אאוץ' 1

נחום 23

New member
אאוץ' 1

"נו ערן, אתה בא לשחק איתי" התגרתה מירי בערן. "לא יודע, לא בא לי עכשיו" השיב לה. "נו, פחדן, מפחד להפסיד לי" סנטה בו. "מפחד? ממך? מה פתאום מפחד, סתם עוד לא התעוררתי מספיק, קודם קפה, אחר כך נטבול קצת ואחר כך... נראה " "ידעתי, מפחד" קראה מירי. "מישהו אחר רוצה לשחק?" היא פתחה את קופסת המשחק והחלה לסדר את הכלים. "חוץ מערן הפחדן, מי רוצה לשחק שש בש?" תמיד אהבה להתגרות באחיו הגדול של בעלה. היה בו משהו שדרש את זה. ערן הסתכל על החבורה שיצאה לפיקניק על שפת הכינרת. מיכל, אישתו שעתה הייתה בחודשים הראשונים להריונה, אחיו הצעירים, לירון, בעלה של מירי, אורן, האח הצעיר שעמד לקראת גיוסו לצבא, ודגנית, אחותה הצעירה של מירי. הם ציפו כולם שיענה לה. תמיד בארוחות הערב המשפחתיות היה משיב לה והשניים היו ממשיכים בדיאלוג שנון ומשעשע. הפעם הרגיש שהיא קצת הגזימה. "מירי, תיזהרי" הרצין את פניו כלפיה. "מה יש לי להיזהר? אתה מפחד לשחק ולהפסיד" ענתה מיד. "שפן. אתה לא גבר" "אוקיי, בסדר, אני לא גבר, אני מפחד להפסיד נגדך... תיזהרי... אל תגזימי" השיב ומירי במקום להרפות המשיכה. "ואם אני לא רוצה להפסיק, מה תעשה לי" ערן הביט באחיו. "לירון, תעשה לי טובה, תרגיע את אישתך, אחרת..." "תפסיק לאיים, שחק כבר נגדה ו..." האיץ בו לירון "ותפסיד כמו גבר." הוא היה משועשע ממה שהלך. באופן אישי מעולם לא החציף פנים לאחיו הגדול ממנו בחמש שנים אולי עוד זיכרון המכות שחטף בילדותו עמד לנגד עיניו, אבל מירי... היא תמיד אהבה לעקוץ אותו. "שחק כבר, מקסימום תפסיד." "אתה יודע שאני אף פעם לא מפסיד בשש בש" אמר ערן בגאוותנות מעושה מנסה לצאת מהפלונטר הקטן שנוצר, "סתם, אני לא רוצה לתת לה הרגשה רעה..." "נו... לך תשחק, המפסיד מכין קפה כל היום לכולם" קרא אורן, האח הצעיר מבין השלושה וכל החבורה המהמה אחריו. "תשתוק אתה. אתה הכי צעיר והכי צעיר הוא מכין קפה" הרים אליו ערן את האצבע,"ותיזהר, אל תתחצף" הוא הרגיש איך הם סוגרים עליו. הוא רתח מבפנים, הכבוד שלו נפרש על הרצפה וכל אחד יכול היה לדרוך עליו. איך השרמוטה הזאת תמיד הצליחה לעשות לו את זה, להציג אותו ככלי ריק. "חכה, חכה, אני עוד אספר לכולם כמה אתה לא גבר" המשיכה מירי לעקוץ והפעם הייתה זו מכה מתחת לחגורה. רק השניים ידעו בדיוק למה היא מתכוונת. כמעט מאז שהתוודעה למשפחה אהבה לעקוץ אותו אם כי בעבר הדבר נבע ממתח מיני שהתפתח בין השניים. שלוש שנים קודם לכן, חודשיים לפני חתונתה עם אחיו הצעיר עמד הקשר ביניהם על סף רתיחה. בוקר אחד במקרה או או אולי שלא במקרה נפגשו ברחוב, שתו קפה בבית קפה והנגיעות ביניהם עברו את הסף המותר עד כדי כך שבהחלטה נמהרת הם מיהרו לדירה הריקה של ערן ושם הפשיטו אחד את השני במהירות. הם לא הצליחו לממש את רצונם. ערן אולי מפאת ייסורי מצפון ואולי מחרדת ביצוע מוגזמת, לא הצליח להעמיד את איברו. כמה שלא ניסה לאונן, כמה שמירי לא ניסתה