אאחחחח

אשלונית

New member
אאחחחח

הצבא הזה!!!!!!!!! שעתיים אני על הקו גם ברגעים אלו (אני מקלידה ביד אחת - הסיוט!!). הם החליטו שאת הבחירות של הקורסים מקלידים בטלפון, אז אני שעתיים על הקו מנסה לתפוס אותם. המוח שלי מטמטם כבר!!! אמרתי לאמא שלי כבר שאני צריכה יום מחלה מבית ספר מחר! אני לא יכולה יותר!!!! אשלי (המיואשת מהטלפון מה שאף פעם לא חשבתי שאני אגיד
)

אשלונית

New member
ו... מחכה ומחכה

אני רק בהזדמנות זו רוצה לבגיד תודה רבה רבה לממציא ה REDIAL אתה גדול, אין כמוך, ו... אני אפילו אוהבת אותך. אני לא יודעת מה הייתי עושה אם הייתי צריכה להקיש את המספר הזה כל כך הרבה פעמים! כבר ככה אני משתגעת, אז עוד! אאאהההה. אאוופפ! עד מתי אני אשב פה ???? זה מתחיל להמאס ואני כל הזמן שומעת צילצולים בראש! מרוב שאני מאזינה להם כבר שעות.. על גבי שעות על גבי שעות..
מקווה לתשובה משם בהקדם, מחר זה היום האחרון שאני יכולה להקליד את כל הנתונים האלה, אחרת זה לפי איפה שמתחשק להם. אשלי. המיואשת מאוד מאוד מאוד!!!!!!!!!

מאנם זה לא פורום בזק

אבל שמעת פעם על כוכבית 41???? מחייגים, אם תפוס מנתקים, מחייגים כוכבית 41 וסוגרים, כשהקו יתפנה הטלפון שלך יצלצל... אולי אני אלך לנהל גם את פורום התמיכה בלקוחות "בזק"??

אשלונית

New member
טוב הצלחתי בסוף

אפילו בשלוש בלילה ניסיתי והיה תפוס. אולי זה משום שכמעט כל השכבה שלי היתה צריכה להגיש היום את המנילה זה מה שיצר לחץ על הקווים, והרי אנחנו לא הבית ספר היחיד באזור, יש מספיק!. היום בזמן אחד השעורים שלי, במקרה התקשרתי וענו לי. ברחתי מהכיתה והקשתי את כל המקצועות. אחרי זה גם ראיתי אנשים נוספים בבית ספר שלי שמנסים להתקשר, ויש מהומה קטנה גדולה כל פעם שמישהו מצליח! (מרוב אושר כמובן,ואז האחרים אומרים מה איתי? לכולם כבר נמאס. מה קרה לשיטה הפרמיטיבית של שליחה בדואר? אם כל הכבוד, ועד כמה שאני תומכת ואוהבת את הטכנולוגיה זה טירטור, פשוט טירטור!). לא משנה. העיקר שהצלחתי. צריכה ללכת עכשיו. אש.

אשלונית

New member
תגלית חדשה בנושא.

מישהי אצלנו עדין לא החליטה והתקשרה בשביל לקבל דחיה על מועד המסירה של המנילה, היא גם בין היתר אמרה להם שזה פשוט בלתי אפשרי לתפוס אותם. הקיצר מה מסתבר, שיש להם תקלה, והם דחו את זה לכל מי שהיה צריך להגיש היום ל - 18 לחודש. העיקר כווללם נלחצו בטירוף!

למעלה