dirty little secret
New member
אאוט~
סתם רציתי לפרוק. לא יודעת למה בחרתי לעשות את זה פה.
יש לי חבר, ממוצא רוסי. אנחנו ביחד כבר שלוש שנים, הקשר נהדר, האהבה פורחת.
לי אין שום קשר לרוסיה... נולדתי להורים צברים שנולדו להורים צברים...
לחבר שלי יש חבר טוב וידידה... שניהם עולים מרוסיה גם כן.
הידידה הזאת אף פעם לא באה לי בטוב. אולי אני פשוט "החברה האובססיבית"... ואולי פשוט אני לא מרגישה בנוח עם המחשבה שהוא בקשר הדוק כל כך עם האקסית שלו...
קיצר, היא כל הזמן שולחת לו בדיחות וסרטונים ושטויות ברוסית, והוא שולח לה בחזרה...
אז חוץ מזה שאני לא מחבבת אותה, בלשון המעטה, זה גורם לי להרגיש ממש אאוט...
אני החברה, והוא מרוכז בקבוצה שלו, עם הבדיחות הפרטיות שלהם ברוסית.
אתם יכולים להגיד שלא משנה המוצא, ושלכל קבוצה יש בדיחות פרטיות משלה... וכן, גם לי יש הרבה חברות, ויש לנו הרבה בדיחות פרטיות בינינו... אבל זה אחרת כשהם בנוכחותכם מתבדחים וצוחקים בשפה שאתם לא מכירים, ולא מבינים. בעיקר כשזאת האקסית.
זה רק גורם לי להבין עד כמה ההבדל בין המוצא שלו ושלי צורם... אני מרגישה כל כך לא קשורה.
אתם יכולים להגיד "מה הבעיה? תלמדי רוסית". ועל זה יש לי כמה דברים לומר. קודם כל, זה נורא קל לזרוק סתם משפטים לאוויר. ודבר שני, אני כן לומדת רוסית, יש לי כבר אוצר מילים ממש מרשים, אבל בהחלט לא אוצר מילים שאתה מסוגל לקרוא ולהבין בדיחות ושטויות באינטרנט.
זהו.
אתם לא חייבים להגיב... בעיקר לא תגובות נאצה...
סתם הייתי צריכה מקום לכתוב בו את זה.
תמשיכו לכייף~
סתם רציתי לפרוק. לא יודעת למה בחרתי לעשות את זה פה.
יש לי חבר, ממוצא רוסי. אנחנו ביחד כבר שלוש שנים, הקשר נהדר, האהבה פורחת.
לי אין שום קשר לרוסיה... נולדתי להורים צברים שנולדו להורים צברים...
לחבר שלי יש חבר טוב וידידה... שניהם עולים מרוסיה גם כן.
הידידה הזאת אף פעם לא באה לי בטוב. אולי אני פשוט "החברה האובססיבית"... ואולי פשוט אני לא מרגישה בנוח עם המחשבה שהוא בקשר הדוק כל כך עם האקסית שלו...
קיצר, היא כל הזמן שולחת לו בדיחות וסרטונים ושטויות ברוסית, והוא שולח לה בחזרה...
אז חוץ מזה שאני לא מחבבת אותה, בלשון המעטה, זה גורם לי להרגיש ממש אאוט...
אני החברה, והוא מרוכז בקבוצה שלו, עם הבדיחות הפרטיות שלהם ברוסית.
אתם יכולים להגיד שלא משנה המוצא, ושלכל קבוצה יש בדיחות פרטיות משלה... וכן, גם לי יש הרבה חברות, ויש לנו הרבה בדיחות פרטיות בינינו... אבל זה אחרת כשהם בנוכחותכם מתבדחים וצוחקים בשפה שאתם לא מכירים, ולא מבינים. בעיקר כשזאת האקסית.
זה רק גורם לי להבין עד כמה ההבדל בין המוצא שלו ושלי צורם... אני מרגישה כל כך לא קשורה.
אתם יכולים להגיד "מה הבעיה? תלמדי רוסית". ועל זה יש לי כמה דברים לומר. קודם כל, זה נורא קל לזרוק סתם משפטים לאוויר. ודבר שני, אני כן לומדת רוסית, יש לי כבר אוצר מילים ממש מרשים, אבל בהחלט לא אוצר מילים שאתה מסוגל לקרוא ולהבין בדיחות ושטויות באינטרנט.
זהו.
אתם לא חייבים להגיב... בעיקר לא תגובות נאצה...
סתם הייתי צריכה מקום לכתוב בו את זה.
תמשיכו לכייף~