לפתות אותו בידיה ואף בפיה, לא הצליחו השניים להזקיף את הזין הסורר. כך הם נפרדו מאוכזבים ומבוישים. "את יודעת מה?" סינן ערן, "בואי נשחק, אבל נעשה את זה על התערבות" הוא הניח ידיו את ידיו על מותניו וזקף את גופו, "אבל התערבות כואבת, שתלמד אותך לקח פעם אחת ולתמיד" מירי הרימה גבותיה, מצפה להמשך דבריו. "המפסיד חוץ מזה שהוא מכין קפה לכולם כל היום, ורוחץ כלים ומכין אוכל הוא גם... הוא חיפש בעיניו משהו, המפסיד... חוטף מהמנצח מכות בתחת... עיניו התרוצצו מסביב. ידית המטקה קרצה לו מתוך השקית. הוא שלף אותה והביט בה "מי שמפסיד חוטף בתחת עם זה..." שלף את המחבט ונפנף בו באוויר. מירי הסתכלה עליו במבט מזלזל "אתה בטוח שזה מה שאתה רוצה, כי אתה תפסיד ואחר כך תחטוף לא תוכל לשבת אחר כך". הוא החזיר לה מבט מתריס, "אז זה אומר שאת מסכימה, אה?" מיהר להתיישב מול השולחן, ונטל לידיו את הקוביות. "רק שתדעי לך שזה לא יהיה חלש וגם זה לא על הבגדים אלא ישר על התחת." כשראתה אותו מתיישב ומערבב את הקוביות בידו הגיע תורה להתלבט. היא הסתכלה על בעלה. הוא נראה מתלהב מהעניין. דגנית, אחותה הצעירה נתנה בה מבט מעריץ, "לכי, תנצחי אותו" לחשה לה. "אתה מסכים?" שאלה את בעלה וזה הניד את ראשו באיטיות מעלה ומטה. "בטח, תראי לו מה זה". ערן המשיך לטלטל בידיו את הקוביות, "נו, אז את משחקת?" תחושה משונה החלה לדגדג אותו בחלציו. הוא הביט בגיסתו. אישה נאה, פנים קצת גסות, אבל עם חזה לתפארת ורגליים חטובות. עדיין לבשה מעל לביקיני חולצה ומכנסיים שחורים. "כן" אמרה. "עד חמש, המפסיד מקבל מכות בתחת" "המפסיד מקבל מכות בתחת עם המטקה הזאת" הדגיש ערן ושוב נפנף את המחבט באוויר. הוא השליך את הקוביות. חמש-ארבע. מירי נטלה אותן, טלטלה את ידה באוויר והשליכה אותן. חמש חמש. הדו – קרב החל. "את מתחילה" אמר. המשחק הראשון היה מהיר וחד צדדי. היא עוד הספיקה לסגור שני בתים ולהוציא את אחד הכלים בשש בש אל הצד השני, אולם מרגע זה הפציץ ערן בשישה דאבלים, חמש - חמש, ארבע,- ארבע, שש – שש, אחד – אחד ושוב שש- שש ולמירי לא נותר אלא רק לנסות ולהפסיד בכבוד. מקץ חמישה מהלכים החל להוציא את הכלים והיא עדיין הייתה למעלה, תקועה, זקוקה למספרים מסוימים שלא הגיעו. מארס. "שתיים אפס", הכריז ערן וחייך לעצמו, "אחחחח מירי, כמה שזה הולך לכאוב לך" והחל לסדר הכלים על הלוח. הוא היה מגורה, מגורה מינית. המשחק השני היה שקול יותר מקודמו, אולם גם בו הוא ניצח את גיסתו. הפעם בהפרש זעום. "שלוש אפס" הודיע ערן. הוא נעמד עם המטקה, כיפף את גופו ובתנועת פנטומימה איטית חבט באוויר. "שימי לב מירי, זו התנועה" כשהתיישב חש את הגירוי המיני שאופף אותו. "זה עוד לא נגמר" השיבה לו בפנים רציניות. היא התאמצה, הו, כמה שהיא התאמצה, אבל אלת המזל המשיכה לעמוד לצידו של ערן. בכל פעם שנזקק לצירוף מסוים זכה בו, חמש – שלוש, ארבע – אחד וכן הלאה. היא נחלצה בעור שיניה ממארס והפסד נקי של חמש אפס.

