אאאאררררגגגג!!!!

Morphia

New member
אאאאררררגגגג!!!!

אתם מנסים לרצוח אותי? אני נוסעת לכנרת לשלושה ימים וחוזרת ומוצאת מלא שירשורים ענקיים מלאי הודעות צ´אט! *מכניסה את הראש ללופ של חבל התליה* שלום עולם אכזר!!! ימאטו: ביי טאיצ´י: לא!! מאט, אם היא מתה, אנחנו מתים! כולם: לאאא!!!! *רצים להציל אותי* או תודה רבה לכם, אפילו למות אתם לא נותנים לי ¬¬

מורפיה../images/Emo24.gif

ברוך שובך....התגעגעתי אלייך...{למרות שלא ידעתי שנסעת...}אבל את העניין הבנת....התגעגעתי אלייך מאוד איפה היית?? דמהדווימון:לא ראית היא הייתה בכנרת... אה נכון...

יאקומו

New member
מורפיה!../images/Emo24.gif

באמת חלפה אצלי לפעמים מחשבה איפה את! למה לא הודעת לנו?? טוב, לא משנה. ברוכה הבאה!

היי יאקומו...

לא שמתי לב שאת כאן... איך היה היום הראשון בלימודים??איך המורה??והכי חשוב נהנית??{כאילו שאפשר להנות בלימודים...}

יאקומו

New member
תודות לכם...

ראיתי את הצד הטוב של העניין! קודם כל היה בסדר עד... נסבל. ואני היחידה מהמקום שבו אני גרה (אני יודעת שאתם חברים שלי, אבל אני לא מוסרת כתובת...) כך שאם אני מפספסת יום אחד, ויש דברים שאני לא יכולה להתקשר לחברה ולשאול, אלא לקחת ממנה, אני צריכה להיכנס לאתר של הבית ספר (אל תשאלו אותי למה, ככה היא אמרה לי, המורה...) כך שאבא שלי לא יכול לאיים עליי לסגור את האינטרנט, כי הוא בעצמו אמר שאני יעשה את זה!!!!!! *רוקדת במעגלים* אני יכולה להיות באינטרנט בלי וויכוחים!

וואו...

כיף לך...להית-הספר שלי בקושי יש תקציב לקנות לנו אוכל לטיולים אז שלא נדבר על אתר אינטרנט...אבל כל עוד אני עושה שיעורי בית ולומדת למבחנים האינטרנט בטוח..

יאקומו

New member
תאמיני לי...

אין לי מושג אם בכלל יש אתר כזה! והבית ספר שלנו הוא של כל אצבע הגליל, ויש בו המון תלמידים.

יאקומו

New member
לילו!

אני לא מוצאת את השירשור של הסיפור שלך, ובכלל אם הייתי כותבת שם לא היית רואה את זה כי הם נהיו ענקיים!!! אז אני רק רוצה להגיד: סיפור נהדר!
!

יאקומו

New member
למי יש כוח...

למרות שתחילת השנה הגיעה, ואיתם שיעורי הבית ושעת הקימה המוקדמת, לכתוב פיק (עדיף לימוני... *מסמיקה*...) על העונה ה-2?? יש כבר על העונה השלישית (של לילו, ואם כבר זה הוזכר: זה מדהים!) וסתם, אני חושבת שזה ייצא ממש ממש מצחיק עם כל ההתלקחויות בין דיוויס לטי.קיי בקשר לקארי, החברות בין מאט לסורה (איכס!) שבעצם אוהבת את טאי שמחזיר לה אהבה (איכס כפול!). למי יש כוח???

Morphia

New member
טוב נו...

אני מתנצלת אוקי? הייתי בכנרת ולא הצלחתי לסיים את הפיק לפני, כי רוב הזמן ישבתי מול המסך ובהיתי בו בנסיון לחשוב איך להמשיך, ואז הייתי צריכה לצאת.... אוקי, למי שיש לו\לה עצבים לקרוא באנגלית ואין בעיה עם זוגות שונן אי, אנא, בדקו את הפרופיל שלי בפנפיקשן.נט, אני קליקר ^^ clicker תודה לכם!

למעלה