכל אחד יש אהבות שאין לכם
5 עכשיו הבנתי שרק רע זה השליה
5! זה חוזר ומכה בי דיי נמאס
4 שנינו יחד נתגבר, לשכוח מהכל ומכולם
5 ואת עומדת ובוכה, עבר הזמן
4 האהבה הרגה אותי, הם הורגים אותי
5! וממשיכים לרוץ, ועוד מכשול בחוץ
5! רונקי

ornit4

New member
אני

יושב מלאך גבוה שעוד נותן בי כוח- 2 כי נדפק המוח, אני שבור אני גמור- 3 אני נקרע בין הרגל לבין עצמי- 4 לכל אחד יש אהבות שאין לכם-4 עכשיו הבנתי שרק רע זה השליה-5 זה חוזר ומכה בי דיי נמאס-4 שנינו יחד נתגבר, לשכוח מהכל ומכולם-4 ואת עומדת ובוכה, עבר הזמן-5 האהבה הרגה אותי, הם הורגים אותי-3 וממשיכים לרוץ, ועוד מכשול בחוץ-2

למעלה