נחום 23

New member
אאוץ' 2

"אני צריכה סיגריה" הודיעה ואורן האח הקטן שלף מכיסו חפיסת מאלבורו לייט, הוציא ממנה סיגריה והגיש את המצית הדולקת אליה. היא הייתה לחוצה. אמנם לא האמינה לרגע כי ערן אכן יממש את ההתערבות אבל היא רצתה לנצח. רצתה מאוד. במשחק הבא הצליחה סוף סוף בכמה הטלות טובות לצמצם את התוצאה לכדי לארבע אחת. "אל יתהלל חוגר כמפתח" הכריזה בקול ופתחה במשחק. גם הפעם ניצחה בהפרש גדול. אילמלא קיבל ערן קיבל שש שש ברגע האחרון הייתה מוציאה את כל הכלים עוד בטרם הוציא אחד אבל הוא קיבל את צמד המספרים היחיד שהציל אותו ממארס. "היה לך לך מזל". "ועוד איזה מזל" גיחך אליה, "ולך נגמר המזל ברגע זה. את יודעת שאת הולכת לחטוף עוד מעט. " היא הרימה את ראשה אליו ומצאה בעיניו הרבה מאוד כעס ונחישות. הוא באמת הולך להשתמש במחבט חלחלה ההבנה עמוק לתוכה וגרמה לה להזיע מעט. היא נשכה את שפתה התחתונה. היא חייבת להמשיך את המומנטום ולנצח, אחרת... כשפניה נתקלו בפניו, זיהתה שם את המבט, המבט ההוא, שכבר שנים לא ראתה אותו, מבט להוט וחשקני. היא מיהרה להשפיל את עיניה ולהתמקד במשחק. בחלקו הראשון של המשחק נראה היה כי היא תעמוד במשימה. היא הצליחה להכניס כמעט את כל הכלים אל הבית והוא היה למעלה. עוד מהלך אחד והיא מתחילה להוציא החוצה, אבל הקוביות התגלגלו כך שקיבל את הצירוף היחיד שאסור היה לו לקבל. שש – שתיים. ערן כמעט קפץ משימחה, מיהר להוביל את הכלי על הלוח. מרגע זה המשחק הלך לרעתה. הוא החל להוציא ארבע כלים והיא עדיין "בשבי". רק כאשר הוציא עשר כלים, הצליחה סוף סוף להכניס את הכלי פנימה, אבל צירופים נמוכים, שלוש – אחת, אחת – אחת, שתיים – אחת לעומת מספרים גבוהים ודאבלים גרמו לה להפסיד את המשחק. "אז זהו, הפסדת" אמר לה ערן ולקולו התגנבה נימה מרושעת. "את הולכת לחטוף", הוא תפס את מחבט העץ בידיו והכה איתו בכף ידו השניה. "וזה הולך להיות חזק וכואב" "אתה לא רציני..." אמרה אליו מגייסת בכל כוחה חיוך. "למה לא רציני? אני רציני מאוד בדיוק. כמו שאת היית רצינית." הוא נעמד. "שנלך?" "לאן?" היא נבהלה כשראתה אותו קם מהשולחן. לרגע נדמה היה לה שזיהתה במכנסיו הקצרים זיקפה. "את רוצה כאן ליד כולם? אני מציע שזה יהיה קצת רחוק, בכל זאת, את יודעת..." כעת הייתה מירי מבוהלת לגמרי. הגיס שלה, אחיו הגדול וגס הרוח של בעלה התכוון לחבוט בה עם המטקה. רגליה רעדה מעט. "קודם סיגריה, אפשר?" שאלה והרגישה כמו נידון למוות העומד לקראת כיתת יורים. "תן לה סיגריה" פקד ערן על אחיו הצעיר. הלה שלף שוב את החפיסה מכיסו, שלף מתוכה סיגריה, הצית אותה והגיש אותה לגיסתו החוששת. היא נטלה אותו ביד עצבנית. עישנה אותה במהירות בשאיפות ארוכות נותנת לאפר ליפול מעצמו. בדיוק ברגע זה בעלה היה צריך לקום ולהגיד משהו, אבל דווקא עכשיו החליט להתעסק עם הגזיה. "ערן..." רצתה להגיד משהו, אבל אז ראתה את המבטים של כולם נעוצים בה ואז החליטה, לא היא תקבל את זה. היא הפסידה, והיא תקבל את העונש ממנו ואפילו תמצא דרך להשפיל אותו עם זה. "בוא נלך" הטילה את הסיגריה הבוערת על הרצפה. "רוצה לבוא?" שאל ערן את אורן הצעיר. "בטח, אני בא איתכם" השיב. "גם אני רוצה" ביקשה דגנית וערן הזמין אותה בראשו. ערן בראש זקוף וגאה הוביל את אחיו הצעיר, גיסתו ואחותה הקטנה. אחיו האמצעי יחד עם