אאוטלטים

sivi massivi

New member
אאוטלטים

אני מניחה שרובכם מכירים את המושג, אבל רציתי להמליץ על אחד מיוחד. בהרצליה יש אאוטלט, שמעבר לכל החנויות הרגילות ..יש שם סניף של מנגו! קניתי שם זוג מכנסיים מעלף, בצבע סגול כהה..והמחיר? 40 שקלים. אז מה היחס שלכם כלפי האאוטלטים? קונים?מבקרים? או שמעדיפים לא לחטט בערימות..

matanot10

New member
אני חולה על אאוטלטים..ברור....

אני אוהבת גם את האאוטלט בצומת בילו,יש שם עודפים של רנואר ,קסטרו,וגם פקטורי 54 ,מלא מותגים במחירים מצחיקים!! ויש גם מלא עודפים ברח' שלבים בת"א מול האיצטדיון,יש שם אפילו עודפים של הלבשה תחתונה,למשל חזיות של טריומף ב- 40 ש"ח!!!

sivi massivi

New member
את מלכה!

שנים הייתי קונה שם, עד שהפסקתי לעבוד באיזור.. ובדיוק הבוקר אמרתי שאני חייבת לרענן את מלתחת החזיות שלי.. תענוג!

matanot10

New member
נו אז למה את מחכה???

לכי תתפנקי לך

גם אני גם אני צריכה חזיות

הבה נפנק את ציצנו ברכישה ראויה! איפה אמרת, צומת בילו ? זה די קרוב אליי, היידה להתניע את הבימבה ! תודה בובית.

matanot10

New member
חזיות

עודפים של חזיות והלבשה תחתונה ,ניתןלהשיג כפי שכתבתי למעלה,ברח' שלבים בת"א מול איצטדיון בלומפילד,בבילו יש המון חנויות עודפים אחרות:רנואר,קסטרו וכו..

matanot10

New member
רח שלבים

זה מול איצטדיון בלומפילד בת"א, מול מאפיית הבייגלה הנוסטלגי יש שם גם קסטרו עודפים ועוד כמה חניות נחמדות,נראה לי שגם אני צריכה לבקר שם כדי לרענן את הזיכרון

בלונד23

New member
אאוטלט עזריאלי באור יהודה

לשעבר "קנאור" ממליצה על החנות בקומה העליונה לעודפים של בגדי ים. יש שם בגדי ים מקסימים בכל מיני מחירים.

b o t t e n

New member
../images/Emo45.gifגם אני ממליצה בחום.

ויתרה מכך, יש שם בגדי ים בעיצוב של לאה גוטליב במותג החדש שלה ב- 100 ש"ח. אם מישהי מזדמנת לשם, תבקשו שישמרו לי כמה ביקינים שלה במידה 38 עד שאני אבוא לארץ.

krispina

New member
פתחו לא מזמן מתחם אאוטלט בחולון

ברח' המשביר פינת המלאכה הוא נקרא- פרימיום סנטר הוא עדיין לא מלא בחנויות אבל עד עכשיו יש: NYOU Shoes גלי הגרה ליידי קומפורט מגה ספורט NINE WEST - קניתי נעליים שוות אדומות ב200 שקל שזה זול ברשת הזו. מתאים לי סולוג קדס קידס ריבוק ועוד.... קישור לאתר: פרימיום סנטר

מאקי

New member
האוטלט של הבשלנים = חיפה

חנות היבוא של סו שף הפכה לפני חודשים לאוטלט של הבשלנים. שולחנות קבועים של 50 70 ו 40 % חוץ ממבצעי השבוע ומוצרי החודש. ופגומים ועודפים. פתוח 7 ימים בשבוע.. ויש מנהלת מקסימה אלה.... אז מה יש? כל מה שהיבוא של סו שך מביא.. עודפים ופריטים אחרונים (כשמגיע רמת מלאי מסוימת זה עובר ל SALE) פגומים.. (חפשו אם תמצאו) וזה הכי הכי כיף... וזה רק בחנות של אלה בחיפה... אני אוהבת אוטלטים שמסודר בהם יפה ויש מיזוג...

מאקי, זה נהדר !!!

אנא , לטובת אלו שלא מכירים - כתבי את הכתובת , טלפונים וכל מה שצריך כדי שיוכלו להגיע. אני למשל אדבר עם כל החברים שלי בקורס הבישול והקונדיטוריה ואעביר להם במייל את הפרטים. זה חשוב מאוד וכל הבשלנים החובבים והמקצועיים מחפשים מציאות וזה בול מה שאנחנו צריכים. בובה- תכתבי איפה, איך מגיעים ואם יש מציאות שוות במיוחד - אז צייני. רצוי לצרף טלפון כך שאם מישהו מסתבך בדרך יוכל לקבל הדרכה. אשמח אם תעלי לכאן מבצעים מיוחדים לטובת כולנו. נשיקות ותודה !!!

מאקי

New member
אז ככה.. האתר מופיע בחתימה שלי? אז יש שם מפת

הגעה 04-8665510 זה חיפה חלץ 10 גשר פז שזה המבואות הצפוניים של חיפה החנות של המחסן עובדת בימים: א ג ד ה 10-19 שני 10-16 שישי 9-14 שבת 10-16 לפני חגים וכו... יש הרחבה ויש ערבים סגורים לוועדים שמבקשים מראש לעובדים שלהם ערב SALE מבצעים.. אני אשאל את הבנות ומשבוע הבא אוסיף לפינת מבצעי השבוע את הפריטים שבמבצע בכל מקרה... אם יש לכם צורך במבצע... לא להסס נשמח לארגן לכם קבוצת קניה או מוצר עם קופון הנחה לקניות .

ענק !!

אנחנו חושבות על הקמת קבוצת רכישה ובהחלט נדבר אתך על זה. אני אשמח אם תעלי לכאן מבצעים מיוחדים עבורנו . זה לטובת כולנו.
ארי

kdr

New member
מה ענק מה ?

תזיזי את התח.. שלך לפה ותראי מה זו חנות מתוקתקת. אני קונה שם את הדברים המטורפים והפיצ'יפקס שלא מוצאים בחנויות אחרות.

dify

New member
../images/Emo207.gif חולצות מכופתרות לאישה

וואלה, אני מעמידה את הפורום באתגר הנוכחי של חיי :) אני מחפשת חולצות מכופתרות, לאישה (כלומר עם הצרה באיזור המותן), אבל לא מפונפנים (כלומר קריטי שיהיו בלי דנטלים, בלי שרוולים תפוחים וכד'). עדיף צבעוני, אפילו מאד, אבל גם שקטים יתקבלו בברכה. וחוץ מזה שיתאימו לבחורה קטנטונת במידות (מידה 2) ושמחירן לא יעלה על 50 שח גג (עדיף פחות). וכן, בהחלט, שווקים ואאוטלטים באים בחשבון (למעשה יש לנו ערימה של חולצות כאלו שנקנו בשווקים ואאוטלטים, אלא שהזוגה חורשת אותם למוות וזהו, ממש הגיע הזמן להתחדש). עדיף בגוש דן.. אריאלה כבר תחשוב מה לתת פרס למי שימצא פתרון לאתגר
נכון אריאלה? :)

dify

New member
והנה תמונה להמחשה

זה הצורה, זה הגודל, אבל זה חייב להיות עם טיפת צבע, או הרבה צבע, או דוגמא, או כל דבר שיכניס בה חיים :) (בחולצה כמובן... :)

למעלה