אאאההה!!!

משו

New member
אאאההה!!! ../images/Emo5.gif

היי, מזמן לא הייתי כאן כי המחשב שלי בתיקון כבר שלושה (!!!) שבועות, ועכשיו אני כותב מהמחשב של ידידה שלי. בכל אופן, לפני שבוע בערך אמא שלי גילתה שאני מתלבט בנוגע לזהותי המינית, ולאחר שתי שיחות ניתן להבין שהיא לא פוסלת את זה אבל לדעתה אם אני מחליט להיות הומו אני בוחר בחיים קשים. עכשיו היא לא מפסיקה לנסות לשכנע אותי להיות סטרייט, מתוך ידיעה שבעקרון אסור לה להתערב. מצד אחד אני שמח שאני יכול לדבר איתה, אבל מצד שני היא ממש מעצבנת בזה שהיא מספרת לי כל הזמן על בנות יפות שראתה וכ"ו. זה מעצבן!!!! מה לעשות???

missing

New member
הוא צודק לגמרי...

דבר ראשון תבהיר לה באמת שזה לא החלטה, זה קבוע... תבהיר לה גם שלא רק שזה לא החלטה, אלא גם אם זו הייתה החלטה, זו הייתה החלטה שלך, ולא החלטה שלה... ואם החלטת שאתה הומו, תגיד לה שזה מי שאתה והיא תצטרך להתמודד עם זה... ואתה מודע לחיים הקשים שזה מביא אבל תאמין לי (לא מניסיון אבל זה ברור ) שחיים בהכחשה זה לא חיים...

אהמ, אהמ..

זו לא בחירה ולפיכך גם לא החלטה. חוץ מזה, הוא לא אמר שהוא הומו, אלא שהוא מתלבט. יש זמן. זה לא ממש משנה אם תהיה הומו או הטרו, כל עוד תחיה חיים מאושרים. הבהר לה את זה והוסף שהיא תיקח חלק עיקרי בחייך.

למעלה