אאהמ אאהמ

Mrs Brightside

New member
אאהמ אאהמ

Guess who's back..
רציתי לרשום כאן משהו שונה,אבל לא עולה לי משהו,אז אני אעתיק את מה שרשמתי בMTV
.
חפירה
עשינו את הטיול חצי חצי,חצי מהזמן היינו בניו יורק,וחצי שני היינו בלוס אנגל'ס:]. אני חייבת לציין שהתלהבתי יותר מניו יורק,קשה לי להסביר למה וזה גם בטח לא מעניין אתכם
. אמ בכל מקרה,ביקרתי בחנות של MTV,כי לאולפנים אין ממש כניסה
,וקניתי חולצה מגניבה
. התמונה שמצורפת לכאן היא מהאולפנים,מה שלמעלה[ליד הליון קינג]. וגם ביקרנו בין החנויות שיש בטיימס סקוור:החנות הענקית של טויס אר אס,החנות העוד יותר ענקית של וירג'ין[גןעדן
],וכדו'. הייתי בגראונד זירו,איפה שהתאומים היו,הכל נראה שם עכשיו כמו אתר בנייה. וזה עוד יותר לא נתפס שמגיעים לשם,ורואים. הייתי בסנטרל פארק
,פעמיים. שזה פארק ענקי ענקי,עם גן חיות,משטחי החלקה,מה שלא תרצו. למי שקרא את "התפסן בשדה השיפון" יכול להבין למה המקום הזה קסם לי,מה גם שבפעם ה-1 שהלכנו לשם היו באגם ברבורים!,והצטלמתי איתם. הבעיה היא שאיכשהו מחקתי את התמונות
,ושבאנו לשם בפעם השנייה לא היו יותר ברבורים
. הלכנו את כל גשר ברוקלין
[מי שזוכר את התמונות מה-11 לספטמבר שאנשים הולכים בגשר]. ביקרנו גם במדאם טוסו,מוזיאון השעווה.חנקתי את פאריס הילטון,התנשקתי עם בראד פיט,לחצתי יד לוופי-אילו זו לא הייתה שעווה
. ואז מתישהו טסנו ללוס אנג'לס,שהיא כמעט ההפך הגמור מניו יורק. אם בניו יורק יש מלא מלא בניינים מפלצתיים,בלוס אנג'לס הדבר הכי גבוה שם זה אולי השלט M של מקדולנס
.ופה היינו בהוליווד
,הלכנו את כל שדרת הכוכבים,היינו בתאטרון הסיני..בתיאטרון קודק[איפה שהאוסקר מתקיים],הכל נראה די עלוב לעומת איך שזה נראה בטלוויזיה
. ואז מישהו הציע לנו להשתתף בקהל של תוכנית טלוויזיה,ולא סתם תוכנית,דה טונייט שואו וויט ג'יי לנו
. וואו,זה היה אחד הדברים שעשו לי את הטיול,זה היה נראה כמו הצגה. היו שם ג'יימי לי קרטיס,סטיב משהו[מ"בתול בן 40" ומהתוכנית "המשרד"],וזמרת אחת מעצבנת,אבל זה לא משנה,זה היה ממש כייף
,ובסוף קניתי ספל כזה של התוכנית
. אמממ עשינו גם גיחה ללאס וגאס,והיינו בדרך בהובר דם[אחד הסכרים הענקיים]. והגענו לוגאס ביום,שזה הורס את הכל,זה נראה כמו שכונת מצוקה,עלוב למדי. ואז התחיל להחשיך קצת והאורות הודלקו בהתאם,וזה היה נחמד
. כמה זקנים יש שם,זה לא יאמן
.מכיוון שאני לא יכולה להמר[
],שמתי את כספי במכונות,וכמובן שלא הרווחתי כלום
. אחרי כמה שעות חזרנו ל-LA. היינו גם ביוניברסל סטודיוס!,שהיה מצוין
. היינו במתקן של שרק 4D,מראים לכם שם סרט קצר של שרק בארבע מימדים[?],התיזו עלינו מים והכסאות זזו וכו'.לפני זה גם הצטלמתי עם שרק
,וקניתי גם קשת של אוזניים וכתר כמו של פיונה
. אמממ,היינו גם במתקן של ואן הלסינג,מן מבוך שבאמצע יוצאים לכם כל מיני יצורים מפחידים מהסרט[כמה צרחתי
]. וגם היינו במתקן האגדי של "בחזרה לעתיד".ולקינוח לקחנו את הטור לאולפנים עצמם,הראו לנו את הסט של CSI ושל עקרות בית נואשות,וכל מיני סטים של סרטים קודמים,כמו המוטל של בייטס מהסרט "פסיכו",או האגם/ים מאחד הסרטים של מלתעות[הראו לנו גם את הכריש
]. וזה מה שאני זוכרת נכון לעכשיו הכל נגמר ממש מהר,ועוד מעט גיוס
טוב די
איך היה החג
?,כמה אכלתם?

../images/Emo99.gifאההההההההההההההה

חזרת הבייתה!!
התגעגעתי מאוד
אני שמחה מאוד שנהנת,ואני כ"כ מקנאה בך שאי אפשר לתאר כמה
מה שחשוב הוא שאת סוף סוף כאן בחזרה,ועכשיו אני יכולה לשאול שוב ושוב- למה את לא עונה אפעם במסנג'ר?

Mrs Brightside

New member
אין לי ממש תשובה לזה:$

איכשהו יוצא תמיד שאת שולחת לי הודעת מתי שאני לא נמצאת
.

