אאוץ´...

amiak

New member
אאוץ´...../images/Emo32.gif

לפני חצי שנה יצא לי להכיר מישהו בצ´אט. דבר רגיל. התחלנו להיות בקשר והפכנו להיות חברים די טובים. כל יום דיברנו, אבל לא יצא להיפגש - הילדון בצבא. היו שבועות של נתק, באימונים או דברים כאלה. אבל השיחות זרמו. שיחות ארוכות. היום, אחרי ששבועיים לא שמעתי ממנו, החלטתי להרים טלפון. לוודא שלא קרה לו כלום. התגובה שלו היתה זו: "אה. לא רציתי לפגוע בך, הרגשתי מגוחך..." - לא רצה לפגוע? הדבר הכי פוגע שקרה לי בחיים. לא שהיינו חברים או משהו כזה. חבר זה דבר שברור שנגמר מתישהו. אבל הבנאדם שהיה החבר הכי טוב שלי???

actress

New member
למה הוא לא רצה להתקשר?

ולמה לפגוע? אחרי הכל היה קצת נתק אבל בכ"ז הוא היה יכול להרים טל´ זה לא שקרה איזה משהו שפגעתם אחד בשני יש לכם צ´אט נחמד ואתם התידדתם אבל למה הוא לא התקשר?

e-magine

New member
עמיה, כנראה שאלה דברים

שצריך לעבור. צריך לקבל אנשים כמושהם. לא כל אחד מתנהג ויתנהג לפי הציפיות שלך או שלי. יש הרבה אנשים שרעבים לתקשורת, ממש זקוקים לאוזן קשבת. ולפעמים הצורך הזה חולף. אני מצטער שנפגעת.

liz_liz

New member
עמיה ...

למה לא שאלת שאלות שהתקשרת ? ולמה לקח לך כל כך הרבה זמן להתקשר ? וחברים טובים באמת לא פוחדים להתקשר , ולא עושים חשבון לזמן ... תתקשרי שוב . תבררי .. בהצלחה . ליז.

amiak

New member
אני מפחדת

לא בטוחה שאני רוצה לשמוע תשובה. לקח לי המון זמן כי חשבתי שהוא בטח עסוק, אז לא רציתי לנקץ. לא יודעת... גיל הטיפש עשרה!

liz_liz

New member
עמיה זה לא קשור ...

זה לא קשור לגיל הטיפש עשרה ... אלו רגשות . ואלו רגשות שיש בכל גיל .. גם בטיפשעשרה .. וגם בגיל שלושים או ארבעים . חבל אל תבזבזי זמן .... אל תעשי חשבון לאף אחד .. תגידי את מה שאת חושבת או רוצה... תאמיני לי .. רק כך תצליחי ..... ושיהיה לך בהצלחה .... ליז

liz_liz

New member
בבקשה ....../images/Emo23.gif

ובאמת אף פעם אל תפחדי מכלום . ליז .

ליזי..התגעגייתי אליך.....לא מצליחה

להגיע לסמיילי של לב לאטיקון של הלב כי זה לא נפתח אז קחי פרח ולב

liz_liz

New member
תודה מאדאם ...

רק עכשיו ראיתי את ההודעה הזאת ... שולחת לך מיליון
ות. ליז.

amiak

New member
ליז!!! תודה ושוב תודה!!!

התקשרתי.. לא דפקתי חשבון. והוא לא מפסיק להתנצל עכשיו... חטף רגליים קרות. אתמול, אחרי שעה וחצי של שיחה הוא אמר שהוא שמח שלא וויתרתי לו ככה.

liz_liz

New member
יששששששששששש../images/Emo24.gif

כל כך שמחה בשבילך ....... את גדולה מהחיים . ליז.

liz_liz

New member
עמיה...

הייתי באיזשהו צאט ... ופתאום ראיתי בצד פורום התמכות לאינטרנט .. וראיתי את החיבוקים האלה שלךךךךךךךךך זה היה שווה...
ליז.

למעלה