אישתו ההרה ליוו אותם במבט. כשהגיעו מקודם ראה סבך קטן של עצים ושיחים מרוחקים כדי מאה מטרים ממושבם. זה יהיה המקום המתאים ביותר לתת למירי את מה שמגיע לה, החליט. אחרי הליכה שקטה של כמה דקות הגיעו למחוז חפצו. המקום היה פחות סבוך משחשב, אולם היה שקט מאדם. היה שום שולחן עץ קטן שניצב בודד ממתין למבקרים שיפקדו אותו. "כאן היינו צריכים לשבת, תראו איזה ריק כאן" אמר אורן. "כן" אמר ערן. הוא חייך לעצמו. והניד את ראשו אל מירי. "זה המקום הכי מתאים. בואי תישעני קדימה ו..." הוא עיקל את גופו ושוב נתן מכה באוויר. "פשששש" "אל תהיה דפוק" אמרה מירי. "הלכנו, ראינו, בוא נחזור" אמרה והתיישבה על השולחן. "נחזור אחרי שיהיה לך תחת אדום" אמר והעטה על פניו את החיוך הכי מרושע שיכול היה לגייס. "ואל תגידי לי פתאום שאת מפחדת או שאת מתחרטת. כי אין חרטות. תישעני קדימה ותקבלי את מה שמגיע לך". הוא היה מגורה מכף רגל ועד ראש. אפילו לא נתן לרגע את דעתו מה אם אחיו הצעיר או אחותה של מירי יבחינו בזקפה החזקה שמאיימת להתפרץ ממכנסיו. מירי הבינה עד כמה הוא מתכוון לדבריו ירדה מהשולחן, הסתכלה בעיניו ומצאה בהם נצנוץ מטורף לגמרי. הניחה מרפקיה על השולחן ובצעדים קטנים ומדודים הרחיקה את גופה ממנו. עוד קצת, עוד כמה סנטימטרים. היא הייתה כפופה לגמרי, כמעט בזווית של תשעים מעלות, רגליה בפישוק קל. היא עצמה את עיניה, נשמה ארוכות והמתינה להשפלה שתגיע בעוד רגע קט. רגע אחד שנשמך כמו נצח ואז הרגישה טפיחה קלה באחוריה, משהו כמעט לא מורגש ולמרות זאת הזדעזע גופה אולי מעצם המגע הישיר בין ידו של גיסה לגופה. היה זה מגע שקשה לפרשו. זו הייתה מכה, בכך לא היה ספק, אבל מכה מלטפת. "את מוכנה מירי, את מוכנה לחטוף את העונש שלך?" שמעה אותו ושוב הרגישה את היד שנוגעת בטפיחה חלשה על ישבנה. "כן, אני מוכנה" אמרה בשפלות רוח. היא הייתה אשמה. התגרתה בו עד שלא הייתה לו ברירה והוא נענה לאתגר. באותה מידה הייתה יכולה להיות בצד השני. ועמוק בתוך ליבה ידעה שלא הייתה מוותרת לו. הייתה מכה בו בעוצמה רבה, מכאיבה לו, מוציאה עליו את כל התיסכולים. הו כמה ששנאה אותו לפעמים, את הגסות, את ההתנשאות, את הבדיחות המטומטמות. המכה שנחתה עליה זעזעה את כל גופה. הפעם זה לא היה עם כף היד, אלא עם המטקה שנפגשה בגופה בעוצמה רבה. זה כאב לה, אבל הכאב היה משני. היא חשה מושפלת לגמרי. שמעה את התנשפויותיו של ערן מעליה. היא ממש ראתה בעיניה את היד המתרוממת, את התנופה המהירה ואת המכהההההההה הכואבת כל כך הפעם על הישבן השני. דמעות ניקוו בעיניה. היא רצתה שהסיוט הזה ייגמר כמה שיותר מהר. לא ממש ידעה כמה הוא מתכוון להמשיך בכך, אבל בליבה גמלה ההחלטה שהיא תספוג את כל מכותיו, גם אם ינחתו עליה מאה מכות. אבל במקום המכה חשה נגיעות קטנות עם המחבט. טפטוף קל. "אני חושב שנסתפק בזה" אמר ברכות. "הפסדת, חטפת. לא נמשיך. זה מספיק לי. בואו נחזור". מירי הזדקפה כלא מאמינה. זהו? זה נגמר? זה הכל? היא נעמדה בצמוד לערן. "תראה לי את זה" ביקשה ממנו והוא הושיט לה את המטקה. היא בחנה אותה בידה. שקלה אותה. עץ עבה קשיח. הציור שהיה עליה כמעט נמחק לגמרי. "לא אכפת לי" אמרה באופן מדוד, "אם אתה מרגיש שנתת לי מספיק אז זה מספיק, רק שתדע שאני הייתי הולכת עד הסוף. באמת שהייתי נותנת לך... נותנת חזק מאוד מאוד"

