אאאממ

lana24

New member
אאאממ

טוב... אז היום נגמרו להן 7 שנות לימוד על כינור קצת עצוב האמת לדעת שאני לא אעסוק בזה בשלושת השנים הקרובות וגם אחכ כנראה שקריירה לא תצמח מזה אני לא יודעת אם זה בשבילי או לא מה אני אעשה בעתיד וזה אבל לאדעת הרגשה מוזרה O: יש כלכך הרבה דברים שנאי רוצה לעתיד שלי נראים בלתי ניתנים להשגה עיצוב אופנה, רפואה, סיעוד, הרכבים אומנותיים, משפחה ילדים בלה בלה כמה שינויים בבת אחת O:

Any991

New member
מצטרף אלייך../images/Emo13.gif

גם אני הפסקתי לנגן לקראת הצבא-לא יודע באיזה נסיבות אני אחזור לזה שוב. לגבי הדברים בעתיד-זו תקופה כזו שיש קצת באססה מהמחשבות לעתיד והאם נשיג את מה שנרצה, הכניסה לאזרחות קשה ויצירת תחביבים או מטרות שאנו רוצים להשיג בעתיד זה דבר קשה מאוד. אבל בסופו של דבר התקופה הזאת תעבור ואם נרצה להשיג משהו אז נשיג אותו בסוף, נמצא את עצמנו עוד 10 שנים עושים דברים, מגשימים מטרות וממלאים עצמנו בתחביבים שאנו רוצים להשיג היום או שבכלל כיום אנחנו לא חושבים עליהם.

DeadlyRose

New member
זו תקופה של שינויים

אני מאמינה שהכל יסתדר (עם קצת עזרה מאיתנו כמובן) על הצד הטוב ביותר. לכולנו זו תקופה לא קלה וקצת מבלבלת, אבל אני בטוחה שכל אחד בסוף יצא ממנה מחוזק, וגם לך זה יבוא, וכשתיסגרי על עצמך ותביני מה את רוצה לעשות, הכל יהיה בר השגה. בהצלחה!

למעלה