אאודי A3

• פותח הנושא chock
  • פורסם בתאריך

chock

New member
אאודי A3

יש ברשותי אאודי A3 180 כ"ס. אני מעונין לבצע שיפורים אך לא דרסטים - במקום מוסדר שלא יגרום לנזקים ויתן אחריות לעבודתו. אשמח לקבל הפניות וקישורים.

sronis

New member
כשהייתי באוטומוטור ראיתי

את התצוגה של צחי מערכות, שמתמחים בשיפורים לרכבי קונצרן VW. אולי תפנה אליהם. בנוסף יש את פיין טיונינג כמובן, שהם בהחלט מקצועיים. (035186949) מצטער, אין עלי את הטלפון של צחי מערכות, אני בטוח שתמצא בספר טלפונים רוני

chinchila

New member
ובכן...

גם לי יש אאודי A3 180 כ"ס ושיפרתי אותה ב - 2 מקומות: אצל E&A שמתי צ´יפ (נמצאים באזה"ת בני ברק - איפה שכל המוסכים) שהעלה את הכ"ס ל 215 והחלפתי גלגלים. אצל צחי מערכות בחולון(שהוא מורשה מטעם אאודי - רק שתדע) החלפתי אגזוזים, פילטר אוויר, פנסים אחוריים וגריל קדמי. אני ממליץ על צחי, שוב - כיוון שהוא מורשה מטעם אאודי. כל השיפורים האלה עלו בסביבות 15000 (קצת פחות אפילו).

sronis

New member
ג´נטים ממש יפים!! כמה עלו?

אבל אני דווקא אוהב את הגריל הרגיל של אודי, עם ארבעת העיגולים... זה נראה מרשים מאוד לדעתי. בכלל אני לא אוהב ברוב המכוניות את החלפות הגריל שמורידות את הסמל... במיוחד לא בגולף ובאודי שזה לדעתי הורס את הפרונט שלהן, שהוא מרשים גם ככה. בפז´ו למשל זה נראה טוב, בחלק מהמכוניות, למרות שבשלי אני לא מתכוון לעשות את זה. אני אוהב את סמל האריה
רוני

chock

New member
audi A3

שאלה נוספת : האם כל השינויים הללו מהווים בעיה בעת הטסט , ואם כן האם יש דרך לעקוף זאת. כמו כן האם יש שינוי בתצרוכת הדלק . דרך אגב אני שם 98 ( על אף שבאודי אומרים ש -95 מספיק) ויש לדעתי הבדל , האם שמת לב לכך ? ושאלה אחרונה : מדוע לא ביצעת שינויים במתלים , קפיצים וכדומה כמו שראיתי באתר של פיינטיונינג ? האם הכח הנוסף לא גורם לעומס יתר על המכלולים הקימים . בכל מקרה תודה על ההפניות והתשובות.

chinchila

New member
אז ככה...

כל מה שעשיתי עד עכשיו לא אמור לשנות בטסט, הגלגלים שלי לא גדולים מידי וכל עוד אתה משאיר את הממיר הקטליטי באוטו, אין לך בעיית זיהום ואין לך בעייה לעבור טסט. כשאתה שם צ´יפ אמור שלהיות שוני בצריכת הדלק אבל לא במידה שתגרום לך להגיד "טוף אני לא רוצה לשים צ´יפ" בקיצור, לא צריך להפריע לך ולהייפך! גם אני שם 98, אני נהנה לפנק את האוטו. דוקא אני כן הולך לשים בולמים חדשים של KONI וזהו אני חושב.. אין גבול למה שאפשר לעשות ואני מעדיף להחליף תריפוד לעור מאשר לשים עוד על שיפורים... אבל אין קשר בין הוספת הכח לפגיעה או עומס על המתלים או מכלולים... לפחות לא ברמות האלה. בכיף

ella3

New member
צחי מערכות

בבקשה הנה המספר 5595164 תגיד שמשה שלך אותך

למעלה