Shiri from the block

Active member
וולקאם באקקקק!!!../images/Emo24.gif את לא תאמיני עד כמה התגעגעתי ועד כמה היית נחוצה פה |: שמחה שנהנית! ואיכססססס, על תזכירי לי את התפסן בשדה השיפון.. כל כך שנאתי את הספר הזה :| למרות שזכרתי על מה דיברת, לצערי. (בגלל הספר) התנשקת עם בראד??????.../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif כיף לך../images/Emo7.gif (כן כן אפילו שזו בובת שעווה!!) ועד כמה שהרעיון לחנוק את פאריס ביצ'טון קוסם לי- אני לא הייתי מסוגלת להתקרב אליה בכלל../images/Emo5.gif אבל שמחה שעשית את זה את../images/Emo6.gif וכמובן שאת מראה לי את כללללללללללללללללללללללללללללללללללל התמונות שיש!!! ../images/Emo24.gif

SuperKeren

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הווו!!! שבת אלינו
בואנה אני חולה על סטיב משהו
! נשמע שכל כך נהנית... אני מתה לראות את התמונות^^ לא נורא, עד הגיוס יש אירועים רבים ומגוונים בהם תשתתפי
! החג היה ממש נחמד, ולא אכלתי מעבר הרגיל... אפילו יחסית פחות כי שמעתי כבר מהמרק עוף
איך היה להעביר את החג בארצות של הברית
חב"דניקים הביאו נרות לשבת?
הקהילה היהודית חלקה עמכם שולחן?
או שסתם זימרתם לכם בסנטרל פארק "בראש השנה, בראש השנה..." ולפתע עצרו אתכם כמה קרימינאלים שאמרו לכם "היי ג'וּ גָיִיז! גיב אס מאני!" יואווו אני כל כך מתה לשמוע בהרחבה
!! הו ארצות הברית
. תגידי, הטיול היה מאורגן או שפשוט היו לכם מדריכים משפחתיים ממש טובים... משהו כמו מה שאתם עשיתם להם כשהם היו פה?
*מזכירה לך צריבת רגליים בים המלח
*

Mrs Brightside

New member
חחחחחחח

איך היה להעביר את החג? אמ עשינו את החג אצל בן דוד שלי בלוס אנגל'ס[הוא התחיל לעבוד שם לפני שלוש שנים],והוא הביא כמה חברים שלו. וגם דוד שלי בדיוק נחת בלוס אנג'לס,ודודה שלי שהייתה שם מזמן. אז הייתה אווירה משפחתית
,ולא חבד"ניקית
. לא היה מאורגן בכלל. הכל בדקה ה90[כמו שאבא שלי כ"כ אוהב
]. בניו יורק היה קל נורא להסתדר,התחבורה הציבורית שם מעולה
. וגם היה לנו ספר נחמד על העיר,וגם חבר טוב של אבא שלי[שישנו אצלו גם] המליץ לנו על מקומות:). ובלוס אנג'לס בדיוק ההפך,התחבורה שם על הפנים. שכרנו אוטו והיה לנו GPS והמלצות מבן דוד שלי ואמא שלי שהייתה שם לפני כמה שנים טובות והיה אחלה בחלה
.

SHANY4E

New member
../images/Emo28.gifאעעעעעע../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif|

יאא בדיוק חזרת שנגמר לי כל העומס בלימודים, מרפי לפעמים אחלה
אזזז נמממ, ניו יורק
אני זוכרת משם רק את החנות צעצועים
ויווווווווווווווו ראיתי אתמול את התוכנית של ג'י לנו עם סטיב!!!! שיש קטע שהוא מתחיל לצחוק על כשאנשים משקרים הם מדברים עם עיניים למעלה או משהו כזה
אני אחפש אותך בקהל בשידור החוזר
ואני זוכרת את הסרט עם שרק!! שיש קטע עם העכבישים והם מתחילים לזוז לך ברגליים
וואי זה כל כך ישראלי לספר על חוויות אישיות כשמישהו אחר חוזר מחו"ל
מה שחשובבבב שזה באמת באמת באמת התגעגעתי עלייך
קנית בסוף את הספר?
פגשת את ג'יימס?[שקט זה מתבקש
] קיצררררררר התגעגעתי המון! באמת באמת באמת

Mrs Brightside

New member
אין מצב שתמצאי אותי../images/Emo6.gif

הייתי בשורה הכי אחרונה,ליד הצלם העליון[שהיה נורא נחמד ד"א]. כן יו הקטע עם העכבישים,איזה גדול זה
. כןןןןןןן קניתי אותו כשהוא היה האחרון על המדף!,ואתמול דפדפתי בו,ו-וואו
[כמובן שלא קראתי את כל מה שהם רשמו עדיין
],את באה להכין ביקורת משותפת על הספר?
. לא פגשתי אותו,אבל ראיתי מישהו דומה לו וזה היה מטריד משהו
. גם אני,אין לך מושג עד כמה. כל פעם שראיתי פרסומת להאנטומיה של גריי או ששמו שיר של AAR נזכרתי בך ובניצ!

א ניצן

New member
../images/Emo133.gifיאא../images/Emo99.gif

נראה שנהנית
יום יבוא וגם אני אטייל בניו יורק

Just Bar1

New member
../images/Emo204.gif וואיי היללל../images/Emo99.gif

ברוכה השבה!
אני שמחה שנהנת
את היית כ"כ חסה לי פה בפורום! שמחה שחזרת:) אה! עושים מפגש בחופש סוכות?

Mrs Brightside

New member
להעלות תמונות?

אני הפעם אשים תמונות אחרות מפורום MTV[שלבר לא ישעמם וזה
].

למעלה