נחום 23

New member
אאוץ 3

ראשו עלה וירד מספר פעמים. הוא שקל את מילותיה בכובד ראש. "אורן לך מכאן" סינן פתאום. "למה?" "ככה, אני רוצה שתלך מכאן" אמר בשקט ואז הרים את כולו. "תעוף מכאן מיד!" אורן נבהל. היה שם משהו שהוא לא הבין והוא רצה להמשיך לראות אבל... ערן, האחד הגדול שתמיד העריץ היה עצבני. "אתם באים?" שאל ומשלא נענה החל לפסוע באיטיות מבעד לשיחים. רגע אחד נעצר, חשב אולי להציץ, אבל משהו בליבו אמר לו ללכת משם. מירי הסתכלה על אחותה הקטנה עדיין אוחזת במחבט בידה. "אני חושבת שכדאי שגם את תלכי" אך דגנית בניגוד לאורן לא נענתה אלא ניצבה במקומה. "אני כאן, איתך" והוסיפה אחרי שתיקה קטנה, "אני תמיד איתך באש ובמים..." "בסדר" אמרה בתנועה ואז הניחה את המחבט על השולחן ובאיטיות שלשלה את המכנסיים הקצרים כלפי מטה נשארת עם תחתוני הביקיני. ערן נטל לידיו את המטקה והסתכל על מירי. היא הניחה את המכנסונים על השולחן ואז באופן מפתיע הורידה מעצמה גם את החלק התחתון של בגד הים, נותרת ערומה בפלג גופה התחתון. שוב נשענה לפנים על השולחן, משטיחה את עצמה על השולחן, מפשקת את רגליה. שתיקה ארוכה. רק הרוח הנושבת בשיחים השמיעה את קולותיה. "אני מוכנה" אמרה. ערן באיטיות הלך ונעמד לצידה של מירי. בידו האחת ליטף את שערותיה. "בטוחה?" שאל ומששמע את הכן החלוש הרים את ידו באוויר. היד החלה את מסלולה צוברת תאוצה. רק שבריר שניה ארך מאותו רגע ועד שנשמע קול שהרעיד את המקום, הקול של המחבט שנפגש בישבנה של מירי. "איייי" צעקה אבל לא משה ממקומה. הוא שוב הרים את ידו למעלה ושוב חבט בה בכל כוחו. "תחשבי כמה כלים יש בשש בש" אמר מרוגש כולו. "שש עשרה.... אהה שבע עשרה" מיהרה לתקן את עצמה והמחבט שוב נפגש בישבנה, מותיר עליו סימן אדום גדול. "קיבלת שלוש. נשארו לך עוד ארבע עשרה" הודיע ערן ושוב היכה בעוצמה על התחת של מירי ומיד מיהר והשווה את הצבעים בכל האיזור, "שלוש עשרה" טחחחחחחח, "שתים עשרה..." כאן נעצר וידו ליטפה בעדינות את הישבן הדואב. "כואב?" שאל ברכות. "כן" ענתה מירי בקול חנוק מבכי. זה כאב לה מאוד. "רוצה שנעצור? שנוותר?" שאל "לא!" ענתה בנחישות שהפתיעה אף אותה. תמשיך עד הסוף. ידו המשיכה לחלוף על התחת שעליו הופיעו סימנים כחולים. הוא גנב תנועה קטנה למטה, בחלק התחתון של התחת, בנקודת החיבור ליד החור שתמיד רצה לחדור אליו וכשניקרתה בפניו ההזדמנות החד פעמית לא עמד לו כוחו. אצבעו רפרפה בחריץ. נדמה היה לו שהיא מצפה שיחדיר לשם את אצבעו. הוא טפח למירי בחלק הפנימי של הירכיים, מה שגרם לה לפשק את רגליה רחב יותר. שוב העביר את המטקה לידה הימנית והנחית מכה מהירה בישבן אחד שרטט כולו ומיד איזן במכה מן הצד השני. "הההההההההה" ציווחה מירי מכאב וערן מיהר להניח את המטקה על גבה. בשתי ידיו חפן את שני הישבנים מרגיש את החום שעולה מהם. הוא היה מחורמן עד כדי כאב. הפעם פישק באגודליו את ישבנה, פותח אותה לגמרי חושף את ערוותה. כוס אדום ורטוב. הוא דחק את קצות אצבעותיו פנימה, מרגיש עד כמה היא מגורה. טיפה גדולה ושמנונית שנבעה מתוך רחמה החלה לנטוף החוצה. דגנית, האחות הצעירה של מירי שפשפה את עיניה לא מאמינה למראה שמול עיניה. אחותה הגדולה והאהובה מושפלת מול עיניה, ישבנה מלא בסימנים אדומים כחולים והידיים הגדולות מפשקות אותה בחוש פנימי בחרה לשתוק. אולם כאשר ערן שוב נטל לידיו את המחבט והתכונן לעוד מכה מצאה את עצמה פתאום פושטת מעצמה את בגד הים ונרכנת לצידה של אחותה. "אני... אני... " היא חיפשה את המילה הנכונה והצמידה את אגנה לזה של מירי. ערן לא אמר מילה אלא רק נעמד מאחור מביט בשני הישבנים החשופים לפניו. האחד אדום והשני עדיין לבן וגדול. מירי הייתה רזה מאחותה וחתיכה ממנה ירכיה רזות יותר וחטובות יותר. התחת של דגנית היה גדול בהרבה. תנועת נענוע קלה ימינה ושמאלה גרמה לו לרעד עמוק בכל הגוף. ידיו רעדיו. הוא הכניס יד לתוך מכנסיו, חש את הזין מלא. ארגן אותו כך שישען על גופו. חלקו העליון בצבץ מלמעלה. הוא תפס מקום הניף את היד. רגע אחד התלבט ואז בסידרה מהירה היכה בכל כוחו פעם, ועוד פעם, ומיד עבר לתחת של דגנית, פעם אחת בצד שמאל, פעם שניה בצד ימין. אנקות הכאב נשמעו בחוזקה. הוא לקח אוויר שיחרר את היד ושוב הרים אותה למעלה. "אחד, שתיים, שלוש, ארבע" ליווה בקול את החבטות בישבנים, הפעם מימין לשמאל. הצבע האדום הלך והשתלט על אחוריה הגדולים של דגנית. עדיין לא אדום בוהק נוטה לסגול כמו של אחותה, אבל כבר לא לבן. סימני המחבט נותרו מסביב. הוא לא המתין והמשיך בסידרה נוספת, ואחר כך שלוש חבטות רצופות וחזקות בדגנית ועוד אחת במירי. וכאן כבר לא יכול היה יותר. המראה שיגע את נישמתו. הוא השליך את המחבט לרציפה והצמיד את אגנו לתחת הכחול סגול של מירי. הזין המבצבץ כבר כמעט פרץ כולו החוצה הוא הצמיד אותו אל התחת הדואב של מירי והניעה את עצמו מעלה מטה פעמיים. הוא גמר, גמר כל כך חזק השפריץ את עצמו על כל גבה של מירי. במשך דקות ארוכות עמד צמוד ומתנשף לגיסתו ואז התרחק צעד אחד והסתיר את מבושיו במכנסונים הקצרים. שתי האחיות נעמדו שותקות. בידיים רועדות אספו את בגדי הים שלהן ומיהרו להתלבש. בצליעה קלה חזרו אל מקום הפיקניק. הם לא דיברו על האירוע הזה מעולם.

