אאינגאיה

הצופה.

New member
אאינגאיה

זו המנטרה שקיבל במדיטציה טרנסנדנטלית זה עלה לו 7000 שקל והוא אמר שמה שמאחד אותם זה הרגשת הפריריות שהוציאו את הכסף ולכן הם ממשיכים בתעכלס שהוא חושב על זה עכשיו הוא צריך לתבוע אותם על הונאה... לקחת כזה סכום עבור מילה? חבורה של נוכלים ככה הוא מכנה אותם אחרי שחזר מהקורס...

RainBird

New member
ולמה ציפית? זו רק המנטרה בטוחני שהתשלום הוא על שעות של הדרכה, סדנאות וכיוב' כולל זמן המורים ולא רק על מילה אחת. כמו כל הסודות הרוחניים ברגע שהם מגיעים לתגלית מסתבר שהם לא כוכב בוהק בשמיים כמו שהם נראו. שים לב שלמרות שהבאת את המנטרה: 1. אתה לא יודע את פעולתה ומשמעותה 2. אתה לא מכיר את הטכניקה. 3. אתה לא יודע איזה שירות נוסף המ"ט מעניקה לאלו המשלמים. כן, גם אני חושב שזה סכום מוגזם, אבל מי שרוצה, ויש לו את האמצעים- שילך על זה. מה שמעצבן אותי זו ההלטה בנוגע לשיטה. אדם יכול לשלם את הסכום ולגלות למשל שהשיטה לא מתאימה לו, ואם הוא היה יודע על מהות השיטה לפני התשלום, ייתכן שלא היה משלם כלל. ארדן

הצופה.

New member
בדיוק ככה

הוא אמר לי תראה אתה מכיר אותי אני בכלל לא מתאים למדיטציות אבל הם שטפו לי את המוח ואמרו שזה יעשה ניסים וניפלאות הוא שוקל לתבוע אותם על הונאה

RainBird

New member
סלח לי- כוונתי הייתה לא אמרת דבר מלבד ציון מילת המדיטציה, הסקתי כי אין לך ידע נוסף. העמדת על טעותי ואשמח אם תחלוק מידע נוסף בנוגע לטכניקה. ארדן.

OriIdan

New member
אתה צודק

היחוד במדיטציה הטרנסנדנטלית אינו המנטרה. היחוד הוא כיצד משתמשים במנטרה. מה עושים איתה. יש לך הצעה כיצד אפשר לתת לאנשים התנסות מבלי ללמד אותם את השיטה? ולאותו אדם שלמד. אני ממליץ לעזוב הכל הרי לתבוע אותם הוא לא יצליח (ניסו בעבר אחרים ולא הצליחו). עדיף שפשוט יתרגל כפי שהסבירו לו ואני בטוח מעל לכל ספק שהוא יקבל תוצאות ותוצאות טובות. אני אישית מתרגל את השיטה ומאד מאד מרוצה. נכון גם אני מאד לא מרוצה מהמחיר או מדרכי פעולתה של האגודה אבל השיטה היא שיטה טובה.

RainBird

New member
כן, יש לי הצעה כינרת פה, למשל מציינת שיש שאלות רבות שאינן יכולה היא לענות עליהן מכיוון שהיא לא מורה למדיטציה טרנס'. משמע, השיטה כולה לא ניתנת בשיעור הפרקטי הראשון לתירגולה, אבל בכל זאת יש טעימה ממנה- וניצני פילוסופיה וגישה. אין שום סיבה שהרצאת המבוא לא תיכלול טעימות תירגול משותף. ארדן.

OriIdan

New member
השיטה כולה ניתנת בשיעור הראשון

מה שהיא לא יודעת לענות עליו זה כל מני ניואנסים שמתעוררים אצל כל מני מתרגלים. מורה למדיטציה לומד את כל האפשרויות (או לפחות רובן) ויודע לענות לכל אחד בהתאם לשאלות המתעוררות אצלו. האמת שהתשובה בדרך כלל היא אל תתאמץ תן לטכניקה לפעול לבד.

הצופה.

New member
שלום חמודה

למה השמצה? זה חבר טוב שלי, שהקשר היחיד שלו למדיטציה זה שהוא מלא בכסף והם התלבשו עליו. למה שהוא ישמיץ אותם?

הצופה.

New member
כל אלו שלמדו מ"ט זרקו כסף בלי להבין כלום

רק אחרי ששילמו קיבלו את הידע לא כך? האם ידעת מראש מה תלמדי לפני ששילמת?

OriIdan

New member
ובידע אחר האם ידעת מראש?

נניח שאתה הולך עכשיו לאוניברסיטה ומשלם הרבה הרבה יותר, האם אתה יודע מראש מה תלמד? ברור שאינך יודע. האגודה למדיטציה אמנם גובה סכום גבוה עבור הלימוד אבל נותנת משהו ששווה הרבה יותר. כן, אני יודע זה פשוט עד כדי גיחוך אבל תאמינו או לא הפשוט הזה עושה הרבה.

OriIdan

New member
יש לך חרדת רדיפה?

אני לא חושב שיש כאן בפורום אנשים שרוצים סתם כך להשמיץ את המדיטציה הטרנסנדנטלית. אני מבין מדוע הם אינם מרוצים (המחיר הגבוה, מעשי הפרסום והמרמה וכד'). אני גם מאד מבין את הסלידה של באי הפורום הזה ממעשי פרסום ומרמה.

אורי הוא אדם אמיץ וישר שאומר את האמת! ../images/Emo218.gif

בניגוד לרבים אחרים באגודה הזו שמתנהגים כמו זומבים ונותנים לאחרים (מהרישי) לחשוב במקומם במקום להפעיל את השכל ולחשוב בעצמם. תקראי את הספר "בגדי המלך החדשים" מישהו לפעמים צריך לפקוח לאנשים את העיניים. אורי אל תרתע.

למעלה