אאוץ!

Dawn12

New member
אאוץ! ../images/Emo14.gif

בילי הזה חתיכת מציאה, הא? גם צבר נקודות אצל בריטני עם טבעת שהוא בכלל לא התכוון לתת לה וגם הצליח למצוא את הדרך המושלמת לרסק כל שביב תקווה שעוד נותר אצל מאק לגביו. יכול להיות שבילי ובריטני מתאימים זה לזו הרבה יותר ממה שחשבנו? כי התרגיל המלוכלך הזה היה נראה כמו משהו שבריטני היתה חושבת עליו, ולפני שיתחילו לקפוץ כאן בהאשמות נגדה - זאת לא ההשפעה שלה עליו. במקרה הזה הוא ידע בדיוק מה הוא עושה. אני רק מקווה לטובת מאק שכל ההתקדמות שהיא עברה מאז הלילה ההוא לא תישמט לה מבין הידיים כמו מגש הכלים שהיא החזיקה. כמו שזה נראה לי - ניקי חבה את חייה לאשלי, לא? אם אשלי לא היתה מגיעה להפריד בינה לבין דיאן כל מה שהיה נשאר מניקי היה icky.
מלבד זה, דיאן נתנה היום משמעות חדשה לביטוי "How low can you go". אני חשבתי לי בתמימותי שכבר אתמול היא הבינה שניקי עומדת מאחורי החלפת דגימות הזרע, אבל דיאן (כרגיל) ממשיכה להפתיע. אני בטוח שגם אם ניקי היתה אומרת לה חד וחלק: "החלפתי את הדגימות" דיאן היתה ממשיכה להוביל את תוכנית ההתנתקות הפרטית שלה (מהמציאות). עכשיו היא חושבת שניקי ניסתה לגרום לה להאמין שהיא החליפה את הדגימות כדי שדיאן תשתכנע שבדיקות האהבות אמיתיות בזמן שלמעשה לא היתה שום החלפה וכריסטיאן הוא אכן בנו של ויקטור. תזכירו לי שוב, מה בדיוק מייקל מוצא בה?

taish

New member
אני שואלת את עצמי אותה שאלה ../images/Emo13.gif

מייקל ודיאן - דוגמה מובהקת לחיבור בין שתי דמויות ממש לא קשורות וממש לא מתאימות באופיין. וגם היום לא צפיתי בפרק (הפעם הייתי באוניברסיטה...), אבל לפחות הקלטתי אותו (=דילוג מהיר על קטעי אוליביה, אם היו). מקווה לראות הלילה או מחר.

ים כחול

New member
פספסתי אבל אראה מחר ... ושחר,

גם לי עלו מחשבות לא פעם בקשר לזיווג : בילי בריטני וחשבתי שהם מתאימים עם כל השטויות שלהם בעבר.וההתנהגות שלו עכשיו
אולי באמת בריטני ראויה לו והוא לה. איך אשלי עצרה בדייאן ? ספרו לי בנתיים אם בא לכם
כי קשה לי לחכות למחר.

taish

New member
ועכשיו גם ראיתי את הפרק

אני לא יכולה להאשים את בילי בנבזיות ולא ממש יכולה להגיד שהתרגיל שהוא עשה היה מלוכלך. אני מבינה אותו. הוא נואש לא פחות ממאק מכל המצב האבסורדי הזה, והוא נאחז במה שהוא רק יכול כדי לצאת מהתסבוכת. מבחינתו ועל-פי ההגיון של התוכנית שלו לגרום למאק להתרחק ממנו, מה שהוא עשה היה בדיוק הדבר הנכון לעשות. האמת היא שאני די מרחמת עליו, הוא נקלע למצב מגוחך לחלוטין וכך גם נראות הפעולות שלו. מלכתחילה לא אהבתי את התוכנית הזו שלו להרחיק ממנו את מאק במכוון ובמודע. למה להדחיק את הרגשות? למה להילחם בהם, מה זה נותן? אז היום הוא משכנע את עצמו שהוא ומאק לא מתאימים, ומחר (/עוד שבוע/עוד שנה) המציאות תטפח על פניו ולא תאפשר לו להתעלם מהקול הפנימי שרוצה את מאק. ואם בכל מקרה הוא יגיע לאותה תוצאה, אז בשביל מה התוכנית המטומטמת הזו? הדחקה הוא מנגנון ההגנה הבסיסי ביותר, רק ששימוש-יתר בו עלול להיות מסוכן. בתחילת הסצינה של ויקטור וניקי, חיוך קטן עלה על פניי. הייתי בטוחה שויקטור יזדעק לחלוטין מהמחשבה שניקי כרגע עברה תקיפה פיזית קשה, חשבתי על אור, והתמלאתי תקווה שהנה, עכשיו הולכת להיות סצינת קרבה טיפוסית בין ויקטור לניקי. מבטים מלאי משמעות, החלפת חיוכים, כמה מילים נחמדות, חיבוק. הרי ויקטור וניקי טובים בלנחם זה את זה אחרי חוויות קשות, וכשמאיימים עליך בסכין זו חוויה די קשה. אבל ויקטור די אכזב בתגובה שלו. הוא אפילו לא שאל את ויקי משהו כמו: "Oh My God, are you alright?" לאחר שהיא אמרה לו בחיל ורעדה שהיא הותקפה ע"י דיאן. פשוט כלום. נראה לי שמה שיותר עניין אותו באותו רגע זה איך ניקי קשורה לסיפור של דיאן (או לפחות ככה זה נראה בהתחלה, לפני שניקי ניסתה לשנות את הנושא והוא עזב את זה), ולא ממש בריאותה (הפיזית או הנפשית) של ניקי.

