Mrs Brightside
New member
אאהמ אאהמ
Guess who's back..
רציתי לרשום כאן משהו שונה,אבל לא עולה לי משהו,אז אני אעתיק את מה שרשמתי בMTV
.
חפירה
עשינו את הטיול חצי חצי,חצי מהזמן היינו בניו יורק,וחצי שני היינו בלוס אנגל'ס:]. אני חייבת לציין שהתלהבתי יותר מניו יורק,קשה לי להסביר למה וזה גם בטח לא מעניין אתכם
. אמ בכל מקרה,ביקרתי בחנות של MTV,כי לאולפנים אין ממש כניסה
,וקניתי חולצה מגניבה
. התמונה שמצורפת לכאן היא מהאולפנים,מה שלמעלה[ליד הליון קינג]. וגם ביקרנו בין החנויות שיש בטיימס סקוור:החנות הענקית של טויס אר אס,החנות העוד יותר ענקית של וירג'ין[גןעדן
],וכדו'. הייתי בגראונד זירו,איפה שהתאומים היו,הכל נראה שם עכשיו כמו אתר בנייה. וזה עוד יותר לא נתפס שמגיעים לשם,ורואים. הייתי בסנטרל פארק
,פעמיים. שזה פארק ענקי ענקי,עם גן חיות,משטחי החלקה,מה שלא תרצו. למי שקרא את "התפסן בשדה השיפון" יכול להבין למה המקום הזה קסם לי,מה גם שבפעם ה-1 שהלכנו לשם היו באגם ברבורים!,והצטלמתי איתם. הבעיה היא שאיכשהו מחקתי את התמונות
,ושבאנו לשם בפעם השנייה לא היו יותר ברבורים
. הלכנו את כל גשר ברוקלין
[מי שזוכר את התמונות מה-11 לספטמבר שאנשים הולכים בגשר]. ביקרנו גם במדאם טוסו,מוזיאון השעווה.חנקתי את פאריס הילטון,התנשקתי עם בראד פיט,לחצתי יד לוופי-אילו זו לא הייתה שעווה
. ואז מתישהו טסנו ללוס אנג'לס,שהיא כמעט ההפך הגמור מניו יורק. אם בניו יורק יש מלא מלא בניינים מפלצתיים,בלוס אנג'לס הדבר הכי גבוה שם זה אולי השלט M של מקדולנס
.ופה היינו בהוליווד
,הלכנו את כל שדרת הכוכבים,היינו בתאטרון הסיני..בתיאטרון קודק[איפה שהאוסקר מתקיים],הכל נראה די עלוב לעומת איך שזה נראה בטלוויזיה
. ואז מישהו הציע לנו להשתתף בקהל של תוכנית טלוויזיה,ולא סתם תוכנית,דה טונייט שואו וויט ג'יי לנו
. וואו,זה היה אחד הדברים שעשו לי את הטיול,זה היה נראה כמו הצגה. היו שם ג'יימי לי קרטיס,סטיב משהו[מ"בתול בן 40" ומהתוכנית "המשרד"],וזמרת אחת מעצבנת,אבל זה לא משנה,זה היה ממש כייף
,ובסוף קניתי ספל כזה של התוכנית
. אמממ עשינו גם גיחה ללאס וגאס,והיינו בדרך בהובר דם[אחד הסכרים הענקיים]. והגענו לוגאס ביום,שזה הורס את הכל,זה נראה כמו שכונת מצוקה,עלוב למדי. ואז התחיל להחשיך קצת והאורות הודלקו בהתאם,וזה היה נחמד
. כמה זקנים יש שם,זה לא יאמן
.מכיוון שאני לא יכולה להמר[
],שמתי את כספי במכונות,וכמובן שלא הרווחתי כלום
. אחרי כמה שעות חזרנו ל-LA. היינו גם ביוניברסל סטודיוס!,שהיה מצוין
. היינו במתקן של שרק 4D,מראים לכם שם סרט קצר של שרק בארבע מימדים[?],התיזו עלינו מים והכסאות זזו וכו'.לפני זה גם הצטלמתי עם שרק
,וקניתי גם קשת של אוזניים וכתר כמו של פיונה
. אמממ,היינו גם במתקן של ואן הלסינג,מן מבוך שבאמצע יוצאים לכם כל מיני יצורים מפחידים מהסרט[כמה צרחתי
]. וגם היינו במתקן האגדי של "בחזרה לעתיד".ולקינוח לקחנו את הטור לאולפנים עצמם,הראו לנו את הסט של CSI ושל עקרות בית נואשות,וכל מיני סטים של סרטים קודמים,כמו המוטל של בייטס מהסרט "פסיכו",או האגם/ים מאחד הסרטים של מלתעות[הראו לנו גם את הכריש
]. וזה מה שאני זוכרת נכון לעכשיו הכל נגמר ממש מהר,ועוד מעט גיוס
טוב די
איך היה החג
?,כמה אכלתם?