אאאא. שלום..

זואילי

New member
אאאא. שלום..

זרקו אותי היום הבייתה. כאילו מה העניינים? לפני הניתוח אמרו לי אישפוז של עשרה ימים עד שבועיים... והיום- כולה 5 ימים, והנה, אני כבר אצל ההורים אחרי חרופ רציני על הספה. אז... עבר בשלום, כך נראה לי ולרופאיי. היה ניתוח של משהו כמו 5.5 שעות. פתחו לי את הבטן לאורך ותיקנו כל מה שהיה צריך. לא יאומן - אין תפרים חיצוניים, אין סיכות. ככה. הכל מוצמד מבפנוכו, צלקת מה זה עקומה וארוכה פלאס עיקוף פופיק אבל נראית בעלת פוטנציאל החלמה יפה. העוסקים במלאכה - ד"ר זמורה שוואלה - התגלה כמקסים אמיתי. מממ... דווקא עכשיו כשדרכינו יפרדו (אינשאללה)... אז כן, מפרגנת לו ובגדול
. איתו - האחד והיחיד ד"ר רוזין שלא ברור לי מה הוא עושה בבי"ח בימי שישי ושבת. אבל עדיין אהיה מוכנה להינשא לו בשנייה שיגיד. ואיך אפשר בלי האלוף - המלאך המגן, המסור ושומר איברי התינוקים שלי - ד"ר סוריאנו שחיפש אנדואים וקולולו - לא מצא (תותח אמיתי. מינואר אני נקייה
), וסגר לי עוד "שיפוץ" וגינלי שאהיה יפה לביקורים
המחלקה הפעם הפתיעה. לטובה. טופלתי היטב והאחיות היו ממש אחלה. מאוד מעודד. שאפו לכירורגית ב' בתה"ש
הייתי כיממה מחוברת למשאבת סמים אז כנראה נראיתי קצת מפחידה לסביבה ובעיקר ישנונית ונאנחת. אחרי שלא ממש הצלחתי לנשום או בכלל לעשות משהו עם עצמי החליטו שחלאס עם המכונה המגניבה ואז הכריחו אותי לקום, לשבת, ללכת ואני בעיקר התלוננתי. הרעיבו אותי כיומיים ובקושי הרשו לי לשתות אז גם כאב לי הראש חחחח. תודה גדולה לארץ דמיוני ולגואי שהגיעו לסעוד אותי וזכו לצפות בי ישנה והעבירו את זמנן יחד בסבבה בלעדיי
תודה ליפתי פיצ שגם שמרה עלי בעודי מסטולה היטב
זריקות וולטרן וכמה שפריצים של אופטלגין לוריד כבר סידרו אותי יפה, קצת לחם ומרק וזהו- כל הכוחות חזרו. הזרבוב - אותו אחד מוכר ואהוב. אמנם קצת חיוור אבל פעיל וחייכן. היום הדבקתי לו את בסיסו ושקיתו הרגילה (כן זק, לאורך!!
חייבת לך עוד טלפון). נקז וקטטר הוציאו לי אתמול. לא יודעת אם בכלל הספקתי לרדת במשקל! היום הגיע רוזין, ואמר לי - יאללה, הבייתה. יש יום יפה... הוציאו לך קטטר, אין נקז, אין לך שום מחט ביד, אין תרופות מיוחדות - תבואי מחר לקחת מכתב שיחרור. אני - אבל אין לי מה ללבוש... (הוריי לקחו ביום הניתוח את בגדיי האזרחיים). רוזין -
אז יצאתי מבי"ח עם פיג'מה כאילו עשיתי "ויברח" ואבא שלי ואני הפתענו את אמי חחחחח. תודה לכולן על הדאגה והאהבה. מקווה לחזור לעצמי במהרה ויאללה, להסתער על החיים.

galim29

New member
איזה כייף לשמוע ולראות אותך פה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אפילו לא הספקתי לבקר, תיכננתי מחר. אחרי שנזהרתי לא להדביק אותך בוירוס הבטן שתקף אותי (ככה זה כשאוכלים בחוץ ולא מחכים לך לארוחת דחיתות בלי הזרבוב).
ממש ממש שמחה לשמוע בשורות טובות ומקווה שרק ימשיכו ושההחלמה תהיה מטאורית. מגיע לך אחרי השנה האחרונה שיילך בקלות
. תתפנקי לך בבית ואבוא לבקר בקרוב....

kikona126

New member
../images/Emo24.gif כמו גדולה!!!

זוזו שמחה לשמוע ששחררו אותך ואת נשמעת סבבה! חיכית להודעה הזאת ממך החלמה מהירה

רווית04

New member
יאאאאאאאאאאאאאא

מייי זאת מיי?! איזה כייף לראות שהכל עבר תקין ואת בבית! מאחלת לך בריאות וחזרה לשגרה :)

זהבה240

New member
כרגיל את המנצחת!