אור2221

New member
נו, בשביל זה לא ראיתי היום

האכזבה המרה של לפני 4 שנים עדיין זכורה וכואבת, זה היה קטע מוזר למדי ואני מאשימה את הכתיבה, אין סיכוי שויקטור לא היה שואל אותה *מינימום* האם היא בסדר. תמיד היתה לי תחושה שהוא לא ממש מאמין שקרה שם משהו רציני, ולפי איך שהיא נראתה, באמת כלום לא קרה לה! השיער שלה היה פרוע, אבל לא היתה לה אפילו חבורה אחת על הפרצוף וזה אחרי שדיאן הטיחה את הראש שלה בשולחן שלוש פעמים. אני בחיים לא אבין את מי שכתב את הסצינה שלהם ככה, זה פשוט מוזר.

pumiki25

New member
אורטל... ../images/Emo13.gif

"הדחקה הוא מנגנון ההגנה הבסיסי ביותר, רק ששימוש-יתר בו עלול להיות מסוכן" תודה, תודה, תודה!!! hehe. בלי שום קשר לשום דבר, מה שכתבת נתן knock-out קטן לאמא שלי. בדיוק אתמול (או שלשום?
) דיברנו על מהות ההדחקה, והאחרונה דובקת בדעה שהדחקה היא דבר "נפלא". הזעקתי אותה מהחדר לקרוא אותך
ועוד דבר - מצחיק איך שחשבתי בדיוק אותו הדבר בעניין ניקי וויקטור. מאוד קיוויתי שויקטור ינהג באופן מגונן יותר, אבל לצערי, הוא דיי איכזב. באמת - מה עם "Are you alright?" קטן? my goodness - תסתכל על השיער! השיער!

Kalla

New member
מסכימה לכל מה שכתבת!

כשבילי היה עם מאק, הייתה תקופה קצרה שבמהלכה חשבתי שעוד יש לו סיכוי להפוך לבן אדם, אם כי אפילו ברגעים הטובים ביותר שלו הרגשתי שהוא לא מספיק טוב עבורה. אך כשהיד הנשית המכוונת (וזה לא משנה אם הרעיונות שלה או רק ההשראה וההשפעה) היא של בריטני - אין שום סיכוי. ככה זה כשיש גבר חלש וחסר אופי - הכל תלוי באישה. ולגבי ניקי - רוצה להוסיף רק שמאוד לא מתאים לויקטור שהוא לא עשה 1 + 1 ולא קלט בעצמו שניקי כנראה מעורבת. הרי הוא יודע שהיא בערך היחידה שידעה על הזרע במעבדה ואף כעסה עליו בגלל שסירב לעשות איתה ילד ועוד הסתיר את קיום הזרע; הוא גם יודע כמה ניקי שונאת את דיאן; הוא ראה באיזו אדישות יחסית ניקי קיבלה את הבשורות על הריונה ולידתה של דיאן ועד כמה לא מופתעת נראתה לנוכח תוצאות בדיקת האבהות. ועכשיו, כשנודע לו שדיאן "נכנסה" בניקי - הרי זה לא כל כך קשה לחבר בין הדברים ולפחות לחשוד שהיא יודעת משהו.

sergew2

New member
מה יש לכם נגד דיאן?

אתם פשוט לא מבינים אותה וזאת כנראה הסיבה למה התקוממתם נגדה: האישה איבדה כרגע כל סיכוי להתחבר עם ויקטור, היא גילתה שבנה הוא לא של ויקטור-מן הסתם במצב כזה כל בן אדם יחשוב כל דבר הזוי בעולם העיקר לנסות לנחם את עצמו שהמצב לא ככה. וזה מה שעושה דיאן. אז הרעיון קצת לא מציאותי אבל זה מאוד הגיוני למצבה.! אני לפשוט לא מבין מה יש לכולכם נגדה? אני אישית מאוד נהנה מהדמות שלה!(כן כן זה אפשרי..) אני בטוח שאם תנסו להסתכל עליה מנקודת מבט קצת שונה ולהעמיד את עצמכם המצב שלה הייתם מבינים שקשה לה מאוד וזה בסדר שהיא רוצה חבר/ידיד שיתמוך בה-וכאן מייקל נכנס! הוא בן אדם אובייקטיבי ומסוגל לתת עצות במקום. ואני לא רואה שום דבר רע בחיבור ביניהם-זה דווקא משעשע השיחות שלהם ואני חושב שדיאםן זקוקה בדיוק לאדם כמו מייקל!

