אאינגאיה

כנרת עם כל המדיטציות המחשבה עדיין לא בהירה?

ההודעה של "gurud" שנמחקה מהקומונה שלכם ופתאום הופיעה שוב באותו נוסח תחת הכינוי "דניאל גליקר".

כנרת סולם הערכים שלי גבוה בהרבה מהממוצע

לידיעתך, וכל מי שמכיר אותי באמת יודע זאת. אבל לא סולם הערכים שלי עומד כאן על הפרק.

RainBird

New member
אתה מבסס את ערכיך על פי ממוצע כלשהו? נשמע מרתק, אבל לא יעיל. הדיון הזה נסתיים ../images/Emo13.gif

מבוסס על ראייה מפוקחת והשוואה לאנשים אחרים

אבל באמת לא נתחיל דיון בנושא, רק ציינתי עובדה שמבחינתי נכונה ב 100%.

ולי קראו כאן שקרן

הצופה היקר משום שאני מכיר את כל מי שלמד את המדיטציה הטרנסנדנטלית (TM) בזמן האחרון, ברור לי מעבר לכל צל של ספק, שהסיפור שלך איננו אמיתי. אני משתמש בכוונה במלה עדינה. אני לא מבקש פרטים על האדם עצמו. אבל. אם תאמר לי מתי ואיפה הוא למד אוכל להוכיח את השקר שלך. אז להמציא סיפור כזה כדי להכפיש זה משהו מאוד מאוד לא נכון.

A r j u n a

New member
משחקים פטריוטיים... ../images/Emo13.gif

מכיר את פרדוקס השקרן? לא מכיר? אז זה הולך בערך כך: הבה נניח שמתקיימת שיחה בין הצופה לדניאל גליקר. הבה נניח שבמהלך השיחה, הצופה מאשים את דניאל גליקר בהיותו שקרן כרוני, אחד שלא יכול לומר אמת, אלא רק להנפיק שקרים. אבל דניאל גליקר חכם יותר (נו טוב, זו דוגמה דמיונית) ובמקום לענות לצופה שהצופה שקרן כרוני בעצמו - אחד שלא יכול לומר אמת, אלא רק שקרים, אומר דבר מה אחר לגמרי. דניאל גליקר (הדמיוני - כמובן) - אומר לצופה כי הוא, הצופה, הנו אדם כה טוב, כה טהור וכה אמין, אחד שדובר אמת כל הזמן, ואיננו מסוגל כלל לשקר לעולם. עכשיו הבט על התוצאה: אם הצופה דובר אמת, הרי שדנאל גליקר שקרן כרוני! אבל אם דניאל גליקר שקרן כרוני, הרי שהוא משקר בודאי אודות מהותו של הצופה. וזה אומר שהצופה איננו דובר אמת, אלא שקרן כרוני בעצמו. ז"א שהצופה משקר. אבל אם הצופה משקר, יוצא אם כך שדניאל גליקר, אומר אמת. אבל אם הוא דובר אמת, הרי שתיאורו את הצופה כדובר אמת - גם זו אמת. משמע גם הצופה דובר אמת. אבל רגע, מכאן יוצא ששדבריו של הצופה באשר לדניאל גליקר נכונים. משמע דניאל גליקר שקרן. הבנת? זה נקרא פרדוקס השקרן. וכל העניין כאן פשוט - מדובר במשל מוסרי עבור הצופה התמים מהצד. למה לך - להסתבך עם שני שקרנים כרוניים ?

הצופה.