אז ניצחת את האנדו' וגם את הבטן וכל מה שבתוכה... ונמאס גם לרוזין ממך... תמשיכי ככה , ובקרוב כבר תשכחי מבית החולים הזה ומכל מה שקשור בו. זהבה

nicolada

New member
יופי לשמוע חדשת טובות! ../images/Emo41.gif

הכי טוב להיות בבית
, שתחלימי במהרה, ותהיי איתנה טיק טק! המון בריאות!

פיצ 50

New member
../images/Emo23.gif

כשהייתי אצלך תהיתי מה יהיה.....אני לא רגילה לראות אותך ככ חסרת אונים.....
אבל דקה לפני שהלכתי הגנבת חיוך.....עם זיק בעיניים....כמו שרק את יודעת....
ואז חייכתי לעצמי שם בדרך למעלית וידעתי שזה רק עניין של זמן כי את הרי לוחמנית...וחוץ מזה זה קטן עליך.....
אז בובה: החלמה מהירה....וזה הזמן להתפנק אז קדימה מחכה.....
אוהבת והמון

ריבקה34

New member
החלמה מהירה

וואי, כמה אני מכירה את הסיטואציה הזו, לצערי יותר מידי פעמים.... כמה טוב שאת אחרי. זה כזה כיף בלי סיכות/תפרים, רק מדבקת הפרפרים. מנסיון, תמרחי על הצלקת שמן נבט חיטה, גם מונע גירוד וגם הצלקת מחלימה יפה יותר. יש בזה גם ויטמין E שמסייע לעור לשקם עצמו במהרה. ולגבי נישואייך לרוזין.... מותק תעמדי בתור או שהוא יהיה שלמה המלך....
בקיצור, תרגישי טוב, שזה יהיה אחרון ודיי כמו שאומרים לילדים. שנתחיל כולנו את שנת 2011 והלאה ללא כאבים/ניתוחים

jinim

New member
וואו את נשמעת מעולה - החלמה מהירה ביותר! |חיב

אהובתי..

שמחה שאת אחרי ומקווה שבקרוב כל הפרק הארוך הזה יסתיים... תבטיחי לי שעד היומהולדת שלנו את כבר אחרי הכל ואנחנו הולכות לחגוג.. תצפי השבוע לביקור ממני ומהברנש שתוקע עכשיו גזים בצרורות... אוהבת אותך המון המון ואת תמיד בליבי ובמחשבותיי... ותזכרי..אין עוד אישה חזקה כמוך....לא שאני מכירה... נ.ב : כשאני באה...קבלי אותי בבקשה בפיג'מה של תה"ש..

liats80

New member
איזה כיף לקרוא אותך שוב

את
. אני ממש שמחה לשמוע שעבר בשלום. תנוחי, תחלימי, תתפנקי לך. המון
ואיחולי החלמת בזק.

מעיין153

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gifזואילי יקרה שולחת לך ../images/Emo140.gif

אני שמחה שהכל עבר בשלום, וזה מאחורייך החלמה מהירה יקירתי יכול להיות שאקפוץ למבוהלת השבוע אז נבוא לבקרך יחד וגם אותי תקבלי פפיגמה שיצאת מתל השומר

מתוקה, טוב לשמוע שהכל עבר בשלום

תרגישי טוב, תנוחי ותתחזקי כמו שצריך... סומכת עלייך, את נשמעת בחורה חזקה!

וולקאם.....

כמו שחשבתי הצוות הטוב עושה זאת שוב....אמרתי לך שזמורה מקסים. ואת רוזין כולן מתבקשות לעזוב בשקט הוא שלי מזמן..... חתך לאורך בעיקוף הפופיק מוכר לגמרי ...אבל ללא סיכות ותפרים האם סגרו עם דבק?...(אל תצחקי יש אפשרות לסגור צלקות עם דבק (כמו דבק שתי שניות) אבל אני יודעת שעושים את זה לחתכים קטנים) לפחות חסכו לך צלקות של סיכות.....כן הן נשארות....למרות שהן קטנות.... דרך אגב תוך שבוע נראה לי שאת יכולה לחזור ולהדביק את הבסיס לרוחב... שיגרת ההחלמה מוכרת לך ......וולקאם.

זואילי

New member
לא יודעת איך סגרו

עם תפרים פנימה. אנא עארף. יש לי חור קטן בחת'כה מהצלקת. כנראה שאיזו תנועה שעשיתי פתחה לי את זה וגם עף מבפנוכו חוט שחור. (וכאילו לא דמיינתי איזה שריר נקרע לשניים והכל נוזל החוצה ואוי אוי). בפעם הבאה שאסתכל אאיר עם פנס ואולי אראה איבר פנימי... מאגניב. לא נורא. רוזין ראה, ניקז, נתן אנטיביוטיקה והכל בסדר. אפשר לתקוע שם פירסינג
אתמול הדבקתי בחיל ורעדה לבד עוד בסיס לאורך. אחרי שהרגתי את הזרבוב (היה טסט ראשון בו הוא נחנק כי לא גזרתי לו יותר מדי מקום לעצמו חחח מרוב התרגשות). עוד לא מסוגלת להדביק/לגעת בצלקת.

למעלה