Dawn12

New member
בדבר אחד אני מסכים איתך

דיאן בהחלט זקוקה לאדם כמו מייקל. בעצם, דיאן זקוקה למישהו. כל אחד. תיקון: כל אחד שיסכים לארח לה חברה מבלי לקבל על זה כסף (למרות שגם את מריסה היא הצליחה להבריח). העניין הוא שאף אחד לא זקוק לה. מה היא בדיוק תורמת למייקל ביחסי החברות המוזרים האלה? מתי היתה הפעם האחרונה שבה היא שאלה אותו על החיים שלו? האם היה מקרה שבו היא תמכה בו או נתנה לו איזו עצה טובה? לא, אבל האמת היא שזה גם לא ממש משנה כי אף בן אדם שפוי (ובטח שלא מייקל) יעז להשתמש בעצות של האישה הזאת.

Kalla

New member
ואני לא הבנתי דבר אחד, בעצם שניים.

מה בריטני חשבה שבילי יוכיח לה בדיוק אם ישכב איתה? מה היא נולדה אתמול ולא מבינה שאין שום קשר בין סקס, ועוד סקס יזום מצידה כדי לתקן מצב לחוץ ולא נעים, לאהבה? היא באמת חושבת שזה שבילי יהיה מסוגל לתפקד מינית יבטיח לה את אהבתו הנצחית ואת מחיקת הזכרון של מאק? יש לה עוד הרבה ללמוד בחיים. ואוליביה פשוט מפגרת! לא רק נוקטת בתכסיסים מטומטמים של נערה בת טיפשעשרה כדי ללכוד את השעמומון הישר כמו סרגל הזה, אלא גם הולכת ומספרת לו על כך מיוזמתה! הראש שלה נראה קטן מדי מכדי להכיל כמויות כאלה של טמטום!

NOAAAAA1

New member
למה היא חושבת ככה?

פשוט וקל.. כי היא שרלילה.. ככה הראש שלה עובד.. להשיג את האהבה של אנשים אחרים ע"י סקס.. ככה עובד הראש המעוות שלה, וזה בחיים לא ישתנה. לפחות לא בשנה הקרובה!

pumiki25

New member
אני חושבת ש...

...זו דרכה של בריטני להשיג יתרון (לפחות ע"פ תפיסתה) על מאק. אולי?

NOAAAAA1

New member
אה-הא

היא חושבת שזאת הדרך היחידה שבה היא תוכל לגרום לבילי לשכוח את מקנזי.. אחח איך שהראש שלה עובד.. משהו לא בסיידר איתה

בקשר לאוליביה

גם לי זה נראה לי דבילי שהיא הולכת ומספרת לניל הסרגל על התכסיסים שלה אבל היא רוצה להיות כנה איתו והדרך היחידה זה להראות לו שהיא כנה. לכן היא אומרת לו - שיקרתי ועכשיו שאתה יודע ששיקרתי זה עושה אותי בן אדם ישר. (האם שקרן שאומר הרגע שיקרתי עושה אותו לישר או שקרן?)

pumiki25

New member
שקרן עם סופר-אגו מפותח במיוחד?

... אורטל (אני יודעת שעוד מישהו/י פה לומד/ת פסיכולוגיה - ראה/י עצמך נכללת בפנייה) - סתמי = איד, אני = אגו ואני עליון = סופר אגו? (אני לא מאמינה שכבר שכחתי
)

taish

New member
בדיוק ככה ../images/Emo13.gif

הזיכרון שלך לא גרוע כמו שאת חושבת
. ושמחה שחזרת אלינו מהחופשה שלך!
איך היה? אני כבר מתכוננת נפשית למסר הארוך שבטח תשלחי אליי
.

pumiki25

New member
YAY! ../images/Emo9.gif

תודה אורטל'וש! לגבי החופשה...אני חושבת ש (מתנצלת על הבוטות ומבהירה שלא מקלה ראש בעניין - אני דור שלישי לניצוליי שואה) - ביקור באושוויץ-בירקנאו היה יכול להיות יותר "משעשע". אחריי ארבעה ימים של התענות, סיימתי ב"יוספטל" מחוברת לעשרה צינורות
anyway - פירוט ב -
. אוח! אני צריכה לפנות שבוע כדיי לכתוב! היכוני היכוני! אכן!

Kalla

New member
אבל ניל לא פקפק ביושר שלה קודם!

עכשיו, הודות לטמטום שלה, הוא כן.

למעלה