אאידה

northenPurple

New member
אאידה

מישהו רוצה לתת איזו ביקורת על המחזמר?... ושאלה חשובה- למישהו יש מושג כמה זמן המופע? תודה

i d o b

New member
אאידה- ביקורת

המחזמר עצמו מצוין- הסיפור מעניין, מרגש והשירים של אלטון ג'ון מקסימים בצורה כזו שאי אפשר להאמין שהכל התחיל מאופרה עבשה ולא מעניינת. אין ספק שהמחזמר עשה טובה גדולה לסיפור. עדי כהן- מדהימה!!! מצמררת בשירתה ומשחקת מצוין. עשתה בשכל שחזרה לשחק. ניר שלמון מתאים לתפקיד כמו כפפה ליד ושר נהדר. רוני גופר - שחקנית מצוינת ומצחיקה, כזמרת היא פחות טובה מהאחרים וחבל, כי השירים של התפקיד שלה-אמנריס, הם המרגשים והיפים ביותר בהצגה הזו. דניאל אפרת- גונב את ההצגה בתפקיד קטן שהופך בזכותו לגדול. קיצור...לא ללכת, לרוץ משך ההצגה שעתיים ורבע כולל ההפסקה שיש בין המערכות.

northenPurple

New member
אחרי שהייתי- ביקורת על אאידה

טוב, אז קודם כל יש לציין שהמחזה נעשה במקצוענות מוחלטת, תזמון מושלם של השירים, תפאורה, משחק, תלבושות מדהימות. יש כמה תיקונים קטנים שהייתי עושה- הריקודים נראו לא מלוטשים במאה אחוז, והאקוסטיקה ביהלום לא משהו, אבל אלה דברים זניחים. לדעתי, בניגוד למה שכתבת כאן למעלה, אלטון ג'ון, שתמיד מאוד הערכתי את העבודה שלו, איכזב אותי. כל השירים היו יותר מדי "פופיים", ונשמעו פחות או יותר אותו דבר. היה חסר לשירים עומק, היו שירים שאמורים היו להביא פחד, היו כאלה שאמורים היו להביע ניצחון, כאלה של תקווה וכו', והיה ממש חסר הרגש הזה בשירים. זה בניגוד למחזות הזמר של לויד וובר שכל השירים שם מלאים ב"תבלין" הווברי... בקיצור, מחזמר עם שירים קצת שטחיים, ופופיים מדי, שהיה לו מזל, והקאסט שהעלה אותו היה ממוקצע ואיכותי, ונתן לו רוח חיים. באמת ראויה לציון רוני גופר שעשתה עבודה מדהימה עם התפקיד שלה.

i d o b

New member
אולי דעתך על השירים תשתנה

כשתשמע את הפסקול המקורי של ברודווי. אין ספק שמשהו בתרגום לעברית קלקל קצת...אבל בכל זאת...עבודה יפה של כולם שם...

אאידה דרך העיניים שלי ...

באתי בלי לדעת כלום... בלי לשמוע שום ביקורת... באתי בעיקר כדי לראות את עדי כהן משחקת ושרה ... את השירה והמשחק של ניר שלמון אני זוכרת מ"שירת הקאמרי" ומקטעים ששודרו בטלויזה על סיפורי ברודווי, שם ניר ועדי היו זוג בשיר חמוד... בו הם התחרו מי הכוכב הכי הכי על הבמה ... אז... אכן כן... ניר מדהים בתפקידו, ועדי, השירה שלה והעוצמה שלה מדהימים. ואכן עדי היתה משכנעת מאוד ומרגשת מאוד בתור נסיכה שנפלה בשבי, וחלק מעמה שנפל בשבי עימה, מצא איזה סוג של נחמה, שהנסיכה שלו עימו. המחזמר מדהים... המוזיקה, של המאסטרו אלטון ג'ון, מדהימה ואני בהליכים להשיג את הדיסק של המופע באנגלית, כי לבית צבי יש כרגע בעיות עם זכויות יוצרים, ואני מקווה שהבעיה הזו תיפתר מהסיבה שהתרגומים לשירים הללו, יפה ומתאים ונעים. התלבושות ... מדהימות... באמת מדהים... התלבושות של הנסיכה... ושל צוות המשרתים והאדונים... מדהימות ויפות. בקיצור שווה כל שקל וחבל לפספס

Shirelll

New member
אאידהה ואווו.

הייתי באאידה והיה כל כך מדהים. התפאורה,הכריאוגרפיה,השחקנים,התלבושות הכל הכל מדהים. עדי כהן שחקנית וזמרת מעולה,רוני גופר מצחיקה כל כך וממש טובה, גם ניר שלמון מעולה ודניאל אפרת אחח דניאל הוא היה מצויין!!!!! לכל מי שרוצה ללכת לאאידה אז לא להסס. פשוט מ-ד-ה-ים!!

julez

New member
רק בגלל דניאל אפרת ../images/Emo99.gif

וניר שלמון (אני ראיתי בלי עדי כהן אז אני לא כ"כ יכולה להגיד עליה משהו)

למעלה