GWEEN STEFANI

New member
אשכרה ניצול מיני...

נראה היה שקמת על הבוקר עם מצברוח קרבי משום מה, , בכל זאת אהבתי.

נחום 23

New member
ניצול מיני? איפה? בסיפור???מה פתאום

אף אחד לא מנצל מינית כאן אף אחד הכל לא רק בהסכמה, אלא אפילו בהזמנה ואני שמח שאהבת מצב הרוח שלי דווקא מצויין

רוחי 28

New member
פשוט יפהפה

אני אוהבת לקרוא מחדש כל פעם את הסיפורים שלך. תמשיך

Noam 99

New member
קראתי וחשבתי

קראתי קודם את כל התגובות שלך לאחרים וחשבתי לעצמי - נראה אותו מה הוא יודע לעשות וקראתי את הסיפור הזה והופתעתי לטובה. סיפור מאוד חזק ומאוד מרשים. איפה עוד אפשר לקרוא סיפורים אחרים שלך?

נחום 23

New member
לא הבנתי למה התכוון המשורר

למה שלושה איקסים? אפילו זיון בסיסי אין כאן

bugbuster

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif יש ויש מקום לאיקסים

הסיפור חריג. בכלל ענין האיקסים יכול תמיד להימדד באמירה, אם ישנו ספק, עדיף להשתמש בהם. או אם לא יעזור, בוודאי לא יזיק.
הסיפור טוב נחום. חריג וטוב.
אישית, היה מדבר אלי יותר לו היה ערן ממיר את החבטה באמצעות מכשיר חיצוני לכף ידו.

נהייה טרנד האיקסים הא?

חזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק סיפור חזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק ל ג מ ר י

ferdinand

New member
לא טרנד ממי, לא טרנד...

בתור מינהלת את צריכה לדעת זה! - לא ככה? טרנד הוא סוג של מינהג. האיקסים הם סוג של חוק. אני מכיר לפחות בנאדם אחד שסיפור כזה היה מזעזע אותו עד לעמקי נשמתו! (לא צחוק) כן נחום, כתוב יפה. בעיקר בניית אלמנט המתח, בצורה כזו שאתה לא יכול להפסיק לקרוא, וחייב לדעת מה קרה בסוף. למרות שלקראת הסוף, חסרה איזו נקודת תפנית כלשהי. מאיזשהו שלב, כבר די ברור מה קרה ומה יקרה, וה-"מתח" הזה שבונה ת'סיפור, נעלם לגמריי, ונשאר רק...

