אאוטלוק אקספרס 98

nuty1

New member
אאוטלוק אקספרס 98

יש לי במחדב אקספרס 98. ויש לי 2 שאלות : איך ניתן להוסיף חתימה לכל אימייל שאני שולחת? האם ניתן להוסיף לוגו או להכין דף מכתבים עם הלוגו שלי שיופיע בכל אימייל שאשלח? תודה רבה מראש

nuty1

New member
עוד שאלה

כשאני פותחת חלון לכתוב מייל חדש, הסמן מופיע בשמאל ואני צריכה בכל פעם ללחוץ כדי להעביר לימין, איך מקבעים את הכיוון כך שברירת המחדל תהיה עברית וימין? (התפריט אצלי באנגלית)

TheJoCKeR

New member
ניתן להגדיר זאת כך:

בכלים -> אפשרויות (אצלך Tools -> options) יש תוית Send שם יש כפתור International settings שם ניתן לבחור שפת קידוד להודעות יוצאות ואם תסמני
ב: Set default message direction right-to-left אז גם כיוון הכתיבה יעבור לימין מראש בתקווה שעזרתי...

TheJoCKeR

New member
הנה הדרך:

שימי לב לתמונה המצורפת
להוספת חתימה לכל מייל יוצא: 1. גשי ל Tools -> options -> signatures 2. סמני את האפשרות add signature to all outgoing messages 3. אם את לא רוצה להוסיף חתימה גם לתגובות והעברות, סמני את האופציה מתחת: Don't add signature to replies and forwards 4. לחצי על New, הסמן עובר לתיבת הטקסט מתחת - Edit signature 5. הכניסי את הטקסט שאת רוצה, כולל אנטרים למעברי שורה.
לחילופין, את יכולה לשמור את הטקסט הרצוי לקובץ TXT ולציין אותו באפשרות File בחלון זה. אפשרות נוספת היא לסרוק חתימה שלך מנייר (לדאוג לסמן בתצוגה מקדימה מסגרת מסביב לחתימה בלבד וכמה שיותר הדוק), לשמור את הקטע לקובץ (עדיף פורמט JPG) ולהוסיף אותה לכל מייל יוצא ידנית ע"י הכפתור תמונה (או Insert -> picture אבל זה כבר עדיף עם נייר מכתבים (תגובה הבאה שלי)

TheJoCKeR

New member
לגבי נייר מכתבים

לגבי דף מכתבים, מגדירים אותו בכלים -> אפשרויות compose לציין וי באופציה mail, ולבחור ע"י Select, אח"כ יש שתי דרכים: ניתן ליצור חדש ע"י אשף מוגבל של התוכנה באמצעות לחיצה על Create New ומעקב אחר המסכים וההוראות, אפשר גם ליצור דף HTML (אפשר בוורד) ולשמור אותו, לבחור את המיקום שלו ב Look In: ולבחור את הקובץ.

למעלה