New member
הינה פרטים

ביום שבת פגשתי חבר שלא ראיתי שנים בבריכה (האיש בן יותר מחמישים) תוך כדי שיחה הוא שואל מה אני עושה ואני מספר על מה שמעניין אותי (רוחניות) הוא ישר החל לספר לי על ההיסטוריה שלו עם המ"ט לדעתי משהו שקרה לו לפני חמש עשרה שנה בערך ואת הסיפור הזה הבאתי כאן אגב הוא מאוד התרגז ומאוד כעס... (אל תקרא לי שקרן אתה לא מכיר אותי) ועכשיו אוסיף משהו לפני כמה שנים שהתהום היתה פעורה בפני וראיתי רק שחור בחיים הגעתי למצב שפל שקשה מאוד לעלות מימנו הן כלכלית והן פסיכולוגית והם רפואית למזלי הכירו לי בחור שהוא מורה וכל מה שמעניין אותו בחייו זה ללמד ולעזור לאחרים וכל זאת ללא תשלום דלתו פתוחה לרווחה 15 שעות ביום... בהתחלה אל הבנתי מה מניעיו היום אני מבין...היום אני מעביר הלאה את הידע שקיבלתי וזאת ללא תשלום לו נזקקתי למ"ט שתציל אותי מהסבל לא הייתי מקבל את העזרה כיוון שלא היה לי כסף. המ"ט מתעסקת רק בכסף!!! לא מעניין אותה אם אתה הולך למות היא לא תעזור לך אם אין לך כסף!!! ואם אתה כזה ותיק אזכיר לך את התקופה שהיה רעב באתיופיה ואייבי נתן לקח אוניה והעביר מישלוחי מזון ותרומות לרעבים שם .. לעומתו אנשי המ"ט עשו מעגלי מדיטציה כדי למדוט למען הרעבים ב מקום לקחת את אלפי הדולרים שלהם ולתרום אותם כדי לקנות מזון (כמו שאייבי עשה) הם היו מוכנים להכל רק עד הכסף!!! אז תעשה לי טובה ואל תלמד אותי ואל תקרא לי שקרן ! אם היום הייתה יודע שהמ"ט תעשה שלום באיזור , ללא כסף לא היית משתף פעולה ולמה זה אתה יודע? כי הראשון היה כל כך נוכל שהוא הצליח לשכנע אלפים בדרכו הרמאית ואגלה לך עוד משהו יש פו קומונות של מדיטציה והתעוררות , תודעת אל,ועוד קומונה של דרמקס-כל שאלה שתשאל שם תענה לא יבקשו ממך כסף רק רצון ודחף ללמוד... עכשיו לגבי הפרטים של האדם שאתה מבקש וגם כינרת ביקשה אתם עובדים בגישה של מאפיה והפחדות מי אתה בכלל שאתן לך את השם? אתה מוכן לגלות את המנטרה שלך? אז את השם אתה רוצה לדעת? וזה שאתה מכיר את כל מי שלמד מדיטציה וזוכר את שמו זה רק מדבר על כך שזו תעשיה של מאפיה (מעניין אם אתם מוציאים חשבוניות על כל מנטרה שאתם מוכרים) נצלנים

ראה את תשובתי המפורטת

בשרשור החדש שטרחת לפתוח. תוספת פעוטה. אף מורה לא יוכל להציל אותך מהתהום. אתה, ורק אתה יכולים לעשות זאת. האם נסית לפנות למדיטציה הטרנסנדנטלית (TM) כשהיית במצב השפל שלך? האם פנית אלי? אולי הייתי מוכן מכיסי לשלם עבורך. לפני כמה שנים הצעתי זאת לאנשים כאן בפורום. מי שבאמת רוצה ללמוד ואינו יכול להרשות לעצמו, אני אשלם עבורו מכיסי. הותיקים בפורום הזה בודאי זוכרים זאת. והאמן לי. אין לי את הכספים שלמשל נותן דייוויד לינץ' למטרה זו בדיוק. מעשה כזה היה משאיר את המשפחה שלי בחסר. אבל. זה היה נעשה במלוא האהבה והרצון לעזור. כמה אנשים פנו אלי אז? נענו להצעה שלי שאני אשלם עבורם את הקורס. אז שוב ושוב ושוב ועוד פעם שוב. זה לא הכסף. אתה מניח הנחות רק משום שאתה לא באת לבקש את עזרתה של TM במצבך אז. אולי לא הייתי ברור בשרשור השני. אשמח לעזור לחברך בכל עת כדי שיוכל לחזור ולהפיק את מלוא התועלת מהתירגול שלו של TM. הוא כבר שילם עבור זה. לא יצטרך לשלם אגורה שחוקה. אז למה שלא יקבל את מלוא התמיכה?

OriIdan

New member
כאן אפשר להוסיף דברים לזכותו של דניאל

כשמגיע תשבוחות אז מגיע. דניאל עושה ימים כלילות על מנת ללמד מדיטציה כמה שאפשר יותר אנשים. הפרנסה שהוא רואה מזה היא מצומצמת אבל למרות זאת הוא ממשיך ללא לאות. כל הדברים שהוא עושה הם ממש כנגד כל הסיכויים. כפו עליו מלמעלה מחיר כה גבוה שגורם לכך שאנשים לא לומדים ולא רק שלא לומדים אלא שהמחיר הגבוה גורם להמרדה של אנשים כנגד האגודה והטכניקה. למרות זאת דניאל מנסה שוב ושוב. אני מצר על כך שהוא בחר גם בדרכים של שקר ומרמה שהם ממש לא מתאימים לאדם בדרגתו. אבל אני גם יודע את כל שאר המאמצים שהוא עושה. אני במקומו הייתי עוזב מזמן. גם אני מאד אוהב את הטכניקה ויודע שהיא טובה מאד לכולם. אבל במצב הנוכחי אני לא יכול להמליץ לחברי ולמכרי ללמוד את הטכניקה.

למעלה