נחום 23

New member
שלוש הערות

הערה ראשונה האיקסים עד כמה שהבנתי נעדו לסמן שהסיפור עלול לזעזע, לפגום בשלוותם של הקוראים. אני לא חושב שייש כאן מין חריג, או כמו שציינתי, כמעט שאין כאן מין, אז... האיקסים די מיותרים.(והם לא ממש מפריעים לי או חשובים לי שייש או אין, אבל רק בגלל שאני יקה פוץ אני מתייחס אליהם) הערה שניה על כל סיפור מכל סוג שהוא אפשר לומר שיהיה אדם אחד שיזדעזע... גם על הסיפור הכי עדין שבעולם תמיד יכולים לבוא אנשים מסוג מסויים ולהגיד: הזדעזעתי
הערה שלישית והיא המשמעותית בעיני: בוא נבדיל בין מתח שנבנה בסיפור למתח אירוטי. מתח בסיפור הוא שנוצר אצל הקורא כשהוא רוצה לדעת מה הולך להיות. כשגיבורים במצוקה כלשהי והוא במתח איך הם יחלצו ממנו/איך ינצחו. לדעתי, בכל סיפור חייב להיות מתח מסויים חוץ מסוג אחד של סיפורים - סיפורים אירוטיים. המטרה שלהם היא לחרמן. אם הסיפור יהיה מותח, אם למשל עד סוף הסיפור הקורא יהיה במתח לדעת מי הרוצח/איך הבלש יתפוס אותו/איך ההיא תינצל מהגורל הנוראי שצפוי לה/ממפולת השלגים/תמצא את הבת האבודה שלה (וכן הלאה), אז זה יסיט את מרכז הכובד מהאירוטיקה אל המתח. הקורא ירגיש מתוח אבל לא בטוח שהוא יתחרמן. בסיפורים שצריכים לחרמן לדעתי, החשיבה ומרכז הכובד צריכים להיות בבנית המתח האירוטי. לזה שקורא את סיפור ברור שתהיה התפרקות מינית. המטרה של הכותב היא לבנות את זה כמה שיותר כדי להכניס את הקורא פנימה כמה שיותר. שהמתח לא יהיה בבטן/בראש, אלא בין הרגליים.
זו דעתי כמובן ואם למישהו יש דעות אחרות אשמח לשמוע.

ferdinand

New member
שלוש תשובות והקדמה

הקדמה כמו בהרבה מקרים דומים (של סיפורים "חריגים") הדיון הנספח לסיפורים מעניין לא פחות מהסיפור עצמו. תשובה ראשונה ה-Xים כשלעצמם, אינם ביקורת או קביעה ערכית כלשהי על הסיפור. נחום יקירי - אל תיתמם. אולי דווקא זה ש-"כמעט שאין כאן מין..." הוא החריג, הלא פה במין עסקינן! סתם, סתם! זה לא סיפור קל. הסיבה היחידה שקראתי אותו, כי הוא כתוב טוב, ובזכות אותו המתח שהוא יצר... אבל על זה בהמשך. מי שדברים כאלו מגרים אותו (או אותה) שעושים לו את זה, שיבושם לו/לה. אבל הסיפור הזה קשה. גם לי היה קשה (ולא בין הרגליים) תשובה שנייה (שזורה בראשונה) ושוב כאמור: אל תיתמם. זה לא סיפור "רגיל". לא יודע מה ההגדרות והגבולות של "ספאנקינג"... מה שתיארת שם, מעביר בי צמרמורת (ולא של עונג) כשרק חושב על זה, ואני לא עדין נפש יותר מדי (רק קצת) יכול מאוד להיות שאם הייתי יודע "לקראת מה אני הולך" לפני שקראתי, לא הייתי קורא בכלל את הסיפור, ולא שלא אשן עכשיו לילות (כלומר בכל מקרה לא ישן הרבה בלילות...) או שתפגע ציפור נפשי... אבל בוא נגדיר את זה ככה, ובלי לפגוע: הייתי מוותר על התענוג, זה פשוט "לא כוס התה שלי" (עדיין חברים?) ועוד משהו שקשור יותר ל-"תשובה הראשונה": יש הבדל מהותי בין "סימון תכנים חריגים", או בקשה לעשות את זה. לבין מחיקה או בקשה/דרישה/מחאה למחוק סיפור. וכאן לא עלה כלל על הפרק דבר כזה. מדגיש: הסיפור חריג, ויש לסמנו, ולמרות שאינו לטעמי, יש לו בהחלט מקום כאן! תשובה שלישית וכאן כבר נוגעים בסיפור עצמו, בתכניו ובביקורת, ולא לעניינים שנוגעים לגבולות והגדרות הפורום. מסכים איתך באופן חלקי. "כתיבה אירוטית" או מה שזה לא יהיה שאנחנו עושים כאן, היא כתיבה לכול דבר. וה-"כללים" שחלים על כתיבה, שעושים אותה מעניינת, מרגשת, מעוררת... חלים גם כאן. (זה נושא ענקי שלא אכנס אליו כאן כמובן!) ושתי הסתייגויות: א. אנחנו כותבים חובבים, לא מקצועיים, וכך ראוי שיהיה, זה המקום לנו, פשוטי העם, להתבטא! (פחחחחחח....) ב. וזה קשור למה שאתה ציינת: חלק מה-"כללים שחלים על כתיבה... " וכו', אכן אינם חלים על "כתיבה אירוטית". יכול מאוד להיות שיהיה סיפור, בעצם... רוב ה-"סיפורים" כאן הם אכן כאלו... שמבחינה מבנית, תכנית, וכו' וכו' הם "לא טובים".... ובאמת כל מה שיש בהם הוא הגירוי שהם יוצרים... המתח המיני, כפי שהגדרת את זה... אדגים את זה בהקצנה: אם אישה תכתוב פשוט תיאור, כמה שהיא מחורמנת ורטובה, ושרוצה, שזין יחדור אליה וכו' וכו' וכו'.... סביר מאוד ש-(לרובנו, הגברים לפחות) זה יעמיד ועוד איך... והלא זה המדד הסופי – לא כן? (או לפחות חצי ממנו) ובכל אופן, וכאן נכנס עניין ה-"ציפי על העץ", כשסיפור הוא "טוב" גם ללא "ברומטר הזיקפה", אז הוא טוב. וטוב לקרוא אותו, ואם הוא כאן, סביר להניח שיש בו לפחות איזשהו אלמנט אירוטי/פורנוגרפי.... וכל זה בעצם נוגע להערה שהערתי לך בתגובה הקודמת שלי. בגדול אין פה, ולא חושב שצריכים להיות פה "כללי כתיבה טובה". כל אחד יכתוב את שעל ליבו, ועל איבריו האחרים... אבל, סיפור טוב, שהוא טוב מבחינה "סיפורית", בוודאי שאיננו "פסול" פה. וכולה מה שרציתי להגיד בתגובה הקודמת שלי, שהסיפור שלך, הוא טוב (כמעט) וזה (לדעתי) מה ש-"עשה אותו", לפחות בעיניי. ה-"אלמנטים האירוטיים" הם חלק מהותי ממנו, כלומר לא ציצים מודבקים לשם ה-"פירסום" או הפרובוקציה (או לשם הפיכתו רלוונטי לפורום) ויותר מזה, במקרה הזה, אותם אלמנטים היו "קשים מדי" (לטעמי, רק לטעמי) ובכל זאת (בגלל ה-"איכות" של הסיפור) קראתי אותו עד הסוף... ולי (ורק לי) המחסור של כמה אלמנטים, שהיו יכולים לעשות אותו יותר טוב, היו חסרים... ומה אני רוצה להגיד בכל זה? בקיצור נמרץ: שמותר (פה) הכול (כמעט) וש-"איכות" איננה מילה גסה. או שבעצם כן (כי אצלנו מילה גסה היא מילה טובה......)

נחום 23

New member
איזה יופי מה כתבת. הנה תגובה 1

אולי יהיו לי עוד דברים להגיד. ראשית, מאוד נהניתי מהתגובה שלך והדיאלוג הזה מאתגר אותי וגם נדמה לי שאוכל ללמוד ממך וגם מעצם קיומו. שנית, אני לא כותב מקצועי! אני כמו כולם כאן, קורא וכותב סיפורים. אני משתדל מאוד שהסיפורים יהיו מעניינים ומשתדל גם לשפר את עצמי. בזמנו העירו לי על כך שאני קצת מגזים וזה לא משנה איך כותבים אלא מה כותבים והעיקר הכוונה, אבל אני חושב שזה לא נכון, אלא אני חושב שבן אדם שכותב סיפור צריך לכבד את הקוראים שלו ולהגיה את הסיפורים כמה שיותר. אם לפחות הוא רוצה שיתייחסו אל הסיפור שלו ברצינות. ככה אני חושב אבל אני בהחלט מיתנתי את התגובות שלי ואני משתדל להגיב בעדינות מאוד למה שמדליק אותי. ..... משהו דחוף נכנס בענייני עבודה, אז אמשיך ולהגיב לדבריך מאוחר יותר.

נחום 23

New member
תגובה שניה מהירה

אוף, עבודה עבודה, אבל ממש בא לי להגיב אם מישהו מחפש לקרוא סיפורים "טובים" סיפורי מתח, או דברים כאלו הוא לא בא לכאן. הוא ילך לקרוא במקום אחר. יש המון מקומות של כתיבה יוצרת. יש אפילו כמה טובים ומעניינים. מי שבא לכאן בא לדבר על פנטזיות מיניות, על סקס. לכן אני חושב שצריך לשים את נושא הארוטיקה במרכז ולא את "התוכן המותח" במרכז. אני חושב שהייתי יכול לכתוב סיפור מתח עם איזו סצינה ארוטית או שתיים, אבל הכוונה כאן היא לחרמן, לגרום לזין לעמוד, לכוס להתרטב בשביל זה אנשים נכנסים לקרוא. ככה לפחות אני חושב. אני כבר כתבתי בתגובה הראשונה שכל סיפור צריך להיות כמה שיותר איכותי לפחות ככה זה שכותב אותו צריך להתייחס אליו. עכשיו אני חייב ללכת לעשות משהו אגיב עוד יותר מאוחר.

למעלה