אאוטינג האם חשיפת מידע על גולש בפורום 1 לפי הודעות שכתב בפורום 2 הינה אאוטינג? 2 הפורומים בתפוז.
G gamani4 New member 7/5/12 #1 אאוטינג האם חשיפת מידע על גולש בפורום 1 לפי הודעות שכתב בפורום 2 הינה אאוטינג? 2 הפורומים בתפוז.
P PooKiPsiT New member 12/5/12 #5 אם זה לא אאוטינג אז למה לא לפתוח את אופציית החיפוש לפי שם משתמש בכל הפורומים? מדוע זו נחשבת לפגיעה בפרטיות אבל פרסום הודעה של גולש מפורום אחד בפורום אחר זה בסדר?
אם זה לא אאוטינג אז למה לא לפתוח את אופציית החיפוש לפי שם משתמש בכל הפורומים? מדוע זו נחשבת לפגיעה בפרטיות אבל פרסום הודעה של גולש מפורום אחד בפורום אחר זה בסדר?
ה הנהלת הפורומים Administrator 13/5/12 #6 יש הבדל בין לאפשר חיפוש ממוקד על משתמש כלשהו (לפעמים על עצמך, אבל בדרך כלל כלפי מישהו אחר שחפצים ברעתו) ובין התקלות מקרית בהודעות של מישהו בפורום אחר.
יש הבדל בין לאפשר חיפוש ממוקד על משתמש כלשהו (לפעמים על עצמך, אבל בדרך כלל כלפי מישהו אחר שחפצים ברעתו) ובין התקלות מקרית בהודעות של מישהו בפורום אחר.