אאורה אאורה מישהוא יודע מתי היא תמריא כי היא אמורה להמריא מתישהו ....
V vm35499 New member 18/5/06 #1 אאורה אאורה מישהוא יודע מתי היא תמריא כי היא אמורה להמריא מתישהו ....
D dimaben9 New member 18/5/06 #2 כל העולם אדום נכתב ע"י vm35499: אאורה מישהוא יודע מתי היא תמריא כי היא אמורה להמריא מתישהו .... לחץ כדי להרחיב... כל העולם אדום אנשים לא מדליקים את המחשב ואתה שואל על אאורה? אופטימי? סבבה לך.
כל העולם אדום נכתב ע"י vm35499: אאורה מישהוא יודע מתי היא תמריא כי היא אמורה להמריא מתישהו .... לחץ כדי להרחיב... כל העולם אדום אנשים לא מדליקים את המחשב ואתה שואל על אאורה? אופטימי? סבבה לך.
V vm35499 New member 18/5/06 #3 בוקר טוב נכתב ע"י dimaben9: כל העולם אדום אנשים לא מדליקים את המחשב ואתה שואל על אאורה? אופטימי? סבבה לך. לחץ כדי להרחיב... בוקר טוב קודם כל אופטימי זה טוב ... אאורה תגיע ל260 השאלה תוך כמה זמן , אני גם נכנסתי למנופים כדי להמריא קצת ...
בוקר טוב נכתב ע"י dimaben9: כל העולם אדום אנשים לא מדליקים את המחשב ואתה שואל על אאורה? אופטימי? סבבה לך. לחץ כדי להרחיב... בוקר טוב קודם כל אופטימי זה טוב ... אאורה תגיע ל260 השאלה תוך כמה זמן , אני גם נכנסתי למנופים כדי להמריא קצת ...
V vm35499 New member 18/5/06 #4 סליחה התכוונתי ל360 נכתב ע"י vm35499: בוקר טוב קודם כל אופטימי זה טוב ... אאורה תגיע ל260 השאלה תוך כמה זמן , אני גם נכנסתי למנופים כדי להמריא קצת ... לחץ כדי להרחיב... סליחה התכוונתי ל360
סליחה התכוונתי ל360 נכתב ע"י vm35499: בוקר טוב קודם כל אופטימי זה טוב ... אאורה תגיע ל260 השאלה תוך כמה זמן , אני גם נכנסתי למנופים כדי להמריא קצת ... לחץ כדי להרחיב... סליחה